Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, toukokuuta 14, 2009

Torstain touhuja :)

Hip heijakkaa, taas ollaan jo torstaissa! :) Kerrankin muuten tulee torstaipäivitys tänne ihan reaaliaikaisesti, yleensä näpsyttelen sen ajastuksella, kun torstaisin riittää muutenkin hulinaa. Mutta ajattelin tämän torstain ottaa vähän rennommin, ja otankin, vaikka menoa on ollut jo aamupäivästä, ja kohta olisi sitten töihinlähtö. Mutta mullapas on tänään tämän kevään viimeinen työilta! :) No joo, on mulla sitten vielä parin viikon päästä kevätjuhla ja yks opekokous kahtena peräkkäisenä iltana, mutta niitä ei lasketa. ;) Tänään on ihan hyvä fiilis mennä viimeistä iltaa opettamaan, ja mieskin totesi, että minähän selvisin tästä kevätlukukaudesta. :) Kyllähän se vähän jännitti palata työelämään silloin, kun vuoden alussa aika lyhyellä varoitusajalla kyseltiin, ottaisinko muutaman ryhmän opetettavakseni tälle keväälle, mutta hyvin meni! Tai siis voihan sitä vielä tänä iltana tapahtua joku kauhea katastrofi, mutta todennäköisempää on, että ei tapahdu. ;) En siis palanut loppuun, saanut hermoromahdusta tai paniikkikohtauksia, kotonakin on vissiin mennyt ihan hyvin sillä aikaa, kun olen ollut töissä, ja mulla on oikeasti ollut kivaa käydä tänä keväänä töissä. :) Se on ollut oikein mukavaa vastapainoa muulle arjelle. ;) Tai no, enhän minä kaipaa kyllä kauheasti mitään "vastapainoja" arjelle, kun minun arkeni on muutenkin jo niin pirtsakkaa ja värikästä, pikemminkin kaikki pyhät ja juhlat ja muut synkistävät mieltä, ne ovat minulle sitä "harmaata aikaa". En voi siis ainakaan arkea harmaaksi kutsua, enkä työntekoakaan. :) No, jos nyt jotain negatiivista hakemalla pitää tästä päivästä hakea, niin tuo aurinko on paistanut nyt jo ihan liian monta päivää peräkkäin, saisi välillä sataakin... alkaa kohta tuo valo ja pöly ahdistaa. ;) Just tänään juttelinkin erään ihmisen kanssa tästä kesän inhoamisesta, ja hän sanoi, että itse asiassa on paljonkin ihmisiä, jotka eivät tykkää kesästä, eivät pidä kuumuudesta, pölystä tai siitä, että harrastukset ja muut menot jäävät tauolle. Eli en olekaan ainoa kummajainen, jipii! :) Saan siis ihan rauhassa inhota kesää ja toivoa toukokuun puolessa välissä, että olisipa tämä kesä jo ohi! :) No, jos nyt hakemalla hakee jotain positiivista kesästä, niin... öö... tää on vaikeeta... ;) Se on positiivista, että kesällä ei oikeasti tarttee tehdä mitään tavallisuudesta poikkeavaa, vaan voi samalla tavalla puuhastella kaikkia ihania arjen askareita kuin muinakin vuodenaikoina, ja nysvätä vaikka koko kesän sisällä käsitöittensä parissa. Ei siis tarvitse "viettää" kesää tai lomaa tai juhlaa tai joulua tai mitään, jos ei halua. Ja arvatkaapa, haluanko minä? ;) En. :)

Todisteeksi siitä, että arkeni ei ole harmaata, vilautan keskeneräisiä käsitöitä:


Nyt on jo aika monta palasta virkattuna puseroani varten, ja lisää on koko ajan koukulla. En kyllä eilenkään illalla saanut kuunneltua sitä aikomaani äänikirjaa, mutta kuuntelinkin virkatessani yhtä muuta levyä siihen saakka, kunnes kuopus tuli hakemaan minua nukkumaan. Hän on näemmä oppinut avaamaan itse makkarin oven, niin ei tyydy enää vain huutelemaan, että unikaveri puuttuu, vaan tulee hakemaan unikaverinsa pois tietokoneen ja käsityön äärestä. ;) Koska tykkään vilautella kaikkia salaisia hys-projektejani, niin yksi sellainen on tuossa kuvassa myös noiden keltaisten palasten alla. Vähän kellertävää se tuokin on. Keltainen on kiva väri! :)

Touhukasta ja värikästä torstaita! :) Kommenttejakin saa jättää, vaikkei täällä aina olekaan niin järkevää asiaa... ;)

7 kommenttia:

 1. Totah, onko mulla mennyt ohi, mutta minkalainen paita tuosta on tulossa? :)

  VastaaPoista
 2. Lähetä se aurinko tänne Keski-Suomeen... täälä on satanu ihan riittämiin. Mä kyllä kaipaisin aurinkoa, ei haittaa vaikka paistais koko ajan! Näin me ihimiset ollaan erillaisia.

  VastaaPoista
 3. Minnuu ahistaa välillä kun on hyvä ja aurinkoinen ilma ja ihe on pahalla tuulella ja haluaisi vaan nyhjätä sisällä. Jostain oon kehitellyt ihelleni säännön, että hyvällä ilmalla pitää olla ulkona. Hmm... ilmojen mukaan, eikä oman mielen mukaan. Ei hyvä.

  VastaaPoista
 4. Täällä toinen joka ei hypi innosta kun kesä tulee. Odotan jo syksyä, sateista ihanaa syksyä:) Juu, vähän hullu;) Kesässä on parasta kauniit kuulakkaat aikaiset aamut, auringon nousua katsellessa tai sitten myöhäinen kauniisti hämärtyvä ilta=)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kivahan se on että arki on niin värikästä. Sitä se on mullakin nykyään kun pääsi työrumbasta pois. Kylla ne vuodet kun teki joka päivä pitkää työpäivää joka päivä ja siinä ohessa teki kotityöt ja hoiti lapset ja myöhemmin taisteli murkkujen kanssa on aika harmaana minun mielessä. Sairauttakin noihin vuosiin mahtui. Tosin miehelläni on edelleenkin vastuullinen kiireinen työ ja pitkät, rankat työpäivät. Onneksi hänellä nykyisin on kotona on vastassa suhtkoht hyväntuulinen vaimo ja kotihommat hoidossa kun hän tulee moneti kymmentuntisenkin työpäivän jälkeen töistä!

  VastaaPoista
 6. Unohtui sanoa että: Hyvää ja värikästä Viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Hyvää perjantaita! Sinulle olisi jotain...

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)