Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, toukokuuta 20, 2009

Mari-päivä :)

Tänään oli sitten Mari-päivä, kuten edellisessä postauksessa kovasti suunnittelinkin. :) Eli minä sain kierrellä kaupungilla niin kauan kuin halusin sillä aikaa, kun isäntä kärsi lasten kanssa kotona. ;) En ole kyllä yhtään shoppailijatyyppiä, mieluummin istun vaan kotosalla, mutta nyt päätin, että kerrankin käyn ihan "kaikissa paikoissa" vaikka sitten väkisin, enkä yritäkään pitää kiirettä kotiin. Kotoa lähdin kymmenen aikaan aamupäivällä ja olin viiden jälkeen takaisin, että ei se Mari-päivä sen pidempään kestänyt. :D Jalat ovat kyllä silti kipeät lähinnä hyllyjen väleissä kiertelystä, mutta onneksi niitä sai välillä lepuuttaa pyörällä polkiessa. :) Pyörä on kyllä maailman paras kulkuväline etenkin kaupungissa liikkuessa ja jos haluaa käydä useammassa kuin yhdessä paikassa. On se kyllä paras kulkuväline muutenkin, voittaa moottoriajoneuvot mennen tullen. :)

Ensin hoidin pääasiat, eli hoidatin päätäni ulko- ja sisäpuolelta. ;) Kampaajalla kesti alle 15 minuuttia minun hiusteni leikkaaminen, joten jäi kyllä siinä välissä hivenen aikaa, ennen kuin piti mennä toiseen sovittuun paikkaan, ja siinä ajassa ehdin vallan mainiosti käydä kaikissa kaupungin käsityöliikkeissä: Somikissa, Nappi-Kikassa, Villiinassa ja Maakarissa, vaikka liikuin kävellen/pyörää taluttaen nämä välimatkat. Eli lankakauppakierroksella meni noin puoli tuntia yhteensä neljässä kaupassa. :) En ostanut mitään! Oikeastaan aikomuksenani olikin vain käydä katsomassa, myydäänkö missään kirkkaankeltaista ohutta villalankaa. Juuri oikeaa keltaisen sävyä ei löydy valitettavasti kuin kesälangoista, kun sen pitäisi olla niin kirkasta mitä oli viime keväisissä Bambuissa ja Palmassa, enkä niistä oikein talvitakilleni viitsi kaveriksi asusteita tehdä... ;) Tuumasin siis vain lankakaupoissa, että sori, en löytänyt etsimääni, heippa! :)


Se talvitakki, johon sitä keltaista lankaa kaveriksi etsin, on muuten tämän näköinen. Livenä tosin ehkä jopa vieläkin kirkkaampi mitä tuossa kuvassa, omalla koneellani tuo keltainen näyttää liian tummalta. Eli tosi kirkas keltainen villalanka on hakusassa! Tämän takinhan löysin viime viikolla Second Hand Storen kirpparilta, mutten jaksanut silloin kuvaa laittaa, joten laitan nyt. :) Samalta kirpparilta silloin viime viikolla löysin myös kesätakin, jonka kuvasin tässä samalla, joten pistän kuvan siitäkin:


Tämä päälläni siis leuhotin tänään pitkin kaupunkia. :) Tässä kuvassa takki näyttää ehkä vähän liian oranssilta, väri on enemmänkin korallinpunainen. Mutta hyvä takki on, varsin erinomainen löytö. :)

Palatakseni tähän päivään, Maakarissa oli mielenkiintoinen näyttely, nimittäin jonkun miespuolisen tekemiä neulahuovutustöitä. :) Oli aivan upeita, pääasiassa kolmiulotteisia eläin- ja ihmishahmoja, mm. Disneyn ankkahahmoja, Muumeja, Elvis ja Marilyn Monroe... Käykäähän oululaiset katsomassa, se on toukokuun loppuun asti vielä Maakarissa esillä! Tuli itsellenikin oikein taas neulahuovutusinto... ;)

