Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, kesäkuuta 08, 2009

KIP lähestyy

Tulevana lauantaina 13.6. vietetään maailmanlaajuista julkineulomispäivää eli KIPiä = Knit In Public.


Oulussa Kippaillaan lauantaina klo 10-14 Rotuaarin pallolla; ulkoneulontaan soveltumattomalla säällä siirrymme sisätiloihin Coffee Houseen, joka on ihan pallon vieressä. Mukana voi olla koko ajan tai osan aikaa, ja toki saa jäädä neulomaan vielä klo 14 jälkeenkin. :) Itse kyllä aion hipsiä pois varmaan jo puolilta päivin, koska samalle päivälle osuu ristipistotapaaminenkin, niin vaihdan sitten maisemaa ja käsityönlajia lennossa. ;)

Oulussa ollaan tämä Kip-tapahtuma sovittu OuNen listalla, mutta ilman muuta Kippiin ovat tervetulleita myös listan ulkopuoliset, ja olisikin tosi kiva, jos paikalle tulisi paljon porukkaa, ja jos vaikka tapaisi joitakin blogeista tuttujakin... :) Tulehan siis ihmeessä, jos ei tänne Ouluun ole mikään mahdoton matka ajella, tai jos muutenkin liikut silloin täällä päin! :) Saa tulla paikalle myös muun käsityön kuin neuleen kanssa, eli ei ole niin tarkkaa. ;)

Lauantaita odotellessa...

1 kommentti:

  1. Olipas teillä ehtinyt tapahtua vaikka mitä sinä aikana, kun en ole täällä ehtinyt käydä kurkkimassa! Oli synnytetty ja juhlittukin jo sen synnytetyn 5v-päivää! ;D Hieno oivallus, että kukille pitää soittaa huuliharppua! Puhua niille ainakin pitää, sen olen tiennyt, mutta soittaminen on uusi tieto. Minä en muuten ole saanut koskaan gerberaa menestymään, vaan se on aina kuollut ennen kaikkien nuppujensa avaamista tai ainakin kuivattanut ne nuput. Nythän syykin moiseen on tiedossa, sehän tietenkin johtuu tuosta huuliharppumusiikin puutteesta. ;D

    KIP-tapahtumaan on minullakin tarkoitus osallistua, ellei sitten tule jotain mutkia matkaan. Nilkkakin alkaa olla siinä kunnossa, että kestää painaa kaasua ja jarrua! :D

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)