Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, toukokuuta 23, 2009

Otsikko?

Nyt en keksi otsikkoa, kun mielessä pyörii ainakin tuhat erilaista otsikkoa, joista mikään ei sovi yhtään postauksen aiheeseen. ;) Joten olkoon tuo nyt tuossa. Hmm... ihan niin kuin olisin joskus kuullut sellaisen ohjeen, että kirjoita teksti ensin valmiiksi ja keksi sitten vasta otsikko. Mutta kuka sitä nyt oikeasti muistaa enää koko otsikkoa sitten, kun on aikansa täällä joutavia lätissyt? :)

Nytpäs en lätisekään joutavia ainakaan tämän enempää, koska minulla on Asiaa. :) Olin tänään nimittäin Oupsin tapaamisessa, ja kylläpäs taas oli kivaa! :) Pöydässä oli kerrankin niin paljon Marin jauhoilla ja maidoilla (ei kuitenkaan ihan mun omalla maidolla, sitä syö vain kuopus ;) ) tehtyjä herkkuja, etten millään olisi jaksanut maistaa kaikkea, mutta pitihän sitä uhrautua, kun yksi iso mustikkapiirakkakin oli ihan vain mulle. ;) Ja sitten sain pisteltyä melkein valmiiksi sen yhden hys-hys-jutun, josta olen hyssytellyt täällä useampaan otteeseen. Kotona sen sitten pistelin nyt tässä ihan äsken valmiiksi asti, että olen sen puolesta erittäin tyytyväinen päivän saldoon. :)

Sitten olikin taas tällainen ihana tapaaminen, jossa päästiin yllättämään joku iloisesti. :) Meillähän on Oupsissa ollut tapana muistaa jäseniämme, jos on jotain erityistä sattunut elämässä. Nuo yhteisprojektit ovat aina tosi kivoja, ja varsinkin Anne tykkää niistä paljon. :) Hän onkin tässä viime aikoina kovasti puhunut, että eikö tehtäisi taas joku yhteispistely, ja ihmetellyt vain, että miten ei nyt porukat innostu ajatuksesta. No, eihän me olla ehditty innostua, kun ollaan salassa puuhattu koko talvi peittoa Annelle. :) Niin ja ihan vähän Annen miehellekin, he kun tuossa kävivät vuodenvaihteessa vihillä, eli hiukkasen myöhästyneen häälahjan me heille teimme. :)

Ja tällaisen ihanuuden Anne sitten sai tänään syliinsä:


Nappasin tämän kuvan tänään aika pikaisesti, mutta käykäähän katsomassa Marjan blogissa paremmat kuvat. Marja tämän peiton taitavasti kasasikin, ja me muut vain pistelimme nuo palaset. :) Minun palaseni on peitossa tuolla alhaalla oikeassa nurkassa.

Tässä lähikuva minun pistelystäni:

Sydän
Tehty ajalla: 2.-5.3.2009
Malli: Cross Stitch Collection, issue 164: Decorate the tree
Kangas: 36 ct pellava
Langat: DMC 321, 498, 304, 347
Pistot: Risti- ja jälkipistoja
Koko: 38 x 41 pistoa
Viimeistely: Marja viimeisteli peitoksi
Muuta: Yhteispistely Annelle ja miehellensä häälahjaksi

Voi että, on nämä lahjojen luovutustilaisuudet aina niin ihania, kun saa lopettaa taas salailemisen ja hyssyttelyn, ja ennen kaikkea ilostuttaa toinen kyyneliin saakka. :)

Enempää en höpöttele tällä kertaa, että saan tämän postauksen vielä lauantain puolella julkaistua. ;) Huomenna sitten ehkä vielä lisää juttua pistelyaiheesta, tai sitten ihan jostain muusta. :)

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana ja todella arvokas lahja! Mie liikutuin pelkästään kuvasta, vaikka en tunne lahjan tekijöitä enkä saajaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihana peitto:-) Saaja varmasti ymmärtää nyt miksei se yhteispistely ollut tuolloin ajankohtainen juttu;-)

  VastaaPoista
 3. On niin kaunis ja sydämellinen tuo peitto! ;)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniin sydämen olet tehnyt ja peittokin kokonaisuudessaan aivan ihana.

  VastaaPoista
 5. Voi ääretön, kuinka ihanan muiston olette hääparille tehneet.

  VastaaPoista
 6. On kyllä upea peitto ja lahja. Teillä siellä on hieno ja aktiivinen porukka, kun teette tämmöisen projektin.
  Pakko kertoa, että se ankkasi kävi viimeyönä meillä, siis unessa. Jokin sekava unenpätkä, jossa oli pehmoeläimiä ja paljon lapsia meillä, ankkasi oli mukana.
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Voi miten upeaa tuollainen yhessä tekeminen. Peittokin on hieno ja varmasti jokaisessa pistossa on aateltu peiton saajia.

  VastaaPoista
 8. Tervehdys! Suuret kiitokset vielä näinkin päin tästä ihanasta paitosta ja pistelemästäsi sydämmellisestä syrämmensykkyrästä. =) Olen vieläkin hämilläni. =)

  VastaaPoista
 9. Työ kyllä osaattel yllättää! Ihana juttu ja niin sydämellinen.

  VastaaPoista
 10. Tyrmistys sentään! Tuohan on upea lahja!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)