Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, huhtikuuta 28, 2009

Pisteliäs päivä

Hoksasin tässä, että kuun vaihdekin kohta lähenee, ja aloin miettiä, että mitähän sitä tuli luvattua, että saisi tässä kuussa tehtyä... Sen tiedän, että ristipistelyinto on ollut varmaankin lomalla jossain tosi kaukana (kunhan ei nyt vaan Meksikossa ole lomailemassa... ;) ), joten ihan varmasti kaikki laatimani tavoitteet ristipistojen suhteen ovat täysin saavuttamattomissa. Niinpä ajattelin vain pakottaa itseni tänään ottamaan neulan käteen, ja pistelemään edes jotain.


Joulukalenterin neljäs luukku on valmis - siitä puuttui siis enää vain jälkipistoja, jotka tein tänään. Näitähän oli tarkoitus tehdä kaksi kappaletta kuukaudessa, mutta tahtini on ollut keskimäärin yksi kuukaudessa. Taidan tehdä näitä siis vielä toisenkin vuoden, alkaa vaikuttaa todella epärealistiselta unelmalta, että saisin joulukalenterin tänä vuonna vielä käyttöön. Varsinkin, kun se itse kalenteri ei ole edennyt juuri mihinkään suuntaan. Tuon lampaan valmistumisen jälkeen ruskeaa jälkipistolankaa oli jonkin verran siinä valmiiksi neulansilmään pujotettuna, joten sillä sitten tein siihen kalenteriin ruudukkoja luukkuja varten, sen verran siis mitä sitä lankaa oli neulansilmässä. Että on se kalenteri nyt sitten tänään taas vähän edennyt. :)


Sitten tämä suurin murheenkryynini sai lopulta toisenkin jalkansa valmiiksi. ;) Mutta vielä pitäisi enkelin ympärille saada lumihiutaleita - kerään nyt hurjasti voimia, että jaksaisin edes ajatella moista. Saati sitten sitä, että näitä on tämän jälkeen vielä kevät, kesä ja syksy jäljellä... Voi että, miten ristiriitaista tämän pistely onkaan! Kun tykkään ihan valtavasti Couleur d'Etoilen malleista (lähestulkoon niistä kaikista), ja tykkään enkeleistä ja vuodenajoista, ja oikeasti haluaisin nämä vuodenajat saada tehtyä. Mutta kun en tykkää pistellä pellavalle sitten ollenkaan. Enkä varsinkaan yhden yli. Olisi ehkä pitänyt alkaa tehdä tätä jollekin 40 count kankaalle kahden yli, niin homma olisi vähän siedettävämpää. *huokaus* Toisaalta nämä tulevat näyttämään sieviltä sitten joskus valmiina, en minä haluaisi näistä mitään kauhean isoja, että kai sitä on vain pakko koittaa jatkaa tätä taistelua tämän kanssa... ;)

Molemmat nyt esitellyt pistelyt ovat Ristipistoilijat-yhteisön SALiin meneviä, ja tuon joulukoristeen saankin sinne laittaa Joulu-SALiin. Sen sijaan Vuodenaika-SALissa pitäisi nyt olla valmiina jo sekä talvi että kevät, ja täällä on talvi vasta tuossa jamassa. Taidan siis olla ensi vuonnakin mukana mahdollisessa vuodenaika-SALissa tuon saman työn kanssa... ;)

Tänään olen ollut muutenkin ihan pistoksissa, sillä odotan kovasti Violariumin kirjekuorikilpailun tuloksia... ;) Huomenna varmaankin esittelen viimein oman kilpailukuoreni, ja kerron miten sille kävi kisassa. :)

4 kommenttia:

 1. Moi! Ihana "lampinen". Oupsin kevätkuori vaihdossakin on putkahdellut ilmoille kauniita kuoria. =) Mutta kyllä tässä odotellaan Violariuminkisan lopputuloksia. Tautisesta tilasta johtuen ei jaksa vahata ihan koko aikaa tässä koneella, mutta aina välillä on pakko. ;) Eikä sitä aina jaksa pistellä saatika mittää muutakaan kyllä se siitä taas lähtee. =) Minä en ole edes uskaltautunut kokeilemaan yhdenylijuttuja... Pitäs varmaan...

  VastaaPoista
 2. Jee, pistelyt kuitenkin edistyy!!! Innolla minkin odottelen tuloksia, vaikken edes kuorta pistellyt...

  VastaaPoista
 3. Minäkin äänestin, kiva jos huomenna tulos julkaistaan ja saan tietää sinun pistelysi. :)

  VastaaPoista
 4. Pistely on ihan oikeesti ristiriitasta hommaa. Välillä pitää ihailla ja tilailla uusia töitä, jotka sit toisaalta seisoo kotona tekemättöminä, tai edistyy sykäyksittäin muutaman kerran vuodesa. Joku siinä ite pistelyssä mättää. Silti vaan pitää jatkaa. Loppuun kun (jos) pääsee, niin se on kyllä palkitsevaa.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)