Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, huhtikuuta 20, 2009

Aina vaan myöhemmin...

Tuppaavat nämä päivitykset näemmä olemaan taas yöllityksiä. ;) Jotenkin sitä vaan ei päivällä ehdi, mutta illalla tenavien nukahdettua on ainakin rauhallista päivitellä, tai siis yöllitellä, ja sama kait se on mihin aikaan sitä tännekin joutavia jorisee. ;)

Sain aikaiseksi tehdä sitä viime viikolla onnettomasti aloittamaani puseroa eteenpäin, ja ensimmäinen mallikerta on nyt valmiina, näyttääpi tältä:


Tykkään ainakin tällä hetkellä tästä mallineuleesta - kukapa näin ihanasta pitsistä ei tykkäisi?! :) Jatkoa seurannee...

... sukat sen sijaan eivät ole kauheasti tänään edistyneet, mikä on tietysti selvää, kun ei voi kahta neuletta tehdä yhtä aikaa. :) Pitäisi vain osata päättää, tekaisisinko pikapikaa nuo sukat tässä valmiiksi, vain jatkaisinko ensin vähän tätä puseroa. :) On sitä neulojalla suuret murheet ja miettimisen aiheet. ;) Ei kummiskaan ole kuin kaksi neuletta kesken, joiden välillä kamppailla suurta taisteluaan. :D

Mukavaa alkavaa viikkoa! :) Minulla lukee tämän viikon kalenterissa varsin kivoja asioita, joten ennustan itselleni ainakin pirteää viikkoa. :)

5 kommenttia:

 1. Sinulla se tapahtuu. Pitää käydä lukemassa aiempia juttuja uudelleen, kun en nyt hoksaa millainen pusero tuosta syntyy. Nättiä näyttää mallilla kehkeytyvän!

  VastaaPoista
 2. Hyvää alkanutta viikkoa sinullekin! :)

  Tuleepa kivan näköinen kuvio tuohon puseroosi, aivan kuin rivi enkeleitä! ;) Sinä se tekaiset puseroita ja toppeja tuosta vaan! Ja mikäs on tehdessä, kun voit käyttääkin niitä. Minä olen niin lämminverinen, että neulepuserot jäävät pitämättä (eikä enää ole kyse "mummokuumeesta"), joten ei kannata niitä tehdäkään. Nyt kyllä olen miettinyt, että jos kuitenkin... Saapa nähdä! ;D

  VastaaPoista
 3. Kaunis on mallineule:-) Minäkin tykkään.

  Hauskaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää tuo puseron alku. Olin internetin ulottumattomissa viikon ja täällähän on ihan valtavasti taas kirjoiteltu :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis mallineule:)
  Blogissani olisi Sinulle haaste.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)