Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, maaliskuuta 09, 2009

Paluu arkeen

No niin, arki on taas koittanut. Kun viime viikolla kalenteri oli ihan tyhjä (= paljon käsityöaikaa? Heh, enpäs saanut paljon mitään aikaiseksi...), niin tällä viikolla onkin sitten senkin edestä menoja. Blogilistan ylläpitokin oli lomalla, sain heiltä vastauksen mailiini, että Blogilistan jumi on nyt korjattu. Ja listalla onkin sitten odottamassa kymmenittäin suosikkiblogejani, joita lista ei ole ymmärtänyt tässä torstain jälkeen tarkistaa. Että lukemista riittää, sitten kun ehdin joskus lukemaan... Ja täällä minunkin blogissani on lukemista niille, ketkä eivät ole noita päivityksiä huomanneet viime päivien aikana tuon listajumin vuoksi. :) Kovasti olen koittanut päivittää, vaikkei ole aina sitä asiaakaan ollut.

Nyt pitää kuitenkin alkaa suunnitella torstain tunteja, kun en ehdi muina päivinä sitä tehdä... Tekisi mieli tehdä kyllä käsitöitä, mutta ensin työ ja sitten huvit, vai miten se nyt meni. ;) Näin jo viime yönä painajaista, että menin pitämään tunteja, enkä ollut muistanut suunnitella, ja sitten oli mukana joku joulunalusajan tuntisuunnitelma tonttulauluineen... ;) Tähän asti olenkin nähnyt vastaavia painajaisia vasta edellisestä ammatistani, ja aina niissä unissa menen täysin valmistautumattomana noin viittä minuuttia ennen h-hetkeä työpaikalle. Ja nyt sitten on alkanut tämän nykyisenkin ammatin kohdalla noita painajaisia tulla. Miten sitä osaisi ottaa edes öisin vähän rennommin? ;) (muuten kuin valvomalla ja tekemällä käsitöitä ;) ) No, on noissa painajaisissa se hyvä puoli, että aamulla on helpottunut olo, kun herää. Mutta nyt pitää oikeasti käydä töihin käsiksi, ettei käy se painajainen toteen. :D

Mukavaa alkanutta viikkoa! :) Kyllä minä sitä käsityöasiaakin tänne jossain vaiheessa taas päivitän...

4 kommenttia:

 1. Mennyttä naistenpäivää ja hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

  Uteliaisuus heräsi, mitä tunteja pidät? Voihan olla, että olet kertonutkin, mutta minulla on mennyt ohi.

  VastaaPoista
 2. Ei kait se mikään kauhea salaisuus ole, mutta en ole viitsinyt ammattiani hirveästi toitotella, kun saattaapi oppilaitten vanhemmat tätä lueskella... ja työpaikan vahtimestarikin käynyt täällä lueskelemassa ja tunnistanut. ;) Joten vastaan Tupunalle kysymykseensä privaatisti... :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kovasti, olet kiltti. :)

  VastaaPoista
 4. olipas täällä päivityksiä. :) joo, vähän on tökkinyt blogilista viime päivinä, nyt toisaan lienee taas toiminnassa.. täällä kuuhullu blogikierroksella siis.. :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)