Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, maaliskuuta 06, 2009

Pistoja ristiin

Täytynee välillä laittaa tänne käsityöasiaakin, kun pari viimeistä postausta on ollut jotain ihan muuta. Blogilistalla lienee muuten jotain ongelmia, koska blogit eivät näytä sinne päivittyvän. Esimerkiksi tuo edellinen postaukseni ei ole vieläkään päivittynyt listalle, vaikka blogini on ollut viimeisen vuorokauden ajan tarkistusjonossa... Eikä kyllä suosikkilistallanikaan ole ollut erityisen vilkasta, vain muutama blogi siellä näkyy päivittyvän, vaikka oikeasti blogeja on varmasti päivitetty enemmän. No, toivottavasti asia korjaantuu pian! :)

Olen minä täällä tehnyt käsitöitä, vaikken ole niistä pariin päivään jaksanut turistakaan. Neuleiden puolella puikottelen Huopasia, ja yritän tehdä kaikki Huopaseni sille mallille, että saan ne kerralla sitten työntää pesuun. En viitsi siis laitella niistä kuvia puolitekoisina, eikä tässä nyt mitenkään hirveää kyytiä ole nuo edistyneetkään. Yritän tehdä aina kun ehdin, mutta jotenkin se aika vaan tässä vilahtaa, eikä tahdo ehtiä montaakaan silmukkaa päivässä tehdä. Ja minunhan piti tämä hiihtolomaviikko vain tehdä käsitöitä... ;)

Ristipistojen kanssa olen vähän enemmän saanut aikaiseksi. Yhden lahjan tekemisen aloitin alkuviikosta ja sain eilen valmiiksi. Se on tietysti hyssynhyssyn-osastoa, joten siitä tulee kuvia sitten joskus. Eilen illalla sain viimein aloitettua myös kirjekuorta Violariumin kirjekuorikilpailuun. Pitkään olen tuota suunnitellut, ja nyt sain eilen leikattua kankaat ja tehtyä muutaman piston. Vähän jännittää, kun tämä on ensimmäinen koskaan pistelemäni kirjekuori, ja heti vain kilpailuun mukaan! ;) Siitäkin laitan kuvia vasta sitten, kun kilpailu on ohi, koska siinähän on myös yleisöäänestys, enkä halua äänestäjien tietävän, mikä on minun kuoreni, ettei se vaikuta vain äänestystulokseen. ;) Mutta yritän tehdä tietysti mahdollisimman nätin kuoren, ja olen kyllä tuosta ihan innoissani! :)

Jotain kuvaakin sentään. Eilen pääsin osallistumaan Ristipistoiljoitten RPM:ään eli RistiPistoMaratoniin, joka on aina torstaisin klo 18-22, mutta minä kun olen silloin töissä, niin eipä siellä paljon maratoneille osallistuta. No, nyt sitten lomaviikolla oli siihen mahdollisuus, mutta en saanut edes puolimaratonia pisteltyä. ;) Pistelyaikani rajoittui klo 18.30-20.00, ja siinäkin välissä piti luovuttaa välillä kädet kuopuksen sylissäpitämiseen. Otin työn alle joulukalenterini kolmannen koristeen, jota siis pistellään plastic canvasille. Tämän verran sain puolessatoistatunnissa pisteltyä:


Sentään kaksi värialuetta sain valmiiksi, hyvä alku sekin. :) Tuohon tulee jonkinsortin eläin, vuohi tai joku, ja pupukin siihen tulee. Sitten joskus. :)

Toivottavasti viikonloppuna ehtisi olla ahkerampi puikkojen ja neulojen kanssa. Hyvää ja käsityörikasta viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)