Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2009

Hiekkalaatikon reunalla

Taisin mennä pari päivää sitten kirjoittamaan, että tällä viikolla kalenterissa on paljon käsityöaikaa. Nyt olen tehnyt sellaisen havainnon, että kun kalenterissa on väljyyttä, niin silloin tulee helpommin otettua käsitöiden suhteenkin rennommin ja ajateltua, että "no, onhan tässä vielä tänään paljon aikaa, pelaanpas tässä välissä vaikka yhden pelin..." Kun taas silloin, kun on muutenkin vähän kiirettä ja touhua, niin ne pienet lepohetketkin käyttää mieluusti touhuten, jolloin se käsityökin tarttuu helpommin käteen - täytyy näet käyttää se pieni hetki hyödyksi, ennen kuin taas on mentävä.

Tänä aamuna minulla oli mielikuva siitä, miten istuskelen rauhassa hiekkalaatikon reunalla virkkaamassa ja katselen, kun kuopus leikkii hiekkiksellä. No, laatikolle tuotu uusi hiekkatäydennys ei vissiin houkutellut...


Ja niin kävi, ettei tästä tullut mitään:


Olisinko ehtinyt ehkä viisi pylvästä virkkaamaan, että se siitä rauhallisesta virkkuuhetkestä. ;)

Tuo virkkaus ei ole kyllä siitäkään syystä kauheasti edistynyt, että olen taas koittanut ristipistellä, sillä eräs hys-hys-deadline lähestyy... siitä syystä ei sitten pistelyistä vieläkään päivitystä, vaikka mieleni tekisi vilauttaakin tuota, mikä on ollut työn alla. No, kaikki aikanaan. :)

Kivaa keskiviikkoa! :)

5 kommenttia:

 1. Ei aina noitten lasten kanssa mene kaikki suunnitelmien mukaan.;)Ihana kollaasi pojanviikarista.:)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä kivoista ja puuhakkaista pojan kuvista!

  VastaaPoista
 3. Juu, näyttää pikkukaverilla olevan sen verran puuhaa, että äidillä on täysi työ pysyä kameran kanssa perässä :D.
  Mutta tuosta virkkuusta tulee kyllä ihana, sitten kun se valmistuu. Värikin in ihan suoraan auringosta. Mutta miksipä hätäillä harrastusten kanssa :).

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa tutulta! Yritän ottaa mukaan sellaisen neuleen, jonka voi surutta ja suht nopeasti tunkea anorakin/hupparin taskuun, kun tulee kiire pojan perään. Minipyöröt ja jotain aivotonta neulottavaa siis.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)