Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, heinäkuuta 21, 2009

Arvontalaulu raikaa, on arvonnan aika... :)

Arvontaan osallistuminen seis! :)

Siis kyse oli arvauskisasta, jonka järjestin 2.7. nimipäivänäni kunniaksi, ja arvattavana oli toinen nimeni. Itse asiassa sisällytin tehtävään pienen vihjeen, kun laitoin arvonnan päättymään tänä aamuna eli 21.7. Yksi syy juuri tähän päivään oli tietysti se, että tiesin olevani tänä aamuna taas kotona suorittamassa arvontaa. Mutta toinen syy oli se vihje, eli tänään on toisen nimeni nimipäivä. :) Joku ehkä olikin arvannut, että tässä päivämäärässä piilee vihje, sillä Johannaa ja Hannelea arvailtiin aika tavalla.

Ja se oikea vastaushan on, että olen Mari Johanna. :) Hyvin tavallinen 70-luvun nimiyhdistelmä, täysiä kaimoja löytyy paljon, jopa ihan tästä lähistöltä sellainenkin Mari Johanna, jolla on sama sukunimi kuin minulla (asia on selvinnyt joskus puolivahingossa, kun olen asioinut erinäisissä paikoissa, joiden tiedostoissa on sitten ollut useampikin täysin samanniminen).

Joka tapauksessa arvauksia tuli mukavasti ja oikeitakin arvauksia oli runsaasti. Lupasin arpoa oikein arvanneiden kesken jotain, ja valkopartainen onnenukko suosi Kikiä (Purkajan käsityöt). ONNEA KIKILLE! :) Kunhan saan palkinnon tehtyä (lupasin neuloa luutun tai muuta kivaa palkinnoksi) ja Kikin osoitteen itselleni, niin palkinto lähteepi tulemaan. :)

Kiitos kaikille arvauskisaan osallistuneille! :) Tässä vielä pieniä onnen ja kiitoksen kukkasia:

Äidin pihamaalta ehdin näitä vielä eilen ikuistaa, olivat auenneet viikonlopun aikana. Minusta nuo keltaiset liljat ovat kaikkein kauneimpia. :)

Mukavaa viikon jatkoa! Tää lähtis nyt kauppaan, sillä jääkaapin sisällöstä päätellen isäntä on elänyt täällä 2,5 viikkoa pelkällä Pyhällä Hengellä... ;) Palailen taas jossain vaiheessa turisemaan. :)

6 kommenttia:

 1. Kaunis blogi ja kauniit käsityöt! Löysin tänne blogilistan kautta (tai..sinun vanhan blogin kautta).

  VastaaPoista
 2. Kiitos!!!
  Palataan asiaan elokuulla, nyt olen vieraalla koneella ja matkalla mökille. Palaan kuun vaihteessa nettimaailmaan.
  terveisin Kiki

  VastaaPoista
 3. Sama nimi kun minulla. Ekan nimen eka kirjain eri :D Tais olla aika suosittu nimiyhdistelmä -tyyppi aikanaan. Meiän luokalla oli kolme Saria.
  Töissä on ihan samanniminen ihminen jossain päin kaupunkia ja palkanlaskijat sekotti meiät ja miä sain sen toisenkin lisät. Tosi tyhmää sit maksella niitä takasinpäin.

  VastaaPoista
 4. Hauskaa nimipäivää ja onnea Kikille! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea tällekin nimipäivällesi!
  Ja minähän muuten arvasin ihan oikein! ;) Tai oikeastaan minulle tuli tunne, että tiesin sen. Vaikka ei kai meillä ole koskaan ollut puhetta asiasta.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)