Kun olin saanut toisessakin sovitussa paikassa tänään käytyä, olikin aika käydä syömässä Street Caféssa, joka on lemppariruokapaikkani, vaikka ovat mokomat nostaneetkin hintoja. Salaatinhan minä siellä aina syön, ja iltapäivälehdetkin siellä saa lukea ilmaiseksi. ;) Aikoinaan silloin kun en asunut Oulussa, mutta jouduin kuitenkin käymään Oulussa hammaslääkärissä oikomishoidossa Gallerian yläkerrassa, ja Street Café on siinä alakerrassa, tuli tavakseni aina poiketa siellä syömässä ennen hammaslääkäriin menoa, joten en osaa käydä enää muuallakaan silloin kun kaupungilla liikun, paitsi perheen kanssa pitää mennä sitten Mäkkärille (sielläkin kyllä korkeintaan kerran-pari vuodessa). ;)

Ja sitten kävin Anttilassa, tarkoituksenani katsastaa, että olisiko niiden tarjonnassa olemassa kirkkaankeltaista lankaa, kun siellähän on niitä Anttilan omiakin akryylijuttuja, mitä ei saa muualta. Mutta niinpä siellä paistoikin hyllyssä tuttu lanka, jota en ole tullut ajatelleeksikaan: Novitan Bambino! Siitähän tosiaan löytyy sellainen kirkas keltainen, joka on aavistuksen vaaleampi mitä tuo talvitakkini, mutta kuitenkin täsmälleen samaa sävyä. Ja ohuuskin on oikea, kun olen jotain kirjoneuleen tapaista ajatellut. En kuitenkaan ostanut tuota Bambinoa vielä, kun ajattelin käydä ensin tarkastamassa, löytyykö sitä muualta halvemmalla, ja toisekseen sitä nyt on siellä Anttilassa isot läjät, eikä niillä talviasusteilla ole ihan hengenhätä. ;)

Mutta jotain muuta kyllä ostin Anttilasta:


Aika nopeasti tein ostopäätöksen näiden suhteen, ja tässä hyvät perustelut:

 • Hinta vain 1,99 e tarjouksessa, en usko että juurikaan tämän edullisemmin näitä enää tulee myyntiin
 • Aikomuksenani on ollut joka tapauksessa ostaa tätä ennen kuin poistuvat markkinoilta, joten samahan se milloin ne rahansa haaskaa ;)
 • Tätä oli hyllyssä ainoastaan ne 400 grammaa, mitä olen ajatellutkin ostaa erääseen tiettyyn neuleeseen, joten pakkohan ne oli ostaa pois!
Anttilan alakerrassa kävin vielä K-kaupasta ostamassa pari ruokatarviketta, mitä ei meidän lähikaupasta saa, sitten kävin edelleen Anttilan alakerrassa Kahavilassa sen verran asioimassa, että kehtasin vessapoletin pyytää - mulla kun ei ole koskaan minkäänlaista käteistä matkassa, niin enhän minä sitten pääse noihin kolikolla toimiviin vessoihin, joten ihan kiva, kun kahvilasta annetaan poletti tällaisille pankkikorttiaikaisille pissahätäisille. ;) Kävin siis siellä vessassakin polettini kanssa. :D Ja sitten olikin kiva hypätä taas pyörän selkään ja lähteä ajelemaan. Yritin löytää sen uudehkon alikulun, mikä yhdistää Etu- ja Taka-Lyötyn, mutta joku tietyö tai muu rakennustyömaa siellä oli, enkä sitä alikulkua löytänyt (takaisin tullessa löysin kyllä), joten suhailin aikani siellä jommassa kummassa Löytyssä (käsi pystyyn, jos joku oululainen oikeasti tietää, kumpi niistä on Etu- ja kumpi Taka! ;) ), kunnes päädyin Halpa-Halliin. Joo, siis onhan täällä meilläkin Halpa-Halli, jossa käyn melkein päivittäin, mutta nyt piti käydä tuossa toisessakin Halppiksessa siksi, että kun siellä on Samoksen hinta kaupungin alhaisin, ja meidän Halppiksessa on aika vähissä se tietty Samoksen väri, josta haaveilen, niin kävin vain tarkistamassa, että onko sitä tuolla toisessa Halppiksessa. No olihan siellä, mutta sitä oli niin paljon, etten viitsinyt nyt ostaa, kun ajattelin, että eiköhän se siellä säily vielä jonkin aikaa. Ja kun en ulkoa muista, montako kerää sitä piti olla, muuta kuin että ne meidän Halppiksen 5 ta 6 kerää ei vissiin ihan riitä. Mutta nyt helpottaa, kun tietää, että jossain sitä Samosta vielä on olemassa... ;)

