Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, huhtikuuta 03, 2009

Perjantaina

En ehdi tässä ihmeempiä turista, mutta kävin poistamassa vain edellisen postaukseni. Huomasin nyt, että ei ollut kauhean fiksua tehdä tuota kännykkäviesteihin perustuvaa meemiä, koska tekstiviestit ovat kuitenkin sellaisia, että ne on alunperin tarkoitettu vain hänen luettavakseen, kenelle viestit on lähetetty. Olin ajattelematon, kun tuon meemin tein, mutta silloin sitä tehdessäni se tuntui hauskalta idealta, kuten meemit usein ovat. Vaikka jälkeenpäin monesti tulee huomanneeksi, että ei ne sitten niin hauskoja välttämättä olekaan... kuten nyt.

Blääh jatkuu. En ole tänäänkään virkannut kuin yhtä ja samaa tunikan palasta. Eilen oli palasten saldo 63 kpl, ja tuo 64. palanen on tuossa ollut nyt noin vuorokauden tekeillä... Pistellyt olen sentään tänään ehkä noin 30 jälkipistoa. ;) On siis ihan vetämätön olo kaikessa, olen vain pelannut (sellaisia pikkutytöille tarkoitettuja nettipelejä... ;) ) ja tehnyt ihan kaikkea turhaa. Siksi varmaan tuo meemikin houkutteli, kun pääsi vain tekemään jotain mahdollisimman aivotonta ja hyödytöntä. ;) Nyt on vain ollut tällainen viikko.

Olen miettinyt, että pitäisikö aloittaa joku uusi käsityö, että tulisi taas tähän harrastamiseen eloa, mutta isäntä sanoi, että koita nyt tehdä ensin nuo keskeneräiset valmiiksi. ;) No joo, niinhän siinä kävisi varmaan, että kesken jäisivät nuo, jos jotain muuta aloittaisin. Eikä sitäpaitsi tällä hetkellä houkuta edes uuden aloittaminen... ihan vastikään oli kauheasti ideoita, mitä haluaisi tehdä, ja nyt kun yritän niitä ajatella, niin eivät houkuta ollenkaan. Että blääh vaan. Jatkan siis pelisivuilla roikkumista...

No, huomenna ja ylihuomenna yritän raahautua ihmisten ilmoille, kun näen ristipisto- ja neuleporukoita. :) Jospa sitä ainakin sunnuntaina saisi neuletapaamisessa virkattua tuota tunikaa eteenpäin. Tein minä sitä eilenkin bussissa työmatkalla, ehkä kahden palasen verran. ;)

Hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Eihän aina voi olla samanlainen into päällä, joskus se vaan on hukassa. Eikä se haittaa yhtään. Mulla saattaa joskus mennä monta tuntia Mahjongin seurassa, kun ei ole edes ketään joka tulisi sieltä hakemaan pois. Siinä ehtii sitten ajattelemaan keskeneräisiä ajatuksia. Olen ajatellut, että sekin on ajoittain tarpeellista. Joten hyviä pelihetkiä! Käsitöitä kannattaa jatkaa sitten, kun tuntuu hyvältä.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)