Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2009

My boy lollipop

Nyt vilautus siitä, mitä tässä on ollut muutaman päivän puikoilla. Aloittelin tekemään neuletakkia Novita 2007 -lehden mallin mukaan Samos Lollipopista, ja varmaan tänään jo takakappale valmistuu:


Kuva on onnettoman harmaa, kun en viitsinyt mennä parempaan valoon parvekkeelle häiritsemään kuopuksen päiväunta, enkä myöskään kerroksen yhteiselle tuuletusparvekkeelle. Että saapi luvan kelvata nyt tällaisena, kun on kummiskin keskeneräisestä työstä kyse. Aattelin tämän ainakin vielä tikutella tässä tämän kuun aikana, ja aika paljon muutakin käsityötä on mielessä... :)

Mitäs muuta tälle päivälle? Ainakin olen ollut pahalla tuulella, mikä johtunee varmaan tuosta halvatun auringosta, kun on mokoma tullut taas taivaalle kiusaamaan meitä viattomia ihmisparkoja! Eikö se nyt ymmärrä pysyä piilossa, ettei tarttee kärsiä ja kitua paahteessa?! Tuossa puolen päivän kieppeillä oli kyllä vielä ihan mukava pyöräillä, kun kävi oikein voimakas tuulenvire, mutta toisella reissullani myöhemmin iltapäivällä tuntui, että sulan elävältä. Varmaan tuo läheisen autoliikkeen mittari valehtelee, kun väitti siellä olevan vain +14 astetta, koska se tuntui ainakin +114 asteelta. Lunta, antakaa mulle lunta! :) Vesikin kelpaa ensi hätään. ;) Juu, minun maailmassani "kurja sää" tarkoittaa aina auringonpaistetta, kun taas "hyvä sää" on sellainen pilvinen, tuulinen, viileä ja ehkä ihan pikkuisen sateinenkin, oikein loistava sää on sitten kunnon myrsky. :) Vaikka no, aivan sama, sää kuin sää, eipä se paljon elämää hetkauta. En ole koskaan viitsinyt seurata mitään säätiedotuksia, kun ei siihen oikein itse voi vaikuttaa, millainen sää on. Minulle riittää, että kun ulos lähtiessäni vähän vilkaisen verhonraosta, mikä mahtaa olla sen hetkinen keli, sitten varustaudun sen mukaan ja painun ulos. Miksi pitäisi tietää sen pitemmälle? Ulos mennään silloin kun huvittaa tai jos on sovittu tapaaminen, ja pyörällä tai kävellen liikutaan säällä kuin säällä, joskus ehkä bussilla. Sitten ollaan sisällä kun siltä tuntuu. Yleensä niin päin, että paisteella pysyn mieluummin sisällä ja pilvisellä sitten nautin ulkoilmasta. Lapsetkin tykkää mieluummin läträtä lätäköissä, mikäpäs sen mukavampaa. :) Mutta loppujen lopuksi: aivan sama. :) En käsitä, miksi säästä jaksetaan niin kauheasti vouhottaa... Mutta minä lopetan säästä vouhottamiseni tähän, ja jatkan neulomista. :)

Heh, minähän tulinkin jo paremmalle tuulelle, kun sain vähän purkaa vastenmielisyyttäni aurinkoa ja kesää kohtaan. ;) Onneksi se kesä kohta jo loppuu... hyvä hyvä! :) Ja kyllä myönnän, että minä olen ihan vähän provosoitunut, kun joka blogissa toitotetaan, että "voi kun tulis lämmin" ja "voi kun paistaisi aurinko". Mutta minä sanon, että voi kun tulis oikein kylmä ja pimeä ja kaatosade ja räntää ja rakeita ja ukkosta ja lumimyrsky! Niin. :) Ihan niin kuin noilla toiveilla voisi mihinkään vaikuttaa. ;)