Sitten suuntasin Kärkkäiselle ja lankahyllyjen väliin. Oikeastaan sielläkin tein vain sellaisen hinnantarkistuskierroksen ilman mitään ostoaikeita. Pistänpä tähänkin itseäni varten muistiin, että Kärkkäisellä Luxus Cotton maksoi 2 e/kerä, eli vain sentin enemmän mitä tuo Anttilan tarjous - jee, voitin 8 senttiä...! ;) Eli jatkossa jos Cottonia vielä havittelen, niin Kärkkäiseltä saa halvalla, saattaahan sinne tulla vielä tuosta joku Anttilaakin parempi tarjous, mistä sen tietää. Samos maksaa Kärkkäisellä 2 e/kerä, kun Halpa-Hallissa se on 1,95 e, eli jos jostain syystä se yksi havittelemani Samoksen väri loppuu Halpa-Hallista, niin en paljoa häviä, jos ostan sitä Kärkkäiseltä, jos siellä sitä vielä sitten joskus on, kun alkaa samostuttamaan. Bambu-kerän hinta oli muistaakseni 2,90 e, vai oliko peräti 2,50 e? Jotenkin sellainen muistikuva olisi, että olisin aiemmin tuohon 2,90 hintaan Kärkkäiseltä kassillisen Bambuja ostanut, ja sitten heti perään se on tullut jonnekin Anttilaan sillä 2,50 hinnalla ja silloin otti päähän. ;) Tennessee oli 3,90 e, mutta Tokmannille tulee yleensä Tennesseet jossain vaiheessa poistohintaan 3 eurolla, että ootellaanpa sitä. :) Siinä oikeastaan ne langat, joita olen suunnitellut jossain vaiheessa ostavani, kun niistä on kivoja värejä nyt markkinoilla. Ja ai niin, 7 veljestä tosiaankin on Kärkkäisellä 3,30 e normaalihinnalla, ja minä onneton olen aina sortunut, kun Tokmannilla tulee kahdesti vuodessa 3 kerää kympillä -tarjous. Mutta Kärkkäiseltä normaalihinnalla kun ostaa kolme kerää, niin sehän on vain 9,90... Siinähän häviää jo vaikka kuinka paljon, minä kun en lempparilankaani todellakaan osta vain kolmea kerää kympillä, vaan yleensä ainakin kuusi kerää kahdella kympillä... ;) Kaikkea sitä tuollakin hinnantarkistuskierroksella oppi, vaikka sieltäkin ihan tyhjin käsin poistuin. Eiku en ihan tyhjin käsin: Kärkkäisen pihalta ostin leipämyyjältä kolme pakettia vehnätöntä, lisäaineetonta, maidotonta, hiivatonta yms. -tonta ruisleipää; sai kolme pakettia vitosella. ;)

Kun en ollut sitä alikulkua löytänyt, niin piti mennä ylikulkua pitkin radan yli, ja Paljekirppikselle. Kiitos vain Seijasiskolle ja Matleenalle, joiden blogeista luin tuosta kirppiksestä, tuli heti itselle tarve päästä sekin kirppis kurkkaamaan. Ja sehän olikin valtava, siellä ne jalat kipeäksi tulivat, kun koko paikan tongin lävitse. Ja aikaa meni tuntitolkulla... Oon nyt ihan hurahtanut kirppareihin - minä, joka inhoan shoppailemista, saatan nykyään kuluttaa aikaani pitkäänkin kirppareilla. Tavallisiin kauppoihin tulee mentyä vain silloin, kun on joku tietty juttu, mitä pitää ostaa, eikä silloinkaan aina ole taattua, että löytää just sopivaa. Kirppareille taas menee vain katselemaan, että mitähän kaikkea siellä onkaan, ja aina löytää jotain mielenkiintoista ja sellaista, mitä ei ole aiemmin edes tiennyt tarvitsevansa. ;) En kyllä voi sanoa, että kirppareilla kierteleminen olisi mitenkään säästäväistä, koska aika usein sitä löytää sellaista, mitä ilmankin pärjäisi, mutta kun ei voi vastustaa kaikkea ihanaa. :) Ja mopo tahtoo karata käsistä, eli kun menin tässä joku aika sitten kirpparille katsomaan, löytyisikö pojille "parit housut", niin kannoin niitä lastenvaatteita sitten kassillisen kotiin. ;) Tai tuskin olisin ostanut viikko sitten itselleni uutta kesä- ja talvitakkia, elleivät ne olisi kävelleet vastaan kirpparin tangolla.

