Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, huhtikuuta 26, 2009

I feel pretty... :)

Tällä kertaa kuvissa ei ole mitään uutta käsityötä. Käsityötä kuitenkin, mutta muutama vuosi sitten valmistunutta. Uutta on kyllä tänä talvena löytämäni hame, joka tänään pääsee ensimmäistä kertaa käyttöön. Ja kun kerrankin olen tällännyt itseni nätiksi, niin pitäähän siitä kummallisuudesta ottaa äkkiä kuvia! ;)


Kyllähän sitä aikoinaan (ennen lasten syntymää) tuli ihan joka päivä meikattua, laitettua hiuslakkaa ja pidettyä korviksia, jopa kaikki 20 kynttäkin olivat aina lakattuina, ja hamettakin pidin varmasti useamman kerran viikossa. Nykyään sitten laitan kerran viikossa töihin vähän puuteria ja ripsiväriä; hiuslakka ja korvikset kaivetaan kaapista ehkä kahdesti vuodessa, ja kynsilakkaa olen laittanut viimeksi pari päivää ennen esikoisen syntymää eli kohta viisi vuotta sitten... ei ole enää lakkapullojakaan, paitsi yksi väritön kynsilakka, jota sipaisen joidenkin herkästi purkautuvien neulelankojen päähän, etteivät rispaannu. ;) Hametta tulee pidettyä harvoin, lähinnä kesällä...


Että on tämä oikeasti kummallinen ilmestys meidän talossa! :D Katsokaa nyt vaikka kuvausassistentin ilmettä, hän ei oikeasti meinaa edes tajuta, että tuossa on oikeasti äiti. Siis sama äitikö, jolla yleensä on "En ole katsonut peiliin kahteen viikkoon" -look? ;)


Katselija on ihan mykistynyt. ;) Tai ehkä ei sitten kuitenkaan äidin lookista, vaan siitä, että äiti alkaa yhtäkkiä keikistellä olohuoneessa jollekin kameralle (jonka takana muuten ei ollut kuvaajaa, vaan kamera hoiti kuvauksen itseksensä).

Mikäs on sitten omituisen tälläytymisen syynä? Saisiko otsikosta kenties jotain vinkkiä? :) Tai vaikkapa täältä.

PS. Käsityöasiaa tulossa lähipäivinä... ;)

10 kommenttia:

 1. Näytätpä vaan kyllä nätille :) Kiitos vinkistä kirjontalankojen suhteen. Niissä langoissa ei vyötteitä ollut, joten merkki jää mysteeriksi. Valmistajaan kun olin yhteydessä, niin hän ei ollut saanut langoista väriä irtoamaan yrityksistä huolimatta, joten ilmeisesti olin saanut jotain yllärilankaa... Miten itse viimeistelet ristipistotyöt? Ihan vain raudan höyrytoiminnolla ilman kosteaa liinaa?

  VastaaPoista
 2. Tuttu tunne. Kun meidän keskimmäisestä olin vielä mammalomalla, jouduin lähtemään jotain "tärkeää" asiaa hoitamaan. Laitoin hiukset, meikkasin ja kunnon vaatteet päälle. Mitä tuumasi puolen vuoden ikäinen tyttö? Vierasti minua! Sitten kun ääneni kuuli, tunsi vasta. Tuli vain mieleen, että pitäisi varmaan kotonakin vähän joskus "tälläytyä".

  VastaaPoista
 3. Pienellä sukkakin tipahti jalasta ;)

  VastaaPoista
 4. Hih, eipä sitä tuu tällättyä. Aamulla hiukset kiinni viispiikkisellä ja jotku rönttäkampeet päälle. Joskus kyllä oon sitten yrittäny aatella, että josko ihan vaikka miehen mieliks laittais siivot kamppeet ja ihtensä ihimisen näköseks. Tulleehan siitä itellekki parempi mieli. :)

  VastaaPoista
 5. Haa, minäpä arvaan että olet menossa Oulun kaupunginteatteriin katsomaan perjantaina ensi-iltansa saaneen West Side Storyn näytöstä Kauniiksi oletkin itsesi tällännyt! Jakku on tosi kaunis.Mukavaa teatteria!

  VastaaPoista
 6. Nätti olet. Mistä tuo ohje on tuohon takkiin. Se on upea. En jaksa rueta penkomaan vanhoja blogipostauksiasi, jos muistat muuten mikä ohje on kyseessä.

  VastaaPoista
 7. Mukavia poseerauskuvia!
  Lapsonen katselee tarkkaavaisena kun äiti on laittanut itsensä niin nätiksi :)

  VastaaPoista
 8. Nätti tällinki :D Totta on, huomasin: lapsen kanssa ollessa ei tärkeysjärjestyksessä nuo tällääntymiset/meikkaamiset ole mitenkään siellä kärkipäässä. Minäkään en ole hiuslakkaa käyttänyt 1½ vuoteen, paitsi viime viikolla, kun ostin oikein uuden lakan! Ja leikkautin hiuksenikin lyhyiksi (siis minulle lyhyiksi, olen kuitenkin sielultani pitkätukkainen). Mutta hametyttönä pidän hameita melkein päivittäin edelleenkin. Nytkin on päällä mekko. Samoin korvikset tulee aina toisella kädellä pistettyä korviin hampaita pestessä. Että ei tässä sentään ihan pyjama-jättikokoinenteepaitalinjalle olla heittäydytty :D

  VastaaPoista
 9. Minäkin olen joutunut tällääntymään töiden takia. Meikkiä en kyllä omalle iholleni laita, mutta hametta on joutunut kaivamaan esille. piristää kummasti kun välillä tälläytyy.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)