Kyllä minä tänään suutuin vähän parista muustakin asiasta. Kela lähetti mulle postia ja juoksutti turhalla asialla, joka kyllä saatiin selvitettyä siellä Kelan luukulla, ei siinä mitään. Sitten vielä kävin Kauppahallissa kalaostoksilla, kun siellä kuulemma on hyvä ja edullinen valikoima. Ja paskanmarjat, en ole ikinä ostanut niin kallista kalaa, palvelu oli vattumaista, ja valikoimat ihan surkeat. Olisi vain pitänyt tylysti sanoa että en osta teiltä mitään siinä vaiheessa, kun myyjä alkoi vattuilla, ettei 250 grammaa riitä mitenkään neljälle hengelle. Helkkari, meille riittää tuo hyvin kahdellekin aterialle! Ja siitä satsista piti vielä maksaa semmoinen summa, että olisin sillä saanut kaupasta kalaa viikoksi! En mene enää ikinä sinne ostoksille, vaan tyydyn onkimaan kalani kaupan pakastealtaasta. Tulipahan nyt tuokin asia purettua, kun kotimatkalla piti yksikseen sitä itkeä. :(

Niin, tai ehkäpä mun kenkku mieli johtuukin asiasta, joka selviää kalenteriin katsomalla... Jokavuotinen riesa tämäkin, tai siis monta kertaa vuodessa, aina silloin kun kalenterissa on joku muu päivä kuin sunnuntai punaisena. Mun verenpaineeni kohoaa aina, kun näen jossain sen yhden j-alkuisen sanan... tai huhti-toukokuun vaihteessa v-alkuisen. Tai loppuvuodesta 5-kirjaimisen j-alkuisen ja jonka lopussa on oulu. ;) Minä haluan sellaisen kalenterin, jossa on vain arkipäiviä, myydäänkö sellaisia jossain? :)

Kakka päivä on siis ollut, mutta eiköhän se tästä taas. Kun pääsisi viimein neulomaan, niin ehkä siinä mielikin vähän rauhoittuu. Kiitosta täytyy kyllä sanoa meidän esikoiselle, kun kerroin hälle, että äitillä on nyt vähän paha mieli, niin hän lupasi olla tänään oikein kiltti poika. :)


Kiitos ja anteeksi taas! ;) Kyllä minä tästä sitten piristyn, kun alkaa kuulua sateenropinaa kattopellille. :) Tähän loppuun kuva meidän lähellä olevan lammen asukeista, käytiin niitä tässä yhtenä päivänä ruokkimassa. Se oli sellainen oikein mukava pilvinen päivä. :)

18 kommenttia:

 1. Heh, meitä on niin moneksi. Toinen tykkää yhdestä, toinen toisesta. Minusta on vain hyvä, että me kaikki tykätään omalla tavalla asioista. Minä tuossa päivällä katsoin katkerana toimiston ikkunasta ja toivoin jo sadetta ettei niin harmittaisi kökkiä sisällä. Niin, en minä auringonpalvoja ole, mutta tykkään olla ulkona niin paljon kuin mahdollista näin hieman lämpimämpänä vuodenaikana. Talvella taas viihdyn erinomaisesti sisällä. Täällä tuulee kovasti. Pitää kohta tehdä kierros pihalla ja katsella onko uusia kukkasia ilmaantunut tai näkyykö joella lintuja. Juhlapyhistä voin melkein kommentoida ja isommista synttäreistä etenkin, että kauhea hässäkkä, stressi, laita sitä, laita tätä ja sitten kun ne kekkerit on, niin olo on että jee jee, loppus jo. Ihan parhaat juhlapyhät ja kemut on olleet ihan omalla porukalla. Laittaa sen mitä jaksaa ja haluaa ja tarvitsee, eikä niin että pitäähän sitäkin olla kun on se ja se... Saatat aistia pientä katkeraa fiilistä...

