Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, toukokuuta 15, 2009

Kiitos Katille! :)

Kati antoi minulle tällaisen tunnustuksen - PALJON KIITOKSIA! :)


Olen taas niin laiska, etten jaksa miettiä, kelle tämän antaisin eteenpäin. Näitä kun on näkynyt jo niin monessa blogissa, niin taidan pitää tämän ihan vain itselläni. ;) Oikeasti kuitenkin tykkään kaikista niistä 150+ blogista, joita seuraan. Ja mieluummin jätän näihin blogeihin ihan tavallisia kommentteja käydessäni kuin alan eritellä muutamaa blogia suosikikseni ylitse muiden. Siispä teen nyt päätöksen, että tänä viikonloppuna kommentoin kaikissa blogeissa, joissa vierailen ja jotka tässä viikonlopun aikana päivittyvät, alkaen siis nyt perjantaista klo 13.50 jatkuen aina sunnuntai-iltaan saakka, ehkä pidempäänkin. Eli jos saat viikonloppuna kommenttia blogiisi minulta, niin tiedät, että luen blogiasi ja tykkään siitä. :) Onkin taas jäänyt tuo kommentoiminen hävettävän vähälle (usein blogeja lukiessani on kädessäni/sylissäni joko käsityö tai pyörivä taapero, niin ei jää käsiä enää kirjoittamiseen), joten taas on hyvä vähän petrata sillä saralla.

Oikein mahtavaa viikonloppua kaikille täällä kävijöille! :) Ja kiitos kaikille, jotka jaksavat välillä jättää puumerkkejään, kommentteja on aina mukava lueskella. :)

10 kommenttia:

 1. Kiitos kommentista :-). Mukava, että piipahtelet blogissani. Miekin käyn usein täällä ja pidän blogistasi, mutta kun olen laiska kommentoimaan...

  VastaaPoista
 2. Mukavaa aurinkoista viikonloppua sinnekin! ;) Väliin aina minäkin kommentoin, mutta ei joka käynnillä tule sitä tehtyä, kun laiskottaa.

  VastaaPoista
 3. Pitänee sitten vissiin itsekin päivitellä :)

  VastaaPoista
 4. Vilahin tuassen tiällä:)
  Auringon paistetta ja iloista mieltä viikonloppuusi!

  VastaaPoista
 5. Juu kyllä niitä kommentteja on mukava lukia. Ite oon yrittäny kommentoija mahollisuuksien mukkaan, mutta hyvin tuttua tuo "kädessä tai sylissä pyörivä taapero" eli aina se ei tosiaankaan onnistu.

  VastaaPoista
 6. Totta "turiset", välillä kommentointi jää ihan liian vähälle ! Kiva kun jätit jäljen vieraillessasi blogissani. Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
 7. Hyvää viikonloppua! Kommentoinnissa olisi parantamisen varaa täälläkin... Mutta kun käsissä on tosiaan usein se neule! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentista ja niistä aikaisemmistakin! Hassua, kun itse tietää, miten kiva on saada kommentteja ja silti on olevinaan usein niin kiirus, ettei muka ehdi paria sanaa naputtaa muiden kommenttilaatikoihin.

  Oikein hyvää viikonloppua joka tapauksessa :)!

  VastaaPoista
 9. Samoissa puuhissa kuin sinäkin. Olen pitkästä aikaa ihan yksin kotona ( luksusta :))ja päätin että nyt kierrän kaikki tutut blogit rauhassa läpi ja kommentoin myös.

  VastaaPoista
 10. Totta kirjoitit. kommentointi jää usein niin turha n vvähälle,vaikka vhaluaisikin. kommentteja on kiva antaa ja niitä on kiva saada. olen itse huomannut, että minulla ontämä kevät (ja kesä) sit'ä aikaa kun kommentoin liian laiskasti.Mieli tekee niin ulos. Ja toinen syy on joka vuodenaikana nykyään sama kuin sinulla- taapero. Nytkin. Jätän tämä n kommentin kamaline kirjoitus virheineen ja syytän siitä sitä taaperoa :D

  Ja kiitos kommentista! Minäkin pidän sinun blogista <3

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)