Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, kesäkuuta 16, 2009

Atsipoppaa, pojat keitti soppaa

Vaikka minkälaisen sopan onnistuisi keittämään, niin ei ainakaan sormet poppaa:

Patalaput
Tehty ajalla: 15.-16.6.2009
Malli ja suunnittelija: Oma pää sitä mukaa kun virkkaus eteni
Lanka: 7 veljestä oranssi (278) ja keltainen (268)
Langankulutus: Oranssi 50 g, keltainen 3 g, yhteensä 53 g (jämälankojen loppuunkulutus)
Virkkuukoukku: 4 mm
Koko: Viisikulmion halkaisija n. 21 cm, ympyrän halkaisija n. 17 cm
Muuta: Patalapputalkoisiin


Itse en siis tule näitä patalappuja käyttämään, koska ne menevät Patalapputalkoisiin, toisin sanoen lähetän nyt nämä ja edellisessä postauksessa esittelemäni patalapun Vienon Kammariin.


Käytin näihin vihoviimeiset keltaisen ja oranssin 7 veljeksen jäämistöt, ja suunnitelma eteni sen mukaan, miten lankaa näytti riittävän. Toista lappua tein kerän päältä ja toista sisältä. Lopulta sitten vielä viimeisestä nöttösestä virkkasin pienen kukan, jonka kiinnitin tuohon pyöreään patalappuun. :)

Värimaailma passaa Spectrumiin.

Jälleen on sadellut kommentteja - kiitos! :) Unohdin edellisessä postauksessa mainita, että nyt on tullut tosi paljon kommentteja sellaisiltakin, jotka eivät ole ennen kommentoineet tai ovat kommentoineet hyvin harvoin, ja nämä uudet tuttavuudet ovat ilahduttaneet erityisen paljon. Vaikka toki vanhojen blogituttavuuksien kommentit lämmittävät sydäntä yhtä lailla. :) Olen taas käynyt lisäilemässä Blogilistan suosikkeihini näitä uusia tuttavuuksia, eli enköhän nyt piipahda näissäkin jatkossa vierailulla. Kannattaa siis jättää kommenttia, jos haluaa minut vieraaksi omaan blogiinsa! ;) Huomasin myös, että Blogilistan tilaajamääräkin on kasvanut yhtäkkiä ihan hurjasti - tervetuloa uusille lukijoille! :) Ja kaikille tasapuolisesti taas kerran vielä kiitos ja anteeksi! ;)

Mulla on muuten ollut pari päivää tässä jo uusi isompi neulekin puikoilla. Ehkä seuraavan kerran väläytän sitten sitä. Tänään neuletapaamisessa olleet näkivätkin siitä jo vilauksen, ja siellä tuo neuleeni etenikin mukavasti. Voi, olikin kiva tapaaminen meidän kesäpaikassamme Ainolanpuistossa, vaikka päädyimmekin sitten kahvilan tiloihin. Sinne päätyi myös pieniä eläinystäviä, sillä yksi linturaukka yritti epätoivoisesti löytää sieltä ulos, ja onneksi sen kaverit sitten viimein sirkuttivat pihalla, että tule tänne, ja lintu pääsi vapauteen. :) Toinen bongaamamme nelijalkainen oli pikkuruinen hiiri, joka vipelteli kahvilassa vähän siellä sun täällä. Vaikken olekaan mikään jyrsijöiden (enkä kyllä siivekkäidenkään) ystävä, niin tuo pieni hiirulainen oli kyllä söpö. :)

Nyt vähän vielä lisää silmukoita neuleeseen ja sitten ehkä jo untenmaille!

3 kommenttia:

  1. Oli muuten tosi kiva tuo edellisen postauksen pannulappu! Tekniikka lienee sama kuin kaksinkertaisissa yhtäaikaa neulotuissa lapasissa... Siitä mekosta tuli mieleen, että alle kun pistää valkeat lyhyet housut ja valkean topin, niin olisi varmaan sekin ihan kiva yhdistelmä, tosin silloinhan se mekko toimittaisi tunikan virkaa. Tosi hieno oli kyllä sekin työ kuten työsi ylipäätään :)

    VastaaPoista
  2. Tuo kiitos ja anteeksi sai miut taas hihittelemään. Niin totta, että kiittää pitää ja anteeksi on hyvä varmuuden vuoksi pyytää :) Nyt muistinkin, että näin viime yönä unta, että neuloin ontelotekniikalla mattoa. Sinivalkoista. Tuskinpa tulen toteuttamaan semmoista projektia valveilla ollessani! Ennenmminkin voisin ontelotekniikkaa kokeilla juurikin patalappuihin.

    VastaaPoista
  3. Ihania patalappuja. Pirteitä värejä ja kivoja malleja.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)