  Juu, olen huomannut saman että ei se ainakaan halvempaa ole kauppahallissa... Muutaman kerran olen leipää sieltä ostanut. Niinä kertoina palvelu on ollut moitteetonta. Kalan ostan kaupasta minäkin, kaupassa hinnat jää alemmaksi kun asiakaskunta on iso ja erät voidaan ostaa isoissa pompseissa.
  Anna tulla vaan, se on hyvä, että saa tuntojaan purettua. Sitä on harrastettu täällä eräskin tunti sitten lauantain. Sappi kiehuu vieläkin asiaan liittyen ja se varmaan välittyy tahtomatta tässäkin.

  Nätti neule tulossa. Hyviä nuo otsikot muuten, kun tulee hyräiltyä lauluja joita ei ole laulanut vuosiin... Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 2. Minä taas tykkään niistä punaisella merkityistä päivistä, ja mielellään olis oikein paljon viikolla. Kun saa ylimääräisen vapaapäivän töistä. :)

  VastaaPoista
 3. Minäpäs teen poikkeuksen ja vastaan kommentoin kommentteja täällä. Ties vaikka jäisi tavaksi. ;)

  Kati: Jee, kiva kun joku on samaa mieltä edes jostakin! :) Minä en edes laita juhlapyhiä, monet niistä ei näy meidän elämässä mitenkään, ihan tavallisia viikonloppuja/arkipäiviä vaan.

  Kaisa: Mulla oli ensimmäisessä ammatissani niin päin, että pyhät teettivät vaan lisää töitä ja stressiä, kun olin kaikki pyhät ja arkipyhät yms. töissä, ja vapaat yleensä sitten arkipäivinä. Mutta niistä juhlapyhistä ei koskaan saanut mitään "ylimääräistä vapaata" saati mistään juhlapyhäkorvauksista sillä alalla oltu kuultukaan. Juu, siis seurakunnassahan minä silloin töissä olin. ;) Eipä nuo pyhät nykyisessä työssäkään näy muuten kuin palkattomana vapaapäivänä, eli jos osuu pyhiä niille viikonpäiville, jolloin opetan, niin siinä kuussa on sitten pienempi palkka. Näin kesällähän sillä nyt ei ole merkitystä, kun ei ole töitäkään, mutta ei niistä juhlapyhistä silti tarvitse tykätä. ;)

  VastaaPoista
 4. Moi jälleen! Piti tulla ihan kertomaan että kiitos sinun, nyt on tuore anomus jätetty neuleporukkaan ja kalenteriin merkitty TÄRKEÄ MENO! Että jos hengissä olen, niin Ainolan puistossa puikot heiluu minun käsissä heinäkuun alkupuolella. Sattuu muuten sellainen viikonloppu olemaan vielä, että kaikki kolme lapsukaista on minun vanhemmilla lomareissussa, ahhh! Paitsi, että enpäs riemuitse enempiä, jottei taas tule jotain ikävää.

  VastaaPoista
 5. Jee! Joku toinenkin inhoaa kesää! :) Minäkin viihdyn mieluummiin viileässä ja aurinko on viholliseni. Kauniita patalappuja muuten tuossa edellisessä postauksessasi. :)

  VastaaPoista
 6. Juu, olin huomannut jo aikaisemminkin, ettet pidä juhlapäivistä, täällä vielä yksi sellainen. Tai voishan sitä pitääkin, mutta kun on aina ollut maanviljelijä, niin sillä ei ole ollut mitään väliä, mikä päivä on. Ainut vaan,että näin kesäisin niinä punaisina päivinä käy noita lomalaisia kertomassa kuinka kiire heillä on - yleensä meidän kiireiseen aikaan :-(.

  Säätä kyllä täällä tuijotellaan erittäin ahkerasti. Nytkin rehuntekoaikaan kolmesta paikkaa seurattiin, milloin on pouta. Ja vielä tämä viikko jatketaan...

