Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, toukokuuta 16, 2009

Lauantai-iltana

Tulinpas hetkeksi turisemaan taas tännekin. :) Hyvin olen pysynyt päätöksessäni käydä kommentoimassa kaikissa blogeissa, joissa vierailen. Silti on jäänyt aikaa tehdä muutakin, eli ei se kommentointi kauheasti aikaa ja vaivaa vie. :) Kiva on ollut myös huomata, että kun kirjoitin eilen tuosta kommentointiasiasta, niin myös tänne on tullut sen jälkeen oikea kommenttiryöpsähdys - kiitos siitä! :)

Tuossa pari päivää sitten kirjoittelin tästä arjen värikkyydestä, ja sen kirjoituksen jälkeen aloin oikein miettiä, että eipä tämä minun mieleni ole ollut arjen suhteen todellakaan aina näin positiivinen. Kuten varmasti tietävät ne, jotka ovat seuranneet blogiani pidempään, etenkin sitä vanhaa blogiani, ja varsinkin ne, jotka ovat tunteneet minut jo kauan ennen kuin aloitin bloggaamaan. Jos ajattelen vaikka itseäni vuosi tai kaksi vuotta sitten, niin paljon on sen jälkeen muuttunut. Ei ehkä ulkoisesti ole muuttunut kovastikaan, mutta oman pääni sisällä on tapahtunut todella paljon muutoksia, ja koko ajan teen töitä sen eteen, ettei enää tulisi sellaisia mustia aikoja, mitä joitakin vuosia takaperin on ollut useampaankin otteeseen. Aika suuri osa tästä arjestani kuluukin nykyään ihan vain itseni kuntouttamiseen, ja vaikken siitä viitsi täällä hirveästi turistakaan, niin väkisinkin tänne joskus lipsahtaa niitä ajatuksia, joita juuri sillä hetkellä satun työstämään. Varsinkin silloin, jos ei satu olemaan niin kauheasti käsityöasiaa. ;) Ja hyvähän se on, että voi sanoa ääneen (tai kirjoittaa julkisesti) vaikkapa sellaisia juttuja, että mistä minä tykkään tai mistä en tykkää - ja myöntää myös sen, että ihan kaikesta minulla ei ole eikä tarvitsekaan olla edes mielipidettä. ;)

Tänään on ollut yhtenä ilonaiheena virkkaaminen. :) Tuossa joskus iltapäivällä aloin miettiä, että montakohan palasta olen puseroani varten oikein jo virkannut, ja arvioin että jokohan olisi 25 palaa kasassa. Tein tarkistuslaskennan ja niitähän olikin jo 29! :) Siitä tuli hyvä mieli, ja vähän sellainen ohhoh, että missäs välissä niitä oli niin paljon tullut, kun edellisen laskennan aikana niitä oli ollut vasta 20. :) Nyt on kaiketi jo 33. pala koukulla, ja kun niitä tarvitaan yhteensä 36, niin varmaan huomenna pääsen siirtymään paidanvirkkauksessa uuteen vaiheeseen. Voin sitten selvittää tuota paidan syvintä olemusta tarkemmin, kun siitäkin yhdessä kommentissa kysyttiin, että millainen paita siitä oikein on tulossa. Nyt en ehdi siitä kirjoitella enkä kuvia vilautella sen enempää, muuta kuin että keltainen virkattu pusero on tekeillä, johon tulee 36 palaa ja jotain muuta. ;) On siitä mallista kuvakin olemassa jossain alkuviikon postauksessa. :)

Pistänpä lauantai-illan ratoksi tällaisen keväisen kuvan:


Sain tämän ihanan kynttilän ja takana näkyvän kortin torstai-iltana lahjaksi eräältä oppilaaltani. :) Se odottelee nyt syksyä ja kynttiläkautta, vaikka onkin kovin keväisen oloinen. Niin, ja tuo kortin teksti oli kyllä ihan minulle: "Elämän kauneus koostuu sen valoista ja varjoista."

Valoisaa lauantai-illan jatkoa! :)

7 kommenttia:

 1. Kyllä sinä olet aikaansaapa ihminen, kun nyt on jo niitä virkattuja paloja melkein puseroksi asti ja kun teet ne siinä lasten- ja huushollinhoidon ohessa! :) Piti tässä oikein muistella omaa vastaavaa aikaani ja taisin minäkin silloin saada aina jotain noiden pakollisten hommien lisäksi tehtyä, mutta eihän niitä enää kovin tarkoin muista. ;)

  Mukavaa lauantai-iltaa ja sunnuntaipäivää sinnekin! Toivottavasti huomennakin on lämmin päivä!

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen noussut aika syvän mustan kuilun pohjalta. Onneksi olen sieltä ole selvinnyt ja löytänyt aivan uuden värikkään maailman ja tuntuu oikeasti hyvältä elää.Työtä se tosiaankin vaatii ja aikaa toipumiseen menee yllättävän kauan!

  Aivan ihanan kynntiläsomisteen olet oppilaaltasi saanut!<3

  Hyvää lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 3. Vilman kanssa tultu kotiin laulamasta jo jonkin aikaa sitten. Kiitos kannustus kommentista. Oli hyvin järjestetty karsinta ihanaa palautetta ja kannustusta tuli tuomareilta.
  Lauantai-illanterveisin

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistasi, minusta sie jätät niitä paljon ;) Ite olen vähän laiskempi, mutta luen kyllä päivityksesi lähes aina!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentista. ! Neuloja on espjanlainen posliini/keraaminen koristeesine, joka tuli Espanjasta tyttäreni appivanhemmilta joululahjaksi. hekin ovat huomanneet neuleen käsissäni ;)

  Kiva kynttilÄ!

  Hyvää lauauntai-iltaa ja sunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Kauniin muiston olet saanut oppilaaltasi:)

  VastaaPoista
 7. Miusta on kiva kun kommentoit! Olen itse myös jossain vaiheessa harrastanut tuota, että kommentoin jokaista lukemaani blogia, ja huomannut, että heti saa itsekin enemmän kommentteja. ;) Nyt vaan on lukeminenkin jäänyt aika vähille ja kommentointi vielä vähemmälle.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)