Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, toukokuuta 24, 2009

Taas se on mennyt törsäämään rahansa turhuuteen... ;)

Lupasin tulla vielä jotain ristipistoihin liittyvää turisemaan tänään, joten turisen sitten ostoksista. :) Tulee melkein aina ristipistotapaamisten edellä tehtyä tilaus kauppaan, kun kaupan tädillä pelaa niin hyvin tuo kotiinkuljetus. :) Siis ei välttämättä kuljeta mun omaan kotiin, mutta siihen kotiin, kenen kotona nyt milloinkin satutaan tapaamaan. ;) Ja siinä samalla minäkin saan kotiinkuljetuksen kaupan tädiltä, ensin omasta kotoa pois toiseen kotiin ja sitten taas vielä takaisin omaan kotiin, jollen sitten innostu pyörällä kulkemaan. Että hyvä on palvelu, kiitos vain taas kerran kyydistä ja tilausten kuljettamisesta! :)


Kaupassa oli, ja on vielä tämän sunnuntain ajan, niin hyvä tarjous, ettei sitä voinut ohittaa. Nimittäin uutuuskangasta Flobaa kun tilasi tutustumistarjouksena, niin sai kaupan päälle kankaita! :) Ja kun noista kankaista on minulla suorastaan huutava pula (kuulettehan, kuinka ne huutavat, kun vielä olisi kaapissa juuri ja juuri tilaa yhdelle puolen metrin palalle... ;) ), niin tottakai sitä pitää tilata, kun saa vielä lisää kankaita kaupan päälle, aatella! :) Sai valita vielä, ottaako kaupanpäälliset pellavaa vai aidaa, ja minä päätin sitten ottaa aidaa, kun siihen on kivempi pistellä. Tuossa kuvassa se Floba on tuo alimmainen vasemmalla, tuollainen luonnonvaaleahko kangas, ja sit loput kankaat on niitä kaupanpäällisiä, paitsi että tuossa Floban ja punaisen aidan välissä on tuo vitivalkoinen aida, niin se ei tullut kaupasta, vaan sain sen ihan tuosta vain Annelta, därför att hon tycker om mig så mycket. ;) Että on taas rouvalla kangasta loppuelämäksi ja vielä seuraavaksikin elämäksi! :) Ja eihän sitä nyt kaupan tätiä viitsinyt vain muutaman kangaspalan takia juoksuttaa, niin tilasin samalla kolme tokkaa lankaa, eli nyt minulla on ihan oikeasti kaikki DMC:n yksiväriset peruslangat. :) Niin ja oikeastaan se varsinainen Tärkeä Tilaus oli tuo peltirasia, kun aikomuksenani on alkaa yrittää peltirasian päällystämistä ristipistoilla. Nyt ollaan siinä asiassa jo pitkällä, kun on tuo rasia olemassa; kangas ja malli ja langat ovat tyystin vielä valitsematta... ;) Mutta se minun pitäisi kuitenkin saada kesäkuun loppuun mennessä valmiiksi, että kohta pitäisi varmaan alkaa jotain tekemään asian eteen. Ehkä teen sen rasiankannen vaikka tuosta uudesta Flobasta! :) Ei siitä kuitenkaan sen enempää, koska yllättäen se rasiankansi (ja itse rasiakin) menee lopulta lahjaksi, eli sitten joskus vasta parin kuukauden päästä paljastan kaiken. Taitaa taas olla nämä pistelyt vähän aikaa niin kovin salaisia, mutta yritän tehdä vähän julkisemmin muita käsitöitä... :)

Ennustin perjantaina, että mulle on tulossa kiva viikonloppu, ja hyvin on ennustus pitänyt tähän mennessä paikkansa. :) Eilen oli kivaa olla ristipistotapaamisessa, ja tänään sitten sain kestitä vieraita. :) Meillä käy tosi harvoin vieraita, mutta sitten kun käy, niin ne ovatkin aivan supermukavia vieraita! :) Ja kyllä meillä oltiin kovasti täpinöissämme, kun odoteltiin vieraita saapuvaksi, esikoinenkaan ei mistään muusta puhunut sen jälkeen, kun perjantaina kuuli, ketä sunnuntaina tulee käymään... ;) Kiitos vain tämänpäiväisille vieraille, oli kiva nähdä! :) Niin ja nyt saa pistää rastia peräseinään, sillä minä olen viime viikkoina leiponut varmasti enemmän mitä viimeisten viiden vuoden aikana yhteensä! ;) Nytkin pyöräytin perjantai-iltana vaaleanpunaista piirakkaa ristipistotapaamiseen (josta kuopus kävi eilen aamulla vielä vähän koemaistamassa kuorrutusta...), tänään sitten syötiin ruskeaa piirakkaa (jonka kuorrutusta varjeltiin viimeiseen saakka), ja esikoinen on tilannut jo vihreää piirakkaa (se on varmaan sitten sitä, kun nuo edellämainitut unohtuvat jonnekin jemmapiiloon muutamiksi kuukausiksi... ;) ).

Nyt heräsi kuopus päiväuniltaan, joten turinat päättyvät tänään tähän.

4 kommenttia:

 1. Mie shoppailin lankaa. Ihan niin kuin sitä ei ois jo tarpeeksi.

  VastaaPoista
 2. Laitapa varmuudeksi minulle osoitetietojasi. Huivin nimi arvonta on päättynyt.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kestityksestä ja mukavasta seurasta!!

  VastaaPoista
 4. Haa=) minäkin tilasin tuota uutuus kangasta, vielä en vaan osaa päättää, mitä siihen pistelen, se menee aina niin on knagas, mutta ei sille sopivaa mallia tai on malli, mutta ei sille sopivaa kangasta, ikävä kyllä sillon pitää tehdä TAAS täydennys tilaus ja siihen tilaukseen saattaa tulla mukaan jotain muutakin pientä;D

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)