Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, toukokuuta 05, 2009

Blogiystäviä

Sain Pappi puikoissa -blogista - tai oikeastaan Papin askarteluista, mutta siis samalta blogiystävältä - tällaisen tunnustuksen:


Lämmin kiitos tästä! Ystävät ovat niin tärkeitä, myös blogiystävät! :)

Olen tässä viime päivinä miettinyt paljon ystäviäni, erityisesti heitä, jotka tunnen blogien kautta ja livenäkin. Ja siksi ajattelen tällä kertaa laittaa tämän eteenpäin, vaikken viime aikoina ole paljon jaksanutkaan näitä jakaa. Tämä tunnustus lähtee:

Annelle, Sarille, Jaatiinalle, Lennulle, Leenalle, Marialle, Minnalle, Niinalle, Teijalle, Tiinalle, Tuulalle, Ullalle, Marjalle, Virpille ja Helille.

Ja sitten muutamalle blogittomalle, vaikkette voikaan tätä laittaa blogiin tai jakoon, mutta silti: Hannalle, Jaanalle, Kaisulle, Marja-Liisalle, Pirjolle, toiselle Pirjolle, Ritvalle, Tanjalle ja Marikalle. Tai no, eihän teitä voi oikein blogiystäviksi nimittää, kun teillä ei ole blogia, mutta otetaan siitä se blogi-sana alusta pois. :)

Kaikki tämän tunnustuksen saaneet varmasti tietävät, miksi sen saavat, sillä ainakin yksi yhteinen nimittäjä teistä löytyy. :) Kiitos, kun olette olemassa! :)

10 kommenttia:

 1. Kiitos, kiitos! Samalle listlle voisin palkinnon jakaa sinut siihen lisäten=oD Joten kiitos ystävälle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta :) Sinäkin olet ihana ystävä :)

  VastaaPoista
 3. Otan kiitollisena tunnustuksen vastaan :) Toivottavasti nähdään joskus taas tapaamisissa :)

  VastaaPoista
 4. Onpas teitä monta, joilla on "tuo yhteinen nimittäjä"!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Lämmitti kovasti mieltäni.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia vain Mari tunnustuksesta. Kuin myös minä voisin laittaa tunnustuksen sinulle ja kaikille muille listassasi olleille. No, tiukanharkinnan jälkeen ittellenikin ehkä. ;) Oikein ihanaista viikkoa sinne teillens päin. Minä olen taas äänettömyyslomalla. =(

  VastaaPoista
 7. Kiitos, että muistit minua =)

  VastaaPoista
 8. Lämmin kiitos, Mari! Tämä voi samantien lähteä myös sinullepäin, olet todella hyvä ystävä!

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia, Mari. Olin todella iloisesti yllättynyt blogiystävän tittelistä.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)