Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2009

Be-pop a lula

Pipopa mulla, pipopa sulla. :) Nyt on sitten miehelläkin kesäpipo. Voidaan kutsua myös pipaksi tai kipaksi. ;) (jos et tiedä, mikä on kipa, Wikipedia auttaa siinäkin asiassa) Joudumme tyytymään nyt salaman räiskäisemiin sisäkuviin, sillä mallipäätä ei saanut enää iltapuolikymmeneltä parvekkeelle kuvaa varten. Siis pipo-pipa-kipahan olisi ollut valmis jo aiemmin illalla, mutta en uskaltanut katkaista lankaa ennen kuin herra oli sovittanut päähinettä, ja kun se piti tapahtua vielä peilin edessä, niin sai sitä sitten aikansa odotella. Nyt muistankin, miksi minusta on kaikkein mukavinta tehdä käsitöitä itselle. ;) Yhteistyö oman itsensä kanssa sujuu usein hiukan paremmin kuin toisen kanssa, etenkin jos sattuu olemaan naimisissa kyseisen yhteistyökumppanin kanssa. ;)

Joka tapauksessa, tässä se nyt on:

Kesäpipo
Tehty ajalla: 23.-24.6.2009
Malli: Osviittaa vilkaistu Novita Kesä 2006 nro 21 lapsen piposta
Suunnittelija: Siinähän tuo työn edetessä suunnitteli itse itsensä
Lanka: Novita Kotiväki luonnonvalkoinen (010), vihreä (381) ja turkoosi (376)
Langankulutus: 34 g
Virkkuukoukku: 2,5 mm
Koko: Miehen pää
Muuta: Tehty rakkaudella Suurelle Jättipäälle ;)


Apuna tämän teossa oli eilen valmistunut oma piponi, josta mies valitti, että se on hänelle sekä liian löysä, että ylettyy korvien päälle, jonne hän ei halua piponsa ylettyvän. Tein siis piposta hiukan pienemmän ja lyhyemmän. No, siitä hän sitten valitti, että kun kiristää. No minä en sitä kyllä omaan pipooni nähden pienentänyt kuin yhden kerroksen, että ei niin paljon pitäisi kiristää! Ei kuitenkaan hätää, sillä käväisin kastelemassa pipon ja pistin isännän päähän sen märkänä pingottumaan ja sanoin, että ei saa ottaa pois, ennen kuin se on kuiva. Siinäpä muotoutuu sitten taatusti oikeaan muotoon ja kokoon! :D Sen jälkeen olimme molemmat tyytyväisiä, ja kuulemma märkä pipo viilensi mukavasti päätä. ;) Tarttis varmaan itsekin kokeilla silloin, kun alkaa päässä keittää. ;)

Nyt en taida tehdä mitään pikkukäsitöitä ennen kuin neulejakkuni on valmis. Hihoissa olen menossa sen kanssa... Hyvää yötä! :)

5 kommenttia:

 1. Pirtsakka kiva pipa isännällä niinkuin pirtsakka toi sunkin piposi!:)

  VastaaPoista
 2. Kiva pipo. Olinkin jo ehdottamassa, tuota märkänä päähän pistämistä, kun sitten luin, että niin olit toiminutkin.
  Hyvää yötä. Minä vielä katson Beckin loppuun, nyt olen mainoskatkolla.

  VastaaPoista
 3. Kivat pipot!
  Tuo on kyllä totta, että itselle on helpoin tehdä, kun saa sovittajan silloin kun haluaa. Mutta hankaluutensa on siinäkin, kun pitäisi nähdä ulkopuolisenkin silmin, miten joku kohta istuu. ;)

  VastaaPoista
 4. Wau mitä töitä! Vähänkö olet taitava!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)