Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, huhtikuuta 10, 2009

Pitkäperjantaina

Tarkoituksenani oli eilenkin tehdä jonkinsortin postaus tänne. Ja oli myös aikomus osallistua torstai-iltaiseen Ristipistomaratoniin, kun kerrankin olisi ollut mahdollisuus, eli eilen ei ollut töitä. Mutta minulle iskikin sitten jonkinsortin mahatauti, ei mikään raju ollenkaan, kun olen tässä koko ajan miettinyt, että onko edes varsinaisesta mahataudista kyse, vai olenko vain syönyt jotain vatsalleni sopimatonta. Eilen illalla kuitenkin olin tosi väsynyt eikä ollut ruokahaluakaan eikä mitään muutakaan halua, joten ilta meni nukkumiseksi. Vähän aikaa yritin muka blogeja selailla alkuillasta, mutten sitten jaksanutkaan saati toivotella hyviä pääsiäisiä blogikierroksella, vaikka aikomukseni olikin. Ja ehtiihän tässä vielä pääsiäisiä käydä toivottamassa, kun pääsiäiseen on vielä pari päivää aikaa. :)

Niin, jäi sitten osallistumatta siihen Ristipistomaratoniin, harmi! :( Onneksi perheestä löytyy innokkaita käsityöntekijöitä silloinkin, kun en itse jaksa.Tänään onkin ollut jo itsellä parempi olo kuin eilen, ja kyllähän minä eilenkin vielä päivällä jaksoin ihan hyvin touhuta. Saa nyt nähdä, mihin tämä mahatauti tai mikä lie onkaan kehittyy, kun vatsa ei ihan vielä kuitenkaan täysin kunnossakaan ole, mutta puhtia ja ruokahalua kyllä taas riittää.

Ja ihanaa on nauttia taas hetken aikaa puhtaasta kodista. :)
Hyvä, kun on talossa kaksi moppia, niin riittää molemmille innokkaille moppaajille omansa. ;) Täytyy muistuttaa kymmenen vuoden päästä esikoista, että hän mainitsi moppaamisen olevan hänen lempipuuhaansa... :D No, jos äitiinsä tulee, niin varmaan oikeasti tykkääkin siivoamisesta. :)

Kovasti on nyt suunnitelmia, että saisi pyhien aikana käsitöitä tehtyä. Vaikka mitäpä tuota suunnittelemaan, elämä kun on aina niin ennalta-arvaamatonta. Mutta toivottavasti kuitenkin joku käsityö vähän edistyisi. Kaapissa odottaa vielä yksi mämmirasia esikoisen toivomuksesta - ostamme sokeritonta luomumämmiä, johon kyllä oma makuaistini kaipaa vähän lisää sokeria päälle, mutta esikoinen syö mämminsä ihan niine hyvineen, eikä missään nimessä halua sokeria! ;) - ja sitten on valtava satsi pashaa valumassa, josko sitä päästäisiin sitten huomenna maistelemaan. Pasha on meidän lempiherkkuamme, joten ehkä siksikin pääsiäinen on minusta vuoden mukavin juhlapyhä. :) Kunhan nyt maha kestäisi... :)

Tulen varmasti tässä pääsiäisen aikoihin päivittelemään tänne normaaliin malliin, eli toivottelen tänäänkin vain rauhallista pitkäperjantaita!

11 kommenttia:

 1. Ihana siivousapulainen sinulla! Rauhallista pääsiäisenaikaa!!

  VastaaPoista
 2. Lapset on ihania!
  Hyvää pääsiäistä myös sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa ja leppoisaa Pääsiäistä koko perheelle!!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka suloinen pikku apulainen!
  Hyvää pääsiäisen aikaa Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Juu, saattaahan se olla niinkin, että siivousinto säilyy... :-) En ole vaan kovin montaa lasta nähnyt teininä vapaaehtoisesti siivoavan! :-)

  Hyvää pääsiäistä! Meilläkin mämmilaatikko odottaa syömistä, mutta pashaa en tee, teen vain rahkan, johon laitan persikoita ja mansikoita.

  VastaaPoista
 6. Minä näytän lapsille kuvia, joissa he ovat innokkaina imurin tms. varressa, että olette joskus halunneet! Ja olen hiukan opastanutkin.
  Iloista pääsiäistä sinulle.

  VastaaPoista
 7. Hyvää pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 8. Rauhallista pääsiäistä teille ja toivottavasti vatsa kestää pashalla herkuttelun. Meilläkin neiti on ahkera siivoaja, valitettavasti imurin letkuja ja moppeja on vain yksi kappale, joten äipän hermot tuppaavat olemaan siivotessa koetuksella ;).

  VastaaPoista
 9. Kyllä kelpaa, kun on siivousapuja :)! Toivottavasti kunto on jo parempi? Itsellä on ollut tämä epämääräinen flunssa jo toista viikkoa. Aamulla päätä särki ja olin ihan varma, että nyt meni poskionteloihin, Mutta yks'kaks' yllättäen menikin ilman lääkitystä ohi ja nyt mieli on tosi iloinen, kun aurinkokin paistaa jo niin kesäisesti - ja lämmittää!

  VastaaPoista
 10. Suloinen apulainen:)
  Jännää mihin se tuppaa tuo siivousinto häipymään, kun ikää tulee vähän lisää. Itse pidän myös siivouksesta, mutta tyttäriin en ole saanut samaa innostusta tarttumaan:(
  Mukavaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)