Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, maaliskuuta 10, 2009

Pyykkipäivä osa I

Tänään onkin sitten pyykkipäivä! :) No, oikeastihan meillä on pyykkipäivä melkein joka päivä; kahdelle pyykkitelineelle kun mahtuu kerralla kuivumaan koneellinen pyykkiä, niin meillä pystyy pesemään yhden koneellisen vuorokaudessa, eli lähes joka päivä siellä sitten jotain pyörii, tai sanottaisiinko, että 4-5 päivänä viikossa. Tänään on kyllä jo pyörinyt yksi koneellinen vaippapyykkiä (sitä pestään joka kolmas päivä), mutta kun nämä tällä hetkellä koneessa pyörivät pyykit eivät niin kauheasti sitä tilaa pyykkitelineiltä vaadi, niin laitoin sitten toisenkin koneellisen tälle päivälle.

Pyykit näyttivät ennen koneeseen menoa tältä:


Huh-huh! Nyt ei vähään aikaan näihin käsiin oteta 8 mm puikkoja eikä koukkua! Sen verran noita Huopasia olen tässä viime aikoina vääntänyt, että saa riittää vähäksi aikaa. Eikä niitä Huopasia olekaan enää jäljellä kuin 2 grammaa, jotka uppoavat näihin kuvassa näkyviin juttuihin sitten kuivumisen jälkeen huovutusneulan avulla. :)

Kuten otsikostakin voi päätellä, tälle jutulle on tulossa jatkoa... tämä oli vain tällainen esinäytös. ;) Lähdenkin tästä katsomaan, joko kone on pysähtynyt. :)

5 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisen näköisiä pyykkejä.... mahtaakohan tuossa olla joku kukkakin mukana... lapaset näyttäisi ainakin olevan...;D

    VastaaPoista
  2. Heh, on ne vaan isoja tässä vaiheessa... Toivotaan että pesu toi halutun lopputuloksen! Täällä saa nyt olla ihan hoitsuna, vanhin likka kaatui petiin kovassa kuumeessa ja se ihottumakin nousee eli parvorokko reppanalla... (nyt piti tulla laittamaan tää kone kiinni, kohta tälläkin joku tulikuume kun koko päivän päällä...)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus :) Jatkoa odotellessa!!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)