Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, kesäkuuta 12, 2009

Uusi yritys

No niin, olisikohan nyt rauhallisempi hetki blogata mitä puoli kolmelta yöllä. ;) Ainakin toiveita siihen suuntaan on, sillä media toimii lapsenvahtina paraikaa: esikoisella on tietokoneaika, ja kuopus tuijottaa Barbapapa-dvd:tä (jossa on muuten maailman ärsyttävin tunnusmusiikki).

Eilen illalla päätin osallistua torstai-iltaiseen ristipistomaratoniin, ja sain pisteltyä reilut 2,5 tuntia, vaikkakin aika paljon silloinkin oli noita häiriötekijöitä siitä huolimatta, että silloin Teletapit ja Puuha-Pete koittivat järjestää minulle pistelyaikaa. ;) Eli mitään maata mullistavia en saanut aikaan. Hys-hys -pistelyjä puuhailin, eli nyt olen näissä alla olevissa kuvissa vähän sutannut ainakin saajan nimen, jotta jos sattuisi että saaja täällä käy kurkkimassa, niin ei ihan suoralta kädeltä arvaa, että tämä on hänelle. Vaikkakin, jos hän ihan oikeasti lukisi blogiani säännöllisesti, niin kyllä hän varmaan sitten arvaisi, mistä ja kenestä on kyse... ;) Joka tapauksessa uskallan vilauttaa nämä pari sensuroitua kuvaa:


Tämä oli lähtötilanne klo 18, kun aloin pistellä.


Ja tältä näytti reilun tunnin päästä. Tämän pistelyosuus tuli siis valmiiksi. :) Illalla sitten lasten nukahdettua intouduin vielä viimeistelemään koko työn, enkä nyt sitten tiedä, kehtaanko sitä edes antaa... Tuli vähän rumia kokkareita kuumaliiman kanssa, joita sitten koitin rapsutella pois. Ja sitten unohdin tyystin erään oleellisen osan viimeistelystä, mutta toisaalta lahjan saaja ei tiedä, että siihen kuuluisi semmoinenkin, joten saatan uskaltaa sittenkin antaa tuon lahjaksi. Vaikka kieltämättä kyllä vieläkin vähän vatuttaa kaikki sählääminen. Kuumaliimalla poltettuun sormeen laitoin yöksi Bepanthenia ja laastarin suojaksi, joten eiköhän se ala olla kohta kunnossa. Melkein on parantunut jo sekin palohaava, mikä tuli käpykakkua paistaessa... ;) Elämä sujuu oikein mallikkaasti, jos muistaa vain pysytellä erossa uunista, kuumaliimapyssystä ja ompelukoneesta. :D

Palataanpa kuitenkin vielä siihen alkuiltaan ja ristipistomaratoniin. Kun siis tuo yksi pistely valmistui siinä seitsemän jälkeen, niin päätin aloittaa uuden. Istahdin jopa sohvalle ikkunan ääreen, mikä on suurta vaihtelua tämän ainaisen koneen ääressä tuhertamisen sijaan. Siinä tuli sitten pistelemisen lomassa seurattua myös Puuha-Peteä, kuopusta ja ulkona pauhaavaa sadetta. :) Oli aivan mahtava ilma eilen illalla, taivas tosi tumman pilven peitossa ja vettä tuli kuin aisaa. Aivan upeaa kerrassaan! :) Onkin ollut taas muutaman päivän ihan tukahduttavan kuuma, joten tuo sade oli toddella tervetullut, saisi olla enemmänkin tuollaisia kuuroja tai vaikka kunnon sadepäiviäkin, ja kyllä niitä viikon takaisia ihanan raikkaita ja tuulisia päiviäkin on kova ikävä. Ja vielä kovempi ikävä syksyä...

Siinä näitä miettiessäni sain tämän verran vielä pisteltyä uutta työtä:


Tämän lopputulos on sitten nähtävissä joskus myöhemmin, kun tämäkin on hys-hys... :) Ehkä tuosta kuvasta voi jo vähän enteillä, mihin tarkoitukseen tämä on tulossa. ;)

Viikonloppuna on luvassa taas käsitöitä kerrakseen. Huomenna menen sekä KIPiin neulomaan (Rotuaarin pallolla klo 10-14) että sitten vielä ristipistotapaamiseenkin. Olen tässä jo katsellut, mitä käsitöitä ottaisin noihin mukaan; KIPiin ajattelin aloittaa ihan uuden neuleen, kun se virkkaustyö on jo sillä mallilla, etten viitsi sitä tehdä muuten kuin kotona. Raporttia näistä luvassa viikonlopun aikana... :)

Hyvää viikonloppua! :) Muistakaahan neuloa tai tehdä muita käsitöitä huomenna julkisesti tai salaisesti! :)

3 kommenttia:

 1. Kivaa KIP-päivää teille Rotuaarille.
  Minä KIPpailen Mäntsälässä Sanan suvipäivillä.

  VastaaPoista
 2. Nyt on neulonta suoritettava salassa, sillä kyllille ei oo asiaa, kun oon sairaslomalla.
  Minul on vähä huono omatunto, että koko ajan väsään jotain päivän pakollisten hommien lomassa, mut tuntuu monessa muussakin paikassa olevan aina tekeillä jotain :D Ei sitä vaan voi luovuuden kipinöitä niin vaan sammutella :D

  VastaaPoista
 3. Pöh, me täällä hikoilemme vielä helteissä: oikein kunnon vesipisaraakaan ei ainakaan maahan asti ole tipahtanut, ja ilma on läkähdyttävän hiostava :(. - Niinpä KIPpailukin unhoittui ihan tyystin: olisihan sitä voinut mennä vaikka tuohon tienvarteen neulomaan, vaan ei isommin vedä tuo sää puoleensa. Niinpä tyydyin pistelemiseen sisällä... (Ja nyt illallakin voisi varmaan neuloa ulkona, mutta varjossa on hyttysiä - ja auringossa paarmoja, koko päivän. Ah, tätä Suomen suloista suvea :D!)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)