  VastaaPoista
 7. Juu samoja ajattelen kuin sinäkin:) en kans ymmärrä miksi siitä säästä niin vouhotetaan se on sellainen kuin se on eikä sille mitää voida. Olen kyllä lämmöisen ystävä mutta helteistä en tykkää yhtään ja aina saisi sataa:)

  VastaaPoista
 8. Pami: Juu, maanviljelijöillä on vähän eri juttu tuo säähomma, kun se voi pahimmillaan tuhota koko elannon. Mutta eivät hekään siihen voi vaikuttaa, paistaako vai sataako, täytyy vaan nöyrästi ottaa vastaan se mitä tulee. Itsekin siis eräänlaisella viljelytilalla olen kasvanut, joten tuttu juttu...

  Ellie: Lisää hengenheimolaisia, kiva kiva. :)

  VastaaPoista
 9. Heipsistä. Täytyy ihan kiittää kauniista sanoistasi kun kehuit mallejani. Suoraan sanoen olen joskus miettinyt, että mitä mieltä pistelijät niistä ovat... Tulin tosi iloiseksi viestistäsi!
  Mitä tulee pyhäpäiviin, niin minä en välittäisi niistä yhtään! Aina ne tulee meikäläiselle jotenkin yllätyksenä ja huomaan/huomaamme miehen kanssa, että joo, pitää käydä kaupassa äkkiä ennenkuin se menee taas päiviksi kiinni. Ja sitten on ne pakkopulla vapputori ym. käynnit. En menisi, mutta lasten vuoksi toki täytyy kestää näitä juttuja.
  Minä pidän aurinkoisista ilmoista eniten, mutta jos lähden kävelylle, pitää olla viileämpää ja sateella on ihana käydä kävelyllä. Muistan kun Emma oli vauva, työntelin vaunuja parikin tuntia ympäriinsä vesisateessa. Se on ihan varustelaji! Sateella tuoksuu niin raikkaalta ja on rauhallista, kun kaikki muut on sisällä. Mutta muuten siis aurinkoa kiitos, mutta ei hellettä. Enhän ole vaativa, enhän? Tosi asia on, että en kestä hellettä. Etsin aina varjoisan istumapaikan tai kävelen kadun varjoista puolta. Mutta aurinkoisella säällä päivä on yleensä lämmin. Minä kun olen vilukissa.
  Kauppahalleista minulla ei valitettavasti (vai onneksi ?) ole kauheasti kokemusta, kun ei täällä ole sellaista.

  VastaaPoista
 10. Uskaltaakohan tähän ny sanoa mitään? Mä taijan olla sit vastarannankiiski näin yhtäkkiä, mä oon surkutellu taas tänä päivänä kylmää säätä, aurinko kyll paistaa, mutt tuulee, niin ett tukka lähtee, eikä tosiaan lämpimästi. Mä ootan kyll niitä lämpösempiä kelejä, ei mitään hellettä, mutt 20 on ihan hyvä. Helteesä ei jaksa mitään tehäkkään. Ja toisekseen, oishan se kiva näin lomalla oleskella tuola ulkosalla vähemmisä vaatteisa, ku töisä joutuu sit kuiteski kikkimään työvaatteisa sisällä ja mun tuurilla sillo alkaa helteet, ku työt taas kutsuvat.
  Kiitos ja anteeksi! ;) Näistä asioistahan voi aina tapella, jos haluaa, mutt eihän me haluta? Toinen tykkää äitistä ja toinen tyttärestä, eikö se niin menny?

  VastaaPoista
 11. Juu, ei me todellakaan niiin kaikkivoipia olla, että säälle mitään mahdettaisi :-), mutta pystyy vähän suunnittelemaan töitä, kun seurailee ennustuksia.

  Ja huomenna palkkatöihin satoi tai paistoi :-)

  VastaaPoista
 12. Mää haluan mun kesään sekä sadetta että aurinkoa, että tulee hyvin marjoja. :) Marjapiirakat, -muffinssit, -pirtelöt ja -mehut on ihan parhaita!

