Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, toukokuuta 20, 2009

Ameriikan tädin paketti :)

Kiitos, kiitos, kiitos kaikista kommenteista jälleen kerran! :) Onpa ollut mukava niitä lukea, kun viime viikolla monen postauksen lopussa möllöttänyt "0 kommenttia" melkein jo masensi. ;) Ei silti, kun välillä ihan itselleni näitä juttuja turisen, niin ymmärrän kyllä, että aina ei lukija saa välttämättä jutun juonesta kiinni, saati sitten että osaisi jotain kommentoida... :D

Sainpas sitten postia Ameriikan tädiltä, eli eHandcraftsin Mary Kathrynilta. Ihan maksua vastaanhan hän tietysti näitä pakettejaan lähettelee, mutta kun on itse tehnyt tilauksen monta viikkoa sitten ja Visa-laskua ei kuitenkaan ole tästä tilauksesta vielä tullut ja sen eräpäivä on vasta kuun lopussa, niin paketit tuntuvat ihan kuin ne vain tulisivat jostain lahjaksi. ;) No, oli tässä paketissa yksi pieni lahjakin mukana niiden varsinaisten tilausten lisäksi. Ja jippii, tää ei jäänyt tälläkään kertaa tulliin kiinni, vaikka yleensä tilaan niin, että ihan rimaa hipoen alittuu se summa, mistä ei tarvi tullia maksaa...


No niin, nyt olisi sitten meikäläisellä kaikki DMC:n yksiväriset muliinilangat! :) Paitsi kokoelmasta puuttuu vielä kolme lankatokkaa, jota ei tuolta Ameriikan tädiltä saanut, mutta onneksi naapuripitäjän kaupan täti on luvannut tuoda mulle ne puuttuvat tokat - hänkin kyllä jostain syystä toimittaa näitä vaan sitä maksua vastaan; omituisia ovat nuo kauppiaat, kun joka tilauksesta ovat aina jotain laskua lähettämässä. ;)

Minä kyllä lupasin joskus, kun viimeksi näitä DMC:n lankoja satsin tilasin, etten tilaa uutta satsia, ennen kuin olen puolannut ja purkittanut sen edellisen tilauksen (jonka tein puoli vuotta sitten, eli ei näitä nyt niin usein tilailla, toim.huom. ;) ), mutta kun oli joku synttäritarjous postikulujen suhteen eHandcraftsilla, eikä niin edullista postikulutarjousta ole siellä ollut oikeasti ikinä eikä varmaan tule olemaankaan, niin ei sitä voinut vastustaa. Tuumasin vain, että sitten istutaan taas muutama yö puolailemassa 200 lankatokkaa, kun on edelleenkin se toinen samanlainen satsi odottamassa puolaajaansa... ;)

Seuraavaksi sitten hankintalistalla ne DMC:n liukuvärjätyt... Niin ja voisiko joku kauppias ottaa myyntiin aikaa, että ehtisi tehdä joskus niitä ristipistojakin? :)


Tässä muuten se kaupanpäälliskylkiäinen, minkä eHandcraftsin täti oli laittanut tilauksen mukaan. Käsinvärjättyä silkkilankaa = eihän tätä raaski käyttää mihinkään. ;)

Oikeasti tuo paketti tuli tänne jo eilen, ja ihan oikeasti olen tämän kirjoituksen julkaisuhetkellä taas jossain aivan muualla. :D Innostuin vain päivittämään heti, kun tuo paketti tuli, mutta sitten ajattelin, että koska en kuitenkaan keskiviikkopäivänä ehkä ehdi päivittämään - tai kukapa sen vielä tietää vaikka ehtisinkin - niin laitetaanpa ajastuksella, että on taas jotain uutta lukemista täällä. Mulla on nimittäin tarkoitus pitää tänään Mari-päivä, mikä on meidän perheen nimitys sille, että mää saan luuhata kaupungilla niin kauan kuin haluan. ;) Käynhän minä yleensäkin pari kertaa viikossa keskustassa, mutta yleensä käyn vain siellä sovitussa tapaamisessa ja pyöräilen saman tien kotiin. Ei vain jaksa enää nykyään jäädä shoppailemaan, mieluummin tulee kotiin tekemään käsitöitä. ;) Mutta kun kerran isäntä sai pitää maanantaina oman päivänsä, niin minä sitten sanoin, että nyt on minun vuoroni. :) On kyllä ihan oikeaakin asiaa sinne, mutta sen lisäksi on tarkoitus käydä lyhennyttämässä hiuksia ehkä 10-15 cm (minkä jälkeen ulottuvat vieläkin varmasti olkapään alapuolelle), sitten ehkä syömässä tämän vuoden ensimmäinen ulkojäätelö Torilla, voisi sitä Toria muutenkin kierrellä ja katsastella, käydä ehkä jossain kirpparilla, ehkä jossain lankahyllyillä, ja vaikka kangaskaupassa... en minä tiedä, ei siis oikeasti ole mitään asiaa, mutta jos kerrankin vaan pyörisi ja ihmettelisi. :D Tai sitten ajan kotiin heti kun on pakolliset asiat hoidettu. ;) Ehkäpä tulen sitten tänne raportoimaan, missä kävin vai kävinkö missään. :)

Kivaa keskiviikkoa ja helatorstain aattoa! :)

5 kommenttia:

  1. Ihana ankka edellisessä postauksessasi!!! Miten raaskitkin sen pois lähettää :)

    VastaaPoista
  2. Onpa komia kasa muliinilankoja. Meikällä kestäis varmaan koko elämän tommonen määrä. :)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)