Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, huhtikuuta 18, 2009

Hyvää iltaa, gud afton!

Myöhäiseksi meni tänään kirjoitteleminen. Koko päivän olen nyhertänyt ristipistojen kimpussa, ja totista nyhertämistä se olikin viimeistelyvaiheessa. Mutta nyt on hys-hys-työ valmiina, ja siitä olen erittäin onnellinen. :) Jopa niin onnellinen, että samalla istumalla vielä askartelin-paskartelin sille pistelylle jotain kaveriksi, joka sekin on vielä toistaiseksi hys-hys. Palataan tähän aiheeseen joskus myöhemmin... :)

Sukkaa en ole tänään ehtinyt montaa silmukkaa kutoa, mutta laitanpa kuitenkin kuvan tämänhetkisestä tilanteesta:Toinen sukkanen on siis jo tekeillä. Kuva on otettu hätäisesti hetki sitten tietokoneen päällä, että ei ole kauhean esteettinen, mutta laitetaan paremmat kuvat sitten, kun molemmat ovat valmiina. :)

Tässäpä tämä lauantaipäivä ja ilta sitten hurahtivatkin. Kävin kyllä välillä kävelemässä tuulisessa kirpeässä säässä, että en ihan koko aikaa nyhertänyt pistelyn kimpussa. ;)

Nyt olen varsin lyhytsanainen, kun ei juttu tähän aikaan yöstä enää luista. Mutta pakko vielä laittaa kuva lapsiperheen lauantai-illasta... ;)


Miten niin hänellä on "Minä itse" -vaihe? ;) Oli kamerassa toinenkin kuva, jossa naamassa on kunnon viiliparta, mutta kyllä tämäkin kuva kertoo jo aika paljon. Tämän ehdin ottaa juuri ennen kuin viilit lensivät keittiön lattialle ja matolle tietysti. No, siinä matossa on jo vihreä läikkä, joka on tullut pinaattikeitosta, joten mitäs yhdet viilit siinä enää haittaa... ;) Jostain kumman syystä tässä on viime päivinä pyörinyt matonpesuajatukset mielessä, mutta toisaalta, eipä paljon kannata, kun tätä vaihetta elellään. :) Ai niin, ei meillä iltapalaa yleensä syödä ilman paitaa, mutta kun se paita oli jo kastunut läpimäräksi edellisellä syönnillä tai pikemminkin juonnilla, niin sai olla loppuillan ilman... ;)

Mukavaa ja rentouttavaa sunnuntaita! :)

6 kommenttia:

 1. Oi niitä aikoja... :) Ihana kuva pikkumiehestä!!

  VastaaPoista
 2. Tuo on niin yhä ihanan väristä tuo sukkalanka. Oi meillekin tulee tännään tuollainen "viilistelijä" muutamaksi päivää ja koko niitten perhe. Mua niin huvitti tuo viilikuva,se on jotenkin niin tuttua:D Se 2viilistelijä",joka meille on tulossa on nyt 1v4kk ja hänelle laitetaan sellainen kuin sadetakki päälle ruokapöytään. Silti ruuat on yleensä ympäri naamaa,hiuksia ja lattialla ja joskus minunkin hiuksissa:D

  VastaaPoista
 3. Onneksi on tuo "kaukalo". :)

  Katselin eilen Nordiassa noita "pieniä" pistelyjä, mutta en ostanut, kun se kanatyökin on kesken. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen sukkalanka! Ja kyllä tuo minäitse-vaihe näyttää näin sen jo ohittaneelta ihan hauskalta! Ei se kyllä silloin ollut hauskaa....

  VastaaPoista
 5. MinäMinäMinä vaihe on joskus vähän hermoja vaativaa aikaa:) Suloinen kuva ja kertoo kaiken tuosta vaiheesta. Opeteltava on, että sitten osaa.
  Kiitos onnitteluista=) ja mukavaa viikon alkua Sinulle!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)