  Oon juhlapyhien suhteen ja muutenki sen verran itsekeskeinen, että en pakota itteäni tekemään niitten eteen mitään. :) Siksi on kiva, ettei oo lapsia, kun juhlia voi viettää ja laittaa just sillon kun haluaa ja just niin paljon kuin haluaa. Sillon niistä nauttii, tai ainaki minä nautin. Kun ei anna minkään ulkopuolisen pakottaa laittamaan, mutta sitten jos haluaa laittaa jotain, niin on valmis teema minkä ympärille juhlat järjestää ja kaveripiirilläkin on sopivasti vapaata että niitä voi kutsua kylään. Minusta juhlat on siis kivoja, kun suhtaudun niihin tällai hyvin itsekeskeisesti! Mitään ei mun oo koskaan pakko laittaa, vaan laitan aina sillon kun haluan ja sillai kuin haluan.

  VastaaPoista
 13. Eikös asiakas ookaan aina oikeassa? Meilläpäin on aika kettumoinen suutari. Se arvostelee kengät sen mukaan mistä ne on ostettu, eli syyllistää asiakkaan jo heti kättelyssä. Harvoin viittin sinne ees mennä, enkä ainakaan moikkaa kun se tulee tiellä vastaan, vaikka se ilmiselvästi tuntee.
  Lollipoppi näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 14. Minä pidän vuodenaikojen vaihtelusta, raikas syksy, luminen talvi, jonka jälkeen on ihana odottaa kevättä ja sitten kesää. Kesällä on puolestaan ihana mökkeillä, siellä sielu lepää, ja arjen huolet unohtuvat, kelillä kuin kelillä. Kesän lapsi on kun olen, pidän kesästä kovasti, en hirmuisista helteistä, mutta aurinkoisista lämpimistä päivistä kyllä. Mutta en pane sadetta ja viileämpää keliä lainkaan pahakseni, silloin on tosi hyvää aikaa tehdä käsitöitä! :-) Ja sitä en ymmärrä lainkaan, että valitetaan "huonoista kesälomakeleistä", minulle loma on lomaa, oli keli mikä tahansa...

  VastaaPoista
 15. Heidi: Kiva huomata, etten ole yksin ajatusteni kanssa. :)

  Kirsi: Sama minuakin ärsyttää, että pitää muistaa, milloin kaupat on auki ja milloin kiinni. Kerran ollaan oltu pitkä viikonloppu ilman ruokaa, kun en tiennyt, että kaupat menee aattona aikaisin kiinni.

  Paula: Saa sitä eri mieltä olla, kunhan ei pakota toisia olemaan samaa mieltä. ;)

  Virtuaalivalo: Mulla on ihan sama juttu, vaikka meillä on lapsiakin, niin mää en halua opettaa heitä sellaiseen, että pitää tehdä jotain tiettyä juttua vain siksi, että kalenterissa lukee sille päivälle joku nimi. Mua ärsyttää jo olettamus, että ihmiset olettaa kaikkien "laittavan" jotain juhlaa - siis oikeasti mulle esimerkiksi tuleva viikonloppu ei merkitse mitään, en ole koskaan sitä "viettänyt" tai "laittanut", mulle se ei sano mitään, eikä siihen liity mulla mitään muistoja, ainakaan hyviä sellaisia. Meillä siis ei todellakaan juhlapyhien ajaksi elämä muutu millään tavalla toisenlaiseksi, ei syömisten, siivoamisten, tekemisten, olemisten, ei siis kerrassaan minkään suhteen. Mutta silti ne ärsyttävät, kun kuitenkaan oikeasti en saa tehdä ihan mitä haluan, esimerkiksi minä haluaisin käydä vaikkapa perjantai-iltana tai lauantaiaamuna kaupassa, koska minulla on jompana kumpana tapana käydä kaupassa, mutta en voi, koska kaupat ovat kiinni. Että vaikuttavat ne pyhät ihmisen elämään, vaikka ei haluaisi niiden vaikuttavan!

