Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, huhtikuuta 01, 2009

Aprillipäivänä

Meinasin laittaa tänne blogiin jonkun aprillipilan. Oli mielessäni kaksikin juttua, millä olisin voinut koittaa teitä puijata... ;) Mutta en sitten jaksanutkaan. Ei sitä passaa joka vuosi - viime vuonna tein blogissani muistaakseni jonkunlaisen pilayrityksen, eikä kaikilla näyttänyt siihen edes huumori riittävän, niin antaa olla sitten tällä kertaa. Ehkä ensi vuonna... ;)

Sitä paitsi sain jo tänään vatsani kipeäksi nauramisesta, kun tein ystävälleni pienen aprillikepposen. :) Vieläkin on suupielet korvissa. :) Laitoin siis ystävälleni tekstarin, jossa kerroin "vauvauutisia", ja heti ystäväni soitti minulle perään, jolloin vastasin puhelimeen: "Aprillia!" :) Kiva, että ystäväni meni lankaan! :D

Mitäs aprillipiloja te olette tehneet tänään tai joskus aiemmin? Lueskelinkin Positiivareiden sivuilta joitakin aprillipiloja - kiitos muuten tuosta linkistä Leenuliinille! Oikeasti en ole mikään käytännön pilojen ystävä, etenkään jos joudun itse sellaisten kohteeksi... ;) Eli ei minultakaan aina huumorintajua löydy jekkujen tai hyväntahtoisenkaan kiusaamisen kohdalla, riippuu vähän päivästä. Mutta jos joskus joku onnistuu tekemään kivan pilan, josta tulee hyvä mieli molemmille osapuolille, niin sellaisia juttuja on mukava muistella jälkeenpäinkin. :)

Kuten joskus toistakymmentä vuotta sitten, kun olin vasta hommannut television, mutten ollut (vielä) tehnyt tv-ilmoitusta, niin eräänä sunnuntaiaamuna, joka ei ollut aprillipäivä, vaan tavallinen sunnuntai, alaoven summeri soi, ja siellä miesääni sanoi olevansa tv-lupatarkastaja. Minä pöljä avasin sen alaoven asunnostani käsin, sitten kiirehdin äkkiä pistämään tv:n ja videot piiloon, ja samantien soi jo minun oma ovikelloni ja minä typeryyksissäni meni vielä avaamaan oven tv-lupatarkastajalle! No, ei siellä mikään tarkastaja ollut, vaan isoveljeni... ;) Joka on muuten tehnyt minulle kepposia varmasti enemmän kuin kaikki muut yhteensä, pikkusiskoa on vissiin ollut kiva höynäyttää. ;) No, tuolle lupatarkastajajutulle olen nauranut monet kerrat, ja aika pian sen jälkeen sen tv-ilmoituksenkin tein, muistaakseni tein sen alkavaksi 1.4. eli aprillipäivänä. :)

No, jopas aloinkin muistelemaan. Mutta jospa noista muisteloista tulisi sen verran piristystä, että jaksaisin tehdä taas käsitöitä. Tällä viikolla on ollut ihan totaalinen käsityöblääh! Olen välillä yrittänyt virkata tunikaani, mutta en tahdo jaksaa tehdä edes yhtä palaa, jonka tekemiseen menee siis ehkä 5-10 minuuttia, vaan sekin jää aina kesken. Eilispäivä meni totaalisesti vaan pelatessa nettipelejä, joita en ole pelannut moneen kuukauteen! Yleensä pelaan vain silloin, kun on tosi tylsää eikä mikään muu kiinnosta. No, ehkäpä se käsityöinnostuskin taas palaa jossain vaiheessa. Pitäisikö aloittaa joku uusi käsityö, tulisiko siitä innostusta lisää?

Pakko muuten vielä mainita, että melkein koko tämän tekstin kirjoittamisen ajan kuopus on istunut sylissäni ihan kiltisti eikä ole häirinnyt näpyttelyä... tosin ei tällaisen kuvattoman postauksen kirjoittamiseen nyt yleensä menekään aikaa kuin muutama minuutti. :) Eilen meni varmaan useampi tunti, kun piti kuvien kanssa säädellä.

Mutta nyt kuopus ilmoitti, että lopetas äiti jo ja anna tissiä. ;)

Hauskaa aprillipäivää! :D

3 kommenttia:

  1. Sulla on viime kuulle niin komea lista, että ei kai sitä aina jaksa, vaan täytyy "rokulipäiviäkin" joskus pidellä! - Muuten, minultakin löytyi tuo "liimapeukalo" vasta viime kesänä. Sitä ennen mieltä kalvoivat muistot koulun askartelutunneista... :D Mutta nythän kaikki on toisin, kun saa tehdä, mitä lystää, eikä kukaan hengittele niskaan arvostelupaperien kanssa. - Paikallislehdessä näytti olevan aprillipila: Meillehän ollaan kovasti puuhaamassa tuota urheilukeskusta, Noki-Areenaa, joka on herättänyt tietysti kaupunkilaisissa koko tunteiden kirjon... No, etusivulla uutisoivat, että Hjallis Harkimo olisi halukas rahoittamaan areenaa, hah-hah. Oli oikein puhelinnumerokin, johon asiasta kiinnostuneet saavat soittaa. Viime vuonna, muutama kuukausi Nokian kuuluisan vesikriisin jälkeen, samaisen lehden aprillipilana oli, että vesikriisistä korvausrahoja hakevien pitäisi mennä kaupungintalolle hakemaan korvaus käteisenä. Siellä ei sentään ollut käynyt kuin pari toiveikasta. Minusta se tuntui kyllä jo pikkuisen julmalta, se pila. Täytyisi olla aika varovainen, ettei kukaan huonokuntoinen vanhus tms. säikähdä ja lähde hädissään jutun perään... Minulla kai sitten on hiukka huono huumorintaju tämmöisten suhteen. Tai ehkä olen vain arka. Minusta parhaat naurut saa muutenkin käytännön tilanteista, joissa tulee ihan itse mokattua, vähän väliä ja ihan spontaanisti.

    VastaaPoista
  2. Hauskan jekun teki veljesi sinulle! ;D Eipä tule mitään omaa aprillipilaa nyt mieleen, mutta onhan niitä tullut tehtyä jos on kohteenakin tullut oltua!

    VastaaPoista
  3. Olisin varmasti mennyt halpaan, jos jonkin aprillipilan olisit tänne laittanut. Mua on niin helppo höynäyttää ;-)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)