Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, heinäkuuta 10, 2009

Happy Birthday To You...

Nyt ei tullut mitään muuta synttäriaiheista laulua mieleen otsikoksi, joten laitetaan tuo perinteinen. ;)

Käytiin tänään synttäreillä, kummityttö täytti kaksi vuotta. :) Hän on siis nuorin kummitytöistäni; yhteensä minulla on neljä kummityttöä, joista vanhin täytti pari viikkoa sitten 15 vuotta, ja nuorin tosiaan nyt on kaksivuotias. Kummitytöistäni kolmella on muuten synttärit tässä kesällä, kaikki kuukauden sisällä, ja tänä vuonna vielä osuu siihen pötköön yhden kummitytön rippijuhlatkin, joten jos jatkuvasti puhun kummitytön siitä ja tästä juhlasta, niin todennäköisesti kuitenkin on aina eri kummitytöstä kyse. ;) Yksi kummitytöistäni sentään juhlii synttäreitään marraskuussa, mutta hänkin on pian tulossa tänne mummolaan, joten menette viimeistään siinä vaiheessa sekaisin. ;) Ihanaa on kyllä, että näen tällä reissulla kaikki kummityttöni, heitä kun näkee niin harvoin! :)

Mutta löpinät sikseen, tänään oli kuitenkin ne synttärit. :) Tässä vähän vilautusta osasta lahjaa:

Pikkulaukku
Tehty ajalla: 1.-2.7.2009
Malli: Isoäidin neliöistä itse sävelletty
Lanka: Circulo Classic vaaleanpunainen, violetti ja vihreä
Langankulutus: 42 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Koko: Jäi mittaamatta, mutta oisko joku 15x15 cm
Muuta: Kummitytölle 2-vuotislahjaksi


Tätä ei kyllä kauheasti voi lahjaksi laskea, tein nimittäin kassin niistä langoista, jotka kummitytön äiti lykkäsi minulle viime kesänä... ;) Silloin muistaakseni sanoin, että saattaisin niistä tehdä jotain heille takaisin, ja tällaisen sain kyhättyä. :) Tämä on toiselta puolelta "vastavärinen", eli violetti ja vihreä vaihtavat paikkaa.

Laukun sisällä oli kortti sekä tämä jo aiemmin esitelty neulottu luutu:


Luutunhan tein samoista langoista, eli oli sävysävyyn kassin kanssa. ;) Niin, ja se varsinainen lahja oli kummitytön (tai äitinsä ;) ) toivoma siivousvälinesetti, jotta tyttö pääsee siivoamaan leikkimökkiä. :) Tosin tytön isoveli ja meidän esikoinen innostuivat tänään kovasti niistä siivousvälineistä, ensin leikkivät mopin ja harjan olevan miekkailuvälineitä, sitten ne taisivat olla keppihevosia, ja lopulta pojat sitten hakivat vettä siivousämpäriin ja menivät siivoamaan sitä leikkimökkiä. Saikohan päivänsankari lopulta itse siivota uusilla välineillä ollenkaan...? ;) Meidän poika oli ainakin sen näköinen, että hän oli ainakin rypenyt siivoustouhuissa kunnolla. :D

Että sellainen päivä tällä kertaa. :) Lisääkin kuvia olisi taas kamerassa, mutta olen saanut sellaisia vihjeitä, että pitäisi huomenna mennä pellolle, joten saa nähdä, milloin pääsen taas tähän koneelle, vai meneekö loppureissu siellä pellolla kykkiessä. Hohhoijjaa, ei yhtään nappais... No, hyvää viikonloppua kummiskin! :)

12 kommenttia:

  1. Pitkästä aikaa osuin blogiisi ja ajattelin sanoa heipat ja toivottaa mukavaa jatkoa kesälle! :)

    VastaaPoista
  2. Söpö laukku. Tuon ikäiselle lapselle löytää vaikka ja mitä lahjaideoita, mutta se 15 v onkin joskus hankalampi juttu. Itsellä on 7 kummilasta ja joskus vain ideat on aika vähissä...

    VastaaPoista
  3. Sööde laukkuhan siitä tuli. Onhan se lahjus, koska ei ne langat itestään kierry tuommoseen muotoon :D Kai se koukku oli kuitenkin sinun :D

    VastaaPoista
  4. Ihana kertomus "siivousvälineistä".
    Lapset ovat todella kekseliäitä.

    VastaaPoista
  5. Ihania poikia sulla! Olen sen varmaan ennenkin sanonut. Nätti söpö laukku tuli. Värit ovat kivat.

    VastaaPoista
  6. Söpö laukku pikkuneidille! :) Heti tuli mieleeni, että voisin ehkä matkia sinua, kun minullakin on noita puuvillalanhagan jämiä. ;)

    Hyvää viikonloppua sinne teille lomalaisille!

    VastaaPoista
  7. Suloinen laukku! Tsemppiä pellolle!

    VastaaPoista
  8. Hieno laukku ja luutu - kyllä olivat varmasti 2-vuotiaalle mieleisiä lahjuksia. Mukavaa, että löysit blogistani Samos-vinkin kesälätsälangaksi :) Minäkin olen muuten ennen blogiaikaa virkannut lapsille sellaisia Kleopatrahattuja Kotiväestä.

    VastaaPoista
  9. Hih, "onneks" sulla on sentään kummityttöjä, joille voi tehdä noita tyttöjuttuja :).
    Tosi kiva kassi, vanha kunnon isoäidinneliö se on aina yhtä hyvä ja käyttökelpoinen!

    VastaaPoista
  10. Oi, mä ymmärsin ensin että heinäntekoon, ihanaa, mutta taitaapi olla mansikkapelto, siinä on selkä koetuksella. (Kyl mä oikeasti tiedän että nykyään heinätkin kerätään koneellisesti, ei hankomista, yyyyh.)

    Lomanjatkoja miellyttävissä merkein. Voin kuvitella kuinka poikasi nauttivat maalaismiljööstä!

    VastaaPoista
  11. Kiva lahja, varmasti tyttö 2v tykkää.
    Kiitos hamahelmivinkistä, käyn tutkimassa netistä malleja.

    VastaaPoista
  12. IHANA laukku! Mulla on ollu tarkotuksena tehä tommonen mummelinneliölaukku itelleni mutta oon ihan unohtanu sen, hyvä kun muistutit. Ois tota puuvillaakin tossa ilman tarkotusta vaikka kuin..tiedä kuka sitä on tänne raahannu.. ;)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)