  Sartsa: Juu, ei asiakas vissiin ole oikeassa, eikä saa ostaa sitä mitä haluaa... Kiitos Lollipop-kehuista!

  Katri: Minäkin tykkään vuodenaikojen vaihtelusta, mutta sitä en ymmärrä, miksi automaattisesti kaikki lomat on kesällä? Miksei voi pitää sitä kuukauden lomaansa syksyllä tai talvella? Tai voihan sitä toki pitää, mutta itse olen työskennellyt aina alalla, jolloin ainoa mahdollisuus lomalle on kesä. Ja sitten kaikki menee kiinni kesäksi, palvelut supistuvat, harrastustoiminta lakkaa... kesä on monelle ihmiselle siitä syystä hyvin yksinäistä aikaa! Monelle se on myös vaikeaa aikaa sikäli, että vaikkapa omalla alallani ei ole yksinkertaisesti töitä kesäksi, on pakko yrittää pärjätä työttömyyspäivärahalla, eikä todellakaan silloin puhuta mistään kesälomareissuista. Ei se ole edes lomaa, jos työsopimus on katkennut toukokuussa ja uusi kirjoitetaan syyskuussa. Ja sitten se, että koko ajan kysellään, että "mitäs meinaat tehdä kesällä" tai "mitä lomasuunnitelmia on". Mitä erikoista siinä kesässä on, että sen viettäminen niin ihmisiä kiinnostaa? Minulle se on vuodenaika kaikkien muiden joukossa, vaikkakin säiden ja yhteiskunnan "sulkeutumisen" vuoksi (ja monen muun asian vuoksi) kaikkein kurjin vuodenaika. Jos tämä systeemi jotenkin muuttuisi, että lomia pidettäisiin tasaisesti ympäri vuoden, eikä tulisi tällaista piikkiä kesäkuukausien ajan, niin kesäkin voisi olla siedettävämpi, ja siitä vouhottaminenkin loppuisi. Okei, tää ei kauheasti liittynyt juuri Katrin kommenttiin, mutta tuli vaan mieleen vuodenaikojen vaihtelusta ja lomasta. Niin siis samaa mieltä, että loma on lomaa, oli sää mikä tahansa, mutta voisin lisätä myös, että oli se vuodenaika sitten mikä tahansa, niin loma on lomaa. Kyllä minusta paljon mukavampia lomia on syys- ja hiihtolomat, ne sentään tuntuvatkin jossain toisin kuin tämä kolmen kuukauden työttömyys, joka ei sekään kyllä missään näy, kun on tässä perheessä riittävästi työtä joka päivälle.

  Kiitos, kivoja kommentteja ja hyviä ajatuksia! :) Katsotaan, jaksanko enää vastata aiheeseen, alkaa jo itselläkin savu nousta päästä tämän suhteen. ;)

