Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, heinäkuuta 22, 2009

Pinkki poncho

Reissun aikana sain toisenkin käsityön valmiiksi. Tämä valmistui maanantaina ihan hyvissä ajoin ennen junalle lähtöä, olisiko ollut lähtöön vielä tunti aikaa, ja ehdittiin ottaa kuvakin ja sain vielä aloitettua uuden käsityön junamatkaa varten. :) Suurin osa tästä ponchosta taisi syntyä Keski-Suomeen ajellessa ja takaisin, vähän virkkailin tätä myös kummitytön kotona ollessa lauantaina, mutten sentään sunnuntaina, kun silloin oli juhlapäivä. ;)

Poncho
Tehty ajalla: 17.-20.7.2009
Malli: Novita Kesä 2007 nro 12
Suunnittelija: Arja Viitala
Lanka: Novita Jasmin pinkki (539)
Langankulutus: 196 g
Virkkuukoukku: 4 mm
Koko: Korkeus n. 50 cm
Muuta: Tässä on 3 mallikertaa + 1 kerros enemmän kuin ohjeessa

Tästä ei nyt ole mitään isompaa sanottavaa. Jasminia minulle rantautui alennusmyynneistä kolme vuotta sitten, ja tähän upotin viimeiset, kirjaimellisesti viimeistä senttiä myöden. :) Ohjeessa poncho oli paljon pienempi, siihen olisi tullut vain viisi mallikertaa, mutta minusta se näytti ihan hassulta, kun oli niin pieni. Ja kun lankaa oli, niin tein mallikertoja lisää, ja lopulta niitä tuli tähän kahdeksan, ja senkin jälkeen kokeilin, vieläkö saisin yhden ylimääräisen ketjusilmukkakerroksen, kun sitä lankaa vielä oli. No, esikoinenkin jännitti vieressä, kun lanka hupeni ja hupeni, ja kun sain viimeisen silmukan tehtyä, niin pääteltävää langanpäätä jäi noin 1,5 cm. :) Että kaikki meni! :) Ja on mukavan kokoinen minusta, värikin on ihan mua. Käyttöön menee, tai sitten ei. :D


Ja tänne mennään taas...

Siinäpä ne valmistuneet. Olisiko seuraavan postauksen aiheena keskeneräiset vaiko langanlisääntymiset. Riippuu vähän siitä, mistä roikkuu, nimittäin tämän postauksen julkitulon aikaan olen viettämässä Mari-päivää. :) On yksi pakollinen meno keskustassa, niin samahan se on sitten käydä myös viimein kurkkimassa, onko lanka-alessa jäänyt mulle mitään jäljelle, vai joudunko ostamaan ne kolme kerää unikko-Tennesseetä ja viisi kerää turkoosia Samosta normaalihinnalla jostain... Palaillaan taas! :)

3 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen ja värinen boncho.

  VastaaPoista
 2. Kaunis poncho ja kaunis on tuo Minttumaarikin. Sinulla on pinkki kausi meneillään :) Täällä on mukava käydä tarinoitasi lukemassa. Kiitos niistä :)

  VastaaPoista
 3. Voi että miten paljon tänne oli ilimestyny juttuja nyt ku en oo ehtiny konneelle ollenkaan. Joo-o missähän vaiheessa mä oikeen ehin nuo lukemaan läpi... muuten putoan kärryiltä kokonaan. Varsinki nuo mummula-ajan kuulumiset ois kiva lukia oikeen kunnolla. No ehkä mä joskus kerkiän. Nyt ei oo onneks ennää pakollisia muuttolaatikoita purettavana eli voiton puolella ollaan sen suhteen.
  Kivoja töitä on valamistunu loman aikana.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)