Nyt käveli vastaan tällainen ihanuus:


En oikeasti tiedä, missä ja milloin tätä mekkoa käyttäisin, mutta kun se on niin ihana...! :) Voipi olla, että pistän tämän heinäkuussa kummitytön rippijuhliin, vaikka jo tuossa talvella ehdinkin päättää, että pukeudun niihin juhliin Malibu-neuleisiini. Mutta saahan nainen muuttaa mieltään? :)

Ja voi, siellä olisi ollut aivan ihana kirkkaan vihreä 60-luvun tyylinen mekko, mutta pahus vieköön, se oli rintojen kohdalta hiukan liian tiukka. :( En kyllä tiennyt sellaista haluavani ennen kuin sen näin... ;) No, se jäi sinne kirpparille odottamaan ottajaansa, ja aika moni muukin vaate kävi kanssani sovituskopissa, mutta palasi takaisin pöytiin. No, lähti sieltä mekon lisäksi mukaan myös tämä:


Olen niin ihastunut siihen yhteen farkkuhameeseen, jonka talvella löysin myös kirpparilta, joten ajattelin kokeilla, ihastuisinko vähän toisen malliseenkin farkkuhameeseen. :)

Kirpparilta reitti takaisin kaupunkiin meni sopivasti Eurokankaan vierestä, ja ajattelin pysähtyä. En olekaan varmaan pariin vuoteen Eurokankaassa käynyt, olisinko viimeksi ostanut sieltä vaippakankaita, kun kuopuksen odotus oli ihan aluillaan. Nytkään en oikein tiennyt, miksi minun sinne piti mennä, kun tiedättehän te suhteeni ompelukoneen kanssa olevan hivenen takkuinen. ;) Mutta joku juttu minut sinne alitajuisesti ajoi, ja aluksi sitten vain pyörin siellä ihastellen ja ihmetelleni sitä väripaljoutta. Siis ihania kankaita, ihania värejä, ihania kuvioita... mitähän mää täältä oikein tulin hakemaan? Verhokangasta? En. Tikkikangasta päiväpeitoksi? En. Hamekangasta? En. Tässä vaiheessa jo yksi myyjäkin kysyi, että tarvitsenko apua, kun varmaan näytti oudolta, kun ihminen käy hypistelemässä joka ainoaa kangaspakkaa, oli se sitten sisustus- tai vaatetuskangasta, ohutta tai paksua. ;) Ja sitten yhtäkkiä muistin:


Jossain blogissa vastikään joku oli ommellut hedelmäpusseja voileesta. :) Olen pahoillani, mutta just nyt ei tule mieleen, kuka ja kenen blogi se oli, koska luen aika monia ekohenkisten ompelutaitoisten nuorten äiti-ihmisten blogeja, mutta jätin kyllä sinne silloin tuosta hedelmäpussiasiasta kommenttia ja päätin itsekin ommella ne hedelmäpussit. Edit: Maaruhan se niitä pusseja oli ommellut, piti tarkistaa, kun mietin että mimmoinenhan solmiamissysteemi niissä oli. Eli sitä vartenhan se alitajunta minut sinne Eurokankaaseen ajoi. :) No niin, siinä olisi nyt sitä voileeta! Eurokankaan täti sanoikin, että tästä palasta ompelee vaikka naapurillekin hedelmäpussit. ;) No, jos minä nyt saisin edes kaksi pussia itselleni tehtyä kiroilematta; toisen omenoille ja toisen tomaateille. :) By the way, minä olen tähän saakka käyttänyt aina ne kaupan muoviset hedelmäpussit uudestaan ja uudestaan, eli se hintalappujen pino alkaa yhdessä pussissa olla jo melkoinen, kun liimaan aina uuden hintalapun kaupassa edellisen päälle. ;) Jospa näistä voileepusseista (jotka edelleen siis hulmuavat isona kankaana, niitä ei ole vielä ommeltu) tulisi sitten hyvät ja käyttökelpoiset. Vink-vink vaan muillekin, että ei kun kankaisia hedelmäpusseja ompelemaan, muovipussit on ihan hyi-hyi! ;) *Eko-Mari valistaa*