  VastaaPoista
 16. Moikka!
  No nyt mietin minäki et tohtiiko sanoa..:(
  Suon sinulle sen ettet pidä juhlapäivistä tai kesästä. Molemmissa on asioita joista en itsekään pidä, mut kokonaisuuksina pun päivät keskellä viikkoa tuo työhön ylimääräisen vapaan ja se on luksusta! Taloudellisesti ei ole mahdollista olla kotona niin paljon kuin haluaisin. Ja minä olen sentään hoitanut omat lapseni kotihoidontuella kotona 7v. Jonka jälkeen työskentelin kotona niin et nuorin oli 10v. kun lähdin muualle töihin. Nyt kun olen työnantajan "armoilla" nautin arkipyhistä;) Ja on kesässä keljua sääsket ja kylmät,koska itse sairastan reumaa niin lämpötilan vaihtelut on hirveitä. Kosteus ja kylmä kolottaa ja on koko ajan kipeänä. Edes parinkymmenen asteen lämpö hellisi jäseniä, joita särkee lähes vuoden ympäri. Saisin ladattua akkuja kylmään ja pimeään vuodenaikaan ja odotukset on aina suuret kun keväällä monta kuukautta odottaa kesää ja lämmintä. Muuttaa juuri tällä hetkellä en voi lämpimämpään mut välillä halua olisi. Tekstistä varmaan voikin lukea et täällä on 10 astetta lämmintä, kylmä pohjostuuli ja vettä sataa kaatamalla=kivuliaat päivät on jatkunu jo pitempään. Sen verran kauan (omasta mielestä) olen sinun blogia seurannu et tiedän ettet varmasti tarkoita ketään loukata. Mutta meitä on moneksi ja kaikki eivät aina haluaisi tuoda näitä asioita julki siis syitä miksi odottaa esim. lämmintä kesää. Koska tärkein syy blogin lukemiseeen on käsityöt ja Mari!
  Hyvää kesää itsekullekin tarpeen mukaan!
  Sirpa

  VastaaPoista
 17. Sirpa: Minun blogi, minun mielipide. :) En käsittääkseni missään vaiheessa sanonutkaan, että kaikkien muiden pitäisi olla samaa mieltä. ;) Aivan vapaasti muut saa tykätä kesästä ja odottaa lämmintä, mutta minä saan sanoa oman vastakkaisen mielipiteeni. Ja saan sanoa myös, jos joku asia ärsyttää. Se ei ole henkilökohtainen syytös ketään kohtaan, vaan ainoastaan minun oma mielipiteeni, täysin itsekäs sellainen. :) Sitten olisi eri juttu, jos kirjoittaisin, että "onpa se Sirpa tyhmä, kun tykkää lämpimästä", niin se menisi jo henkilökohtaisuuksiin. Ja oikeasti en siis todellakaan ole sitä mieltä, että joku olisi tyhmä, jos tykkää lämpimästä, se on vain hänen mielipiteensä, ja ihan yhtä arvokas mielipide kuin omanikin. Eikä todellakaan kenekään tarvitse selitellä, miksi tykkää tai ei tykkää jostakin. On minullakin terveydellisiä syitä, miksi en voi sietää kesää ja lämmintä, ja monia erittäin kipeitä ja henkilökohtaisia syitä, miksi en tykkää juhlapyhistä, mutta en ala niitä syitä täällä huutelemaan. Koska oikeasti kenenkään ei tarvitse koskaan perustella mielipidettään mistään asiasta. Ihmiset selittelevät muutenkin aivan liikaa. Minä voin vaikka sanoa, että minun mielestäni hauki ei ole kala, eikä minun tarvitse sitä perustella. :)

  Ja ihan aikuisten oikeasti olen sellainen "antaa kaikkien kukkien kukkia" ja "elä ja anna toistenkin elää" -ihminen, mutta ei se estä sitä, etteikö joskus voisi sanoa omaa mielipidettään.

  Eli hyvää kesää edelleen kaikille ja mukavaa syksyn odotusta! ;)

  VastaaPoista
 18. Heips. Siitä postikorttivaihdosta... en minäkään ollut nähnyt tai kuullut, mutta jostain vain kekkasin, että tahdon semmoisen ja jos jotain haluu, on pakko antaa eli pistellä myös itse ja vaihtojan siitä tulee :) Kortti oli kyllä tosi nopea tehdä (tietysti riippuu kuvan koosta ja lankojen määrästä). Minä valitsin nopeat pisteltävät. Tein ne kolme korttia jotka vaihtoblogissakin näkyvät, kolmessa illassa kaiken muun "perhe-elämän keskellä". Lähde ihmeessä mukaan! Ja saat vaihtoblogia kyllä mainostaakin ihan vapaasti :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)