Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, huhtikuuta 24, 2009

Keväiset pitsisukat

No viimein on täällä saatu kevätsukat valmiiksi ja jalkaan! :) Ottaen huomioon, että kyseessä on lempparisukkamallini, näiden tahkoamiseen kului yllättävän kauan aikaa. Ehkä on ollut muuta tekemistä niin paljon, ainakin eräs jatkuvasti syliin pyrkivä ihmisenpoikanen on verottanut hieman neulonta-aikaa, kuin myös voimia niin paljon, ettei ole jaksanut edes öisin neuloa. ;) Mutta mikäpä kiire tässä valmiissa maailmassa... :)

Pitsiraitasukat
Tehty ajalla: 8.-24.4.2009
Malli: Suuri Käsityö 6-7/2006 / Perinnemalli
Lanka: Opal mit Bambus vihreä-sini-ruskea (1924)
Langankulutus: 55 g
Puikot: 2 mm
Koko: Omaan jalkaan, n. 38/39; napakka koko
Muuta: Hyvät tuli, väri on ihana! :)


Neulomisprosessista sen verran, että tällaiset ohkaiset langat ja ohuet puikot eivät ole kyllä minun juttuni. En myöskään kauheasti ohuista sukista tykkää, kun eivät ne lämmitä niin paljon mitä paksut. ;) Siksi siis tämä ei tuntunut oikein kaikkein mieluisimmalta sukanneulonnalta, vaikka mallista kyllä tykkään. Kuitenkin lanka on aivan ihanan väristä, ja lopputulos suorastaan keväinen, joten kyllä nämä pitoon menevät! :) Ehkä ensi viikolla pukeudunkin kirkkaanvihreään ja vedän nämä sukat jalkaani. :)

Harmillista, ettei kuva toista värejä niin kirkkaina, mitä ne oikeasti ovat, eikä kuvasta ihan näy, miten vihreä on tuossa se hallitsevin väri. Langassa kun on sekä kirkkaanvihreää että tummempaa (petrooliin vivahtavaa) vihreää, ja sitten ruskeaa ja aavistus sinistä vain mausteena. Tai ehkä tämä kevät tekee sen, että vihreä pomppaa eniten minun silmilleni. :)


Joka tapauksessa näillä keväänvihertävillä sukilla mennään Project Spectrumiin. :)

Vihreää viikonloppua kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Kauniit sukat. :)

  Työläämmäthän ohkaset sukat ovat, mutta sopivat paremmin kenkiin. :)

  VastaaPoista
 2. Pirtsakan väriset sukat! :)

  Hyvää viikonloppua myös teille!

  VastaaPoista
 3. Meillä on sitten erilainen maku sukkien suhteen, kun minä tykkään ohuista sukista. Mutta sukkien värin suhteen ollaan samaa mieltä, nuo ovat kauniin väriset! ;)

  Olet vissiin vaihtanut "päivätuuriin", kun nykyään kirjoittelet päivällä entisen yön sijaan! ;D

  Aurinkoista viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 4. Nätit sukat! Ohuet sukat on kyllä ihan jees, mutta minulla ne kuluu puhki alta aikayksikön, kun on kuivat jalkapohjat ja yleensä pidän villasukkia aina jalassa. Pitäisi taas tehtailla kesäsukkia.

  VastaaPoista
 5. Sukat ovat kauniit ja lankakin aivan ihanan väristä :) Minä olen taas ohuiden villasukkien ystävä ja rakastan ohkaisia sukkalankoja :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)