Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, kesäkuuta 12, 2009

Torstain ja perjantain välisenä yönä

Yökukkuuta vaan kaikille! :)

Tämä on vieläkin valveilla, koska alkoi viimeistellä yhtä käsityötä valmiiksi. Sähläämiseksihän se meni keskellä yötä, mutta en luovuttanut... tietysti kuopuskin köpötteli sängystä työhuoneeseen just, kun oli kriittinen tilanne, vaikka yleensä hän nukkuu ihan hyvin öisin. Ja just kun sain tämän kirjoitettua, niin alkoi makkarista kuulua itkua.

Juu, taidan tulla jatkamaan aiheesta huomenna, sillä uni kyllä tulee nyt, kun menen tuonne kuopuksen viereen. Jos ei sitten kuumaliiman kanssa poltettu sormi kovasti ala vaivaamaan, että vaikuttaisi unen tuloon...

Palailen siis linjoille perjantaina jossain vaiheessa, kuvien kera. :)

3 kommenttia:

 1. Oo, kuumaliimalla polttelua ja yösählinkiä - siinäpä mielenkiintoista illanviettoa :).

  Niin, siitä konfirmaatiokortista: tiedätkö, minun mielestäni se on tosi vaikea kysymys! Jotenkin konfirmaatioon ei löydy kovin kivoja kuva-aiheita. Risti viittaa monien silmissä/mielessä kuolemaan, ja ehtoollismaljasta on vaikea löytää sopivasti "esittävää", kaunista kuvaa...
  Riippuuhan se hirmuisesti vastaanottajastakin (onko hevari vai runotyttö ;).) Mutta taitaisin kyllä itse päätyä juuri johonkin kelttiläistyyliseen ristiin, ihan esteettisten arvojen vuoksi. Ehkä värivalinnalla voisi sitten vaikuttaa tunnelmaan.
  Onpa jännä nähdä, mihin sinä päädyt! :)

  VastaaPoista
 2. Joskus käy niin (minullekin), ettei malta mennä nukkumaan neuleen, ristipiston tms ääreltä :).

  VastaaPoista
 3. Poltin minäkin kuumaliimalla sormeni, ei ole herkullista katsottavaa.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)