Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, heinäkuuta 24, 2009

RPM 23.7.

Eilen oli taas torstaisen maratonin aika. Tässä onkin jäänyt useampi viikko väliin, kun en reissussa viitsinyt enkä edes muistanut maratoonailla, ja kolme viikkoa sitten torstaina olin niin lähtötohinoissa, että jätin suosiolla maratonin väliin. No, eilen ei tilanne ollut paljon sen kummempi. Järkyttävä helle ahdisti, ja olin muutenkin koko eilispäivän tosi väsynyt, joten en jaksanut pistellä kuin puolitoista tuntia ja silloinkin aika nihkeästi. Jotain kuitenkin sain tuossakin ajassa aikaan. Joulukalenteria pistelin, ja lähtökohta oli tämä:


Kuva otettu kolme viikkoa sitten, en ole sen jälkeen tätä pistellyt.

Ja lopputulos eilisen puolitoistatuntisen jälkeen sitten tämä:


Sain siis nuo joulukalenterin kaikki numerot valmiiksi, enkä sitten muuta. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen, eteni tämä sentään jonkin verran! :) Noita numeroita on kyllä tosi hidas pistellä, kun joka alueen jälkeen pitää tietysti lanka katkaista ja päätellä, että olen senkin puolesta onnellinen, että nämä on nyt tehtyinä!

Huomenna koitan jaksaa viimein vilauttaa keskeneräisiä neuleita ja virkkuitani. Huomatkaa monikkomuoto, eli minulle epätyypilliseen tapaan on enemmänkin kuin yksi teon alla... Hyvää viikonloppua! :)

1 kommentti:

  1. Huh, mullakin on jäänyt vissiin koko kesän torstain pistelyt... Syksyllä taas...

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)