No niin, sitten minä löysinkin sen uuden alikulun junaradan ali ja olin taas takaisin siellä toisessa Löytyssä, ja kun satuin just menemään Löytöpalan ohi, niin sama se oli sielläkin pysähtyä. Enpä ole sielläkään käynyt yli puoleen vuoteen. Yhteen aikaan minulla oli usein käyntiä ihan siinä lähellä, joten tuli käytyä Löytöpalassa useinkin, mutta nyt on tosiaan tullut taukoa. Eihän se muuten ollutkaan yhtään niin inspiroiva paikka mitä Eurokangas, ei siellä ollut ollenkaan niin paljon valoa ja värejä. Vaikka meinasin kyllä ostaa yhtä aivan syötävän ihanaa taftia vailla mitään aavistusta, mitä tällainen ompelukoneen vihaaja olisi siitä voinut tehdä. ;) Saati, että jos olisin siitä saanut jonkun iltapuvun aikaan, niin missä sitä olisi voinut käyttää? Jotkut kankaat vaan on niin ihania, että niitä on kiva käydä hypistelemässä. En ostanut mitään, hypistelin vain. :)

Sitten olisi pitänyt jo mennä kiireesti kotiin, mutta kun olin päättänyt syödä sen tämän vuoden ensimmäisen ulkojäätelön, niin sehän piti käydä sitten kiireesti hotkaisemassa Torilla (joka on minusta ainoa oikea paikka Oulussa syödä jäätelöä ulkona), ja sitten vielä kävin pikaisesti kirjaston musiikkiosastolla, vaikka siellä jo kuulutettiin, että kirjasto suljetaan viiden minuutin kuluttua (mokomakin helatorstain aatto!), ja kun en saanut siellä enempää aikaani viettää, niin pakko oli sitten lähteä kotiin. No jo oli aikakin. ;)

Kotona oikeastaan vielä jatkui Mari-päivä, kun laitoin uutta väriä tukkaan. Tosin vaikka tänään on hiukset lyhentyneet ainakin 10 cm ja mukamas laitettu uutta väriäkin, niin ainakaan meidän isäntä ja lapset eivät huomaa minussa mitään muutosta. ;) Enkä kyllä usko, että huomaa kukaan muukaan, meikäläisen tukassa nyt ei joku 10 cm lyhennys tai hillitty sävynmuutos näy vielä missään. En kyllä itsekään huomaisi, jollen tietäisi. :D Mutta tärkeintä on se tieto, ei se että näkyykö se. ;)

Tämä oli tällainen Mari-päivä, ja huomenna on sitten uusi päivä, joka on todennäköisesti Perhe-päivä. Mitähän kivaa me keksitään? Tivoliakin olivat rakentamassa, kun siitä aamulla ohi ajelin, mutta tuskin me kuitenkaan sinne vielä huomenna...

Mukavaa uutta päivää! :)

10 kommenttia:

 1. Voi että, sinulla on ollut kaikistellen hieno päivä. On varmasti totta että pyörällä ja jalan kaupungissa liikkuu näppärimmin. Minä kun lähden kaupunkiin, on hermot valmiiksi kireällä, kun ei saa parkkeja, parkkihallit tupaten täynnä tai löytyy yksi ahdas kolo, johon ei isolla farkulla ole asiaa. Minun kaupunkireissut ovat jääneet limingan tullin koluamiseen. Paljekirppiksellä pitää taas käydä. Olen käynyt muutaman kerran ja yleensä olen tehnyt loistavia läytöjä. Isännän kanssa kaupungissa asioidessa en edes kehtaa toivoa käyntiä kirpiksillä, sillä ei sillä riitä pinna odottaa kun meikä hypistelee kaikkea ja miettii että ottasko vai ei. Mekin harrastetaan ajoittain noita omia päiviä. Nykyisin vain harvemmin, mutta oma aika on toisinaan kultaakin kalliimpaa, vaikka kuinka perheestään tykkäisi. Oi, pitää lähteä tarkistamaan, että syttyihän tulet pannuhuoneessa, tarttee taas lämmintä vettä tänäänkin. Oikein rattoisaa helatortstaita sulle!

