Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, maaliskuuta 05, 2009

Palkinto


KIITOS Leenuliinille ja Jaanalle tästä blogipalkinnosta! On kiva kuulla, että joku tykkää blogistani. :) Minä tykkään niin monesta blogista, että menisi ikuisuus jakaa tämä kaikille suosikeilleni. Joten annan tämän vain takaisin Leenuliinille ja Jaanalle: tykkään vierailla teidän blogeissanne myös, ja kuopuskin taitaa tykätä ainakin Leenuliinin blogin kuvista kovasti. :) Jaanan blogia on myös ilo seurata, ja on kiva kun vierailemme toistemme blogeissa puolin ja toisin.

Mutta tosiaankin, olen nyt niin tylsä, etten jaksa jakaa tätä eteenpäin muille, vaikka aihetta toki olisi: Blogilistan suosikeissani on tällä hetkellä 152 toinen toistaan ihanampaa blogia, jotka tämän palkinnon ansaitsisivat ihan jokainen. Yritän sen sijaan petrata kommentoinnissa noin niin kuin muuten vaan. Vaikka nämä blogipalkinnot lämmittävätkin mieltä, niin kyllä ihan tavallinen kommentti lämmittää jopa vielä enemmän. :)

Mukavaa torstaita kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Hieno päätös tuo kommentointi asia. Vaikka olen ahkera kommentoija, vielä enemmän voisi jättää "jälkiänsä"
    Mukavaa viikonloppua!
    Ps. Välitä lämmin halaus kuopukselle:)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)