Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, heinäkuuta 21, 2009

Minttumaari vihdoin esittelyssä :)

Minttumaari-huivini valmistui jo perjantaina, ja kuvatkin otettiin silloin, mutta kun tässä on ollut vähän kaikenlaista, niin nyt vasta vihdoin viimein saan tänne kuvat valmiista. Ja kun tätä sai vähän kauemman aikaa odotella, niin laitetaan heti kerralla kunnon kuvapläjäys. :)

Minttumaari-huivi
Tehty ajalla: 2.-17.7.2009
Malli: Minttumaari Ullasta 02/07
Suunnittelija: Katja Kvintus
Lanka: Novita Wool pinkki (535)
Langankulutus: 203 g
Puikot: 4 mm pyöröt 80 cm
Koko: Korkeus niskasta kolmion kärkeen n. 75 cm, leveys ylhäällä huivin leveimmässä kohdassa n. 170 cm
Muuta: Toistin II-kaaviota kolme kertaa enemmän kuin ohjeessa

Mitäpä tästä enempää voisi sanoa. Ihana malli, ihana lanka, ihana väri. :)


Vaikka Spectrumin aiheena on nyt punainen, niin tulkitsen vaaleanpunaisen olevan myös yksi punaisen sävy. Sinne siis. :)

Koetan saada toisenkin valmistuneen tänne pian postattua, ajastuksella kenties huomiselle...

12 kommenttia:

 1. Kaunis huivi ja pirteän värinen, itsellekin yllätyksenä samaa väriä olen käyttänyt tänä kesänä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen! Minä teen nyt kultaisen värisestä langasta Minttumaaria. Ajattelin sinne pojan rippikirkkoon laittaa kukkamekon kanssa, kun on kultaisen väriset kengätkin ja kultainen laukku (ostettu jo kaksi vuotta sitten). Malli on tosi kiva ja kaunis. Olen tehnyt jo kaksi aikaisemmin.

  VastaaPoista
 3. Kaunis minttumaari! Harmittaa kun itse silloin talvella tein minttumaarin orjallisesti ohjeessa olleiden kerrosmäärien mukaan ja pienihän siitä tuli. No, annoin sen sitten kummitytölleni Jennille käyttöön. Se koko oli juuri sopiva nyt ekalle lähtevälle likalle.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on niiiiin kaunis ja upeanvärinen huivi!
  - Ja muuten, palataksesi kommenttiisi blogissani: Eihän se juhlien isous pääasia olekaan. Itse vain ajattelen, että voisi isompiakin juhlia pitää, kun sukulaisia ja kavereita tulee niin harvoin tavattua, ja samalla sössäämisellä menee isompikin porukka :).

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi, minttumaari on kyllä yksi suosikki huiviohjeistani.

  VastaaPoista
 6. Kaunis huivi! Ja tuo pinkki on tosi raikas väri. Minä aina ihailen muiden Minttumaareja, mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi aloittaa itse. Ehkä vihdoinkin pitäisi... :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä on komia huivi! En tajua miten ihmiset saa noita upeita huiveja valmiiksi, kun minulla ne on haaveissa vain. Ne ois tosi ihania esim. joululahjoiksikin.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Shedirini kehuista, tää siun huivi täällä on taas aivan järettömän ihana. Voisiksää antaa tän miulle? ;) No ei vaan, nauti siitä, se on hirmusen kaunis! Pinkki on ihana väri vaikka kuka sanois mitä.

  VastaaPoista
 9. Kaunis huivi! :) Värikin hyvä! Miten se näyttääkin täällä paremmlata kuin mallissa.

  VastaaPoista
 10. Kaunis huivi, ihana väri. :) Niin herkullinen, että vesi herahtaa kielelle.

  VastaaPoista
 11. Kaunis Minttumaari. Teen elämäni ensimmäistä kunnon huivia, Revontulta lankana Regian sukkalanka. Saa nähdä millainen tulee! Kovasti jännään, äitini tulee tänä illalla Tallinnasta ja ehkä saan häneltä liukuvärjättyä Vironvillaa. Haluaisin tehdä Reontulen sekä minttumaarin Vironvillasta. Toivottavasti hän on löytänyt sitä :) PS. odotan niin, että mahdanko saada edes nukuttua ensi yönä!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)