  VastaaPoista
 2. Olipa kivan kuuloinen päivä! Paljon ehdit ja ostokset olivat tarpeellisia :)

  VastaaPoista
 3. Kiva päivä sinulla on eilen ollut:-)
  Minusta on luksusta ihan kierrellä katsella kaupoissa ihan kaikiessa rauhassa. Minäkin kävin kirpparilla eilen ja kirpparilta löytyi uusi talousvaaka hintaa 2€.

  Hyvää helatorstaita!

  VastaaPoista
 4. Kuulosti mukavalta päivältä, tuolla jaksaa taas tovin perhe-päiviä :).

  Et ole ainoa, joka ei ole ompelukoneen kaveri... täällä on toinen. Tyty onkin viimeaikoina ominut koneen.

  VastaaPoista
 5. Pieni vinkki: vaikka et muuten kävisi Stokkalla, niin siellä pääsee vessaan ilman kolikoita tai poletteja. Minä suosin sitä. Toisessa kerroksessa vaateosaston perällä.

  Mukava päivä sulla on ollut! Minäkin teen joskus noin, lähden maalta kaupunkiin aivan vain tuulettaakseni päätä.

  VastaaPoista
 6. MIe oisin voinut hypätä reissuun mukaan. Taitaa tuota välimatkaa olla vaan vähän liikaa.

  VastaaPoista
 7. Olipa sinulla oikein mainio Mari-päivi! ;) Hyvä nimi, pitääpä pitää mielessä ja ottaa itse käyttöön Matleena-päivä.

  On se vain mukava joskus ihan itsekseen kierrellä ja katsella erilaisia kauppoja kaikessa rauhassa! Minäkin teen sitä aina joskus, vaikka muutoin yleensä hoidetaan ostokset miehen kanssa yhdessä. Hänen mielenkiintonsa ei aina riitä kaikkeen mihin minun ja aika tulee silloin pitkäksi. On se myös toisinkin päin. Monesti ne kierrokset ovat minulla sellaisia katselukierroksia, jolloin en edes osta mitään, kiertelen ja katselen vain.

  Siellä Maakarissa pitäisi kyllä käydä katsomassa ne huovutusjutut ja samalla tutustuisi koko paikkaan, kun en ole siellä vielä käynyt.

  Hyvää heltorstain iltaa!

  VastaaPoista
 8. Ihana Mari-päivä sulla:) Tarpeellisia tuollaiset päivät itse kullekin.

  Kävin vasta nyt katsomassa kivat kuvat Emilian nimipäiväankasta. Se on ollut tosi mieleinen ankka ja pääsi jo seuraavana päivänä meille saapumisesta ekalle matkalle kaupunkimme keskustaan ja sai kylpynsä Hägmannin kahvilan lattialla, kun Emilia ei malttanut siitä luopua, vaan leikki sillä koko ajan. Onneksi lattia oli kuiva ja suht puhdas, niin ei ankalle käynyt kuinkaan:)

  VastaaPoista
 9. Täällä se Amalia taas oli lukemassa kuulumisiasi:)
  Kiitokset kommenteistasi blokissani.
  Minulla kun ei ole nyt mitään muuta kuin kierrellä aikani kuluksi lukemassa toisten blokeja ja ohi mennen kurkata omaakin:)
  Voit vain kuvitella miten on turhauttavaa tämä toimettomana oleilu,...meinaa käämit kärytä!
  "Heila"torstaita vain Sinulle!

  VastaaPoista
 10. Pyörä on kivalla kelillä oiva kulkuväline.Minä olen taas tottunut liikaakin tuohon mukavuuteen eli saastuttavaan, kalliseen autoon. Parkkipaikan keskustasta ja sen liepeiltä tosin saa Oulussa aina..ja keskusta on niin niin pienikin että siellä voi sitten kulkea jalan paikasta toiseen.

  Kiva päivä sulla on ollut. Vinkiksi, että Realkirppiksellä Limingantullissan kantsii käydä kans.
  http://www.realkirppis.com/

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)