Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, heinäkuuta 25, 2009

Ehkä kauneinta on keskeneräisyys

Lauantaiehtoota vaan! :)

Ensimmäisenä koitan muistaa kiittää kaikista kivoista kommenteista, joita olen saanut viime päivinä! :) Mukavaa, kun jokaiseen postaukseen tulee aina jotain kommenttia, toisiin enemmän ja toisiin vähemmän. Kiitos kun jaksatte kommentoida! :) Tämä viikko vaan on ollut sellaista tohinaa, etten ole jaksanut kommentteihin reagoida tai kiitellä, mutta aina ne tulee luettua. :) Jatkakaahan vain samaan malliin, niin tulen iloiseksi! :)

Lupasin vilautella keskeneräisiä käsitöitäni tänään, ja asia on kyllä ollutkin koko päivän mielessä, mutta on ollut taas niin kaikenlaista tohinaa, että vasta nyt ehdin kuvia ottaa ja laittaa tänne. Ja siitä syystä sitten kuvat nyt ovat vähän harmaat, kun en ehtinyt päivänpaisteella niitä ottamaan. Mutta mitäpäs noiden keskeneräisten väreistä välittämään, otetaan sitten valmiina vähän paremmat kuvat. ;)


Tästä ei tule pöytäliinaa, vaikka nyt keittiön pöydälle sen kuvauksen ajaksi laitoinkin. ;) Vaan tämä on topin takakappale, joka tuli tässä äskettäin valmiiksi. Aloittelin tätä viime maanantaina iltapäivällä mummolassa, kun sain sen pinkin ponchon valmiiksi, ja jotain piti vielä junamatkalle äkkiä aloittaa, ja tähän oli langat ja ohje mukana. Kotona en ole tehnyt tätä koko aikaa, kun virkatessa pitää kuitenkin aika lailla katsoa käsiin joka välissä, niin tämä ei ole kauhean hyvä käsityö silloin, kun koittaa lukea blogeja. ;) Mutta äänikirjan ja kuntopyörän kanssa tämä on aina edennyt. :)

Blogien lukemisen seuralaiseksi piti sitten aloittaa jokin neule, koska neuloessa en yleensä katso pahemmin työn edistymistä, vaan voisin vaikka silmät ummessa tehdä. :)


No, näitä neuleita voisikin tehdä silmät ummessa. Punainen on 2o 2n -joustinta, eli tylsääkin tylsempää. Eikä tuo metsänvihreäkään paljon sen kummempaa ole: sileää, jossa on muutama palmikkoraita, ja palmikonkiertoja tulee vain joka 8. kerros, niin ne loput 7 kerrosta siinä välissä on aika tylsää... Halusin kuitenkin aloittaa näiden tekemisen nyt heti, kun sain keskiviikkona langat hankittua. Paitsi että kaipasin jotain "tylsää" neulottavaa, jota voi tehdä samalla kun lukee, niin näiden valmistumisella on kohta jo melkein hoppu. :) Nämähän ovat vähän sellaisia niin kuin salaisia neuleita, että en kauheasti viitsi vielä ainakaan kertoa, mitä näistä on tulossa. Nämä kuuluvat kuitenkin yhteen, siis sekä tuo punainen että vihreä neule, ja näihin on tulossa kaveriksikin vielä jotain lisää. :) Väriyhdistelmä voi kyllä olla jollekin tutunoloinen, saattaa vaikka tulla syksy mieleen. ;) Mutta, se mitä näistä valmistuu, ei välttämättä ihan perinteisesti liity siihen syksyyn ja tähän värimaailmaan - eikä värimaailma taatusti ole sitä, mitä tällaisissa neuleissa on totuttu näkemään. :) Mutta minullapas onkin syyni, miksi teen juuri näistä väreistä juuri tällaisen neuleen... ;) Se on kuitenkin se salaisuus-osio, enkä halua paljastaa lopputulosta, ennen kuin kaikki on ihan valmista. :) Ja jos jollekin heräsi jo tästä salamyhkäisyydestä jotain pientä aavistusta, niin pakko heti sanoa, että on turha laskea yhteen 1+1 ja saada tulokseksi 5. ;) Ei, siis värit ovat niin kaukana omista mieltymyksistäni, että nämä neuleet eivät tule jäämään meille, eikä meillä tällaisille neuleille siis todellakaan ole edes tarvetta, sen sijaan jossain toisaalla saattaisi hyvinkin olla ihan piankin. :) Ja jos puikot suihkivat sukkelaan, niin varmaan jo ihan pian pääsen näitä vilauttamaan valmiina, ja toki näiden pitää sitä ennen ennättää perille saajalleen. Että sellaista salaista. :)

(olipas tuossa tekstissä paljon hymiöitä, mutta sitä ne salaisuudet teettävät... ;) )

Siinäpä näitä työn alla olevia tällä erää. Lisää vilautuksia luvassa taas jossain vaiheessa. :) Niin, ja kyllä täällä yksi käsityö valmistuikin muistaakseni tiistai-iltana, mutta kun se on se arvontapalkinto, niin näytän sen vasta sitten, kun palkinto on perillä. Tarkoitus olisi jotain näistäkin saada valmiiksi vielä tämän kuun puolella.

Viikonlopun jatkoja! :)

3 kommenttia:

 1. Topin takaosa näyttää kivalta.
  Ja noi mysteeristen neuleiden alut näyttäävät edenneen hyvin. Jään odottelemaan mitä niistä muotoutuu valmiina. :)

  VastaaPoista
 2. Osasit niin salaperäisen salaisesti vihjailla, että harmi, kun pitää odottaa=)
  Tuo olikin hyvä vinkki, että voisi kutoa samalla, kun polkee kuntopyörää. Jos sitten minunkin tulisi sitä käytettyä...

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää kesken oleva takakappale. Kylläpä nyt oli salaisuuksia. Hmmpphh. Pittää nyt arvailla ja miettiä mitä nuista on tulossa. No sä oot niin nopia tekemään neuleita että varmaan äkkiä nuo salaisuuet palijastuuki. :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)