Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, toukokuuta 06, 2009

Samos-pusero

Enpäs nyt saanutkaan puseroa valmiiksi viikonlopun aikana, vaikka niin uumoilinkin. Aina vaan ei osaa ennustaa, milloin saa ihan rauhassa tehdä käsitöitä, ja milloin taas ei ehdi puikkoja käteensä ottamaan lainkaan. Maanantaina olin ihan tolkuttoman väsynyt ja pääkipuinen, joten neuleen valmistuminen hyppäsi sen päivän yli. Ihmettelinkin tiistaina, että miten voi viimeisiä kymmentä kerrosta neuloa monta päivää, kun muuten pusero on edennyt vinhaa vauhtia... ;) No, eilen siis ne viimeiset kerrokset neuloin aamupäivällä, ja loppupäivän ajan ompelin kappaleita yhteen aina silloin kun vaan ehdin, ja pusero valmistui hivenen tämän vuorokauden puolella, olikohan tarkalleen ottaen klo 00:11. :) Tänään se on ollut jo päällä, ja mukavalta on tuntunut. :)

Pitsiruutupaita
Tehty ajalla: 15.4.-6.5.2009
Malli: Novita Kesä 2008 nro 26
Suunnittelija: Arja Viitala
Lanka: Novita Samos vihreä (381)
Langankulutus: 442 g
Puikot: 3 mm pyöröt
Koko: S/M
Muuta: Hyvä tuli! :)

Minä en sitten oikeasti ole noin (tasa)paksu, mitä kuva valehtelee. ;) Isäntä otti tasan yhden kuvan ja senkin äkkiä ennen kuin taapero taapersi parvekkeelle, eikä miehet tunnetusti yhtään katso kuvakulmia, että onko vaimo niissä edukseen. ;) Mutta näkeehän tuosta nyt, mimmoinen tuo paita on, ja se kait se on pääasia. :D

Nyt on sitten vihreät neuleet vähäksi aikaa neulottu, ja aloittelin tänään keltaisten neuleiden parissa. Yksi lahja on nyt puikoilla, joten siitä en nyt kauheasti voi höpötellä. Kiva kuitenkin tehdä taas jotain uutta, toivottavasti se valmistuu ajallaan, kun tässä ei kauheasti tuota aikaa ole... :)

Tänään on taas nautittu kevätsateesta. :) Olin melkein koko päivän kaupungilla, ja mennen tullen sain sateessa pyöräillä, mutta se oli vaan ihanaa ja virkistävää. :) Äsken oli sitten vähän rajumpi sadekuuro, ja selvästikin meidän esikoinen on tullut äitiinsä, kun hän istui nenä kiinni ikkunaruudussa ja katseli sadetta haltioituneena. Kastematojakin olemme bongailleet välillä asvaltilta, ja lapsille nyt tietysti vesileikit ovat parasta, mitä tietävät. :) Kuopus tosin on päässyt nauttimaan vedestä vasta kylpyhuoneessa, mutta esikoinen tykkää lutrata sadesäällä vesilätäköissä. Kukapa ei tykkäisi. ;)

Oikein hyvin tuo uusi Samos sopi tämän päivän pyöräilykeliin "kuratakin" alle, siis sellaisen jokasään takin alle. Ja kiva oli ottaa uusi pusero heti käyttöön! :)

Ihania sadepäiviä! :)

10 kommenttia:

  1. Nätti pusero, sopii sinulle. : D

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja mukavannäköinen pusero! - Juu-u, meidän isäntä ei ainakaan todellakaan osaa napata edullisia kuvia! Pikkuneiti on huomattavasti taitavampi, vaikka on vasta 8 v. Siinä taidetaan tarvita naisellista silmää ;).

    VastaaPoista
  3. Kaunis pusero:-) Tuo mallineule on todella kaunis.

    Kevätpäiviä:-)

    VastaaPoista
  4. Tosi nätti pusero. Kiva värikin.

    VastaaPoista
  5. Hieno pusero, onnea! Juu-u, miten ne viimeiset kerrokset voivatkin joskus olla niin tavattoman raskaita!

    VastaaPoista
  6. Hyvännäköinen pusero ei voi muuta sanoa! Kuvakulma antaa nyt paidan mallin tulla esiin hyvin. Sinun pitää pistää isäntä oppiin, että saat kurvikkaampia kuvia, heh. Minä neuloin tuota ikiprojektia illalla eli vauvan neulehousuja. Pätöhousut kun ei meinaa valmistua vaikka kuinka neuloo. Välillä koko työ on toki ollut päiviä koskematta...

    VastaaPoista
  7. Puserosi on kaunis ja pitsimalli myöskin. Miehet eivät kuvaillessaan paljon kuvakulmia katsele jollei kuvaaminen liity jotenkin ammattiin, epäilen että ominaisuus on sille sukupuolelle tyypillinen. Et kyllä mielestäni näytä kuvassa mitenkään järkyttävän paksulta, ole huoleti.

    VastaaPoista
  8. Tosi nätti pusero!

    Juu, ne kastemadot... Koiranpentu bongasi niitä asfaltilta (taisi olla satoja yksilöitä kävelytiellä) ja yritti ohimennen napata niitä suuhunsa, jonkin kohdalla onnistuikin...

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)