Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, maaliskuuta 12, 2009

Pikkuostoksia

Heipä vaan! :) Minä täältä työpaikalta huutelen... ;) Ei vaines, ajastuksella olen tämän laittanut, ettei vaan päivitysten vähyyden vuoksi pääse polku täällä blogissani ruohottumaan. Öh, ontuva kielikuva? ;)

No mutta, minähän eilen kävin vähän asioilla, kun oli pakko tuonne kaupunkiin mennä. Ajattelin sitten vain tässä pikapikaisesti raottaa erään salaisuuden verhoa, jos tästä nyt kukaan mitään tolkkua ottaa:


Nappi-Kikassa siis vierailin, ja kaikkea kivaa sieltä löytyi. No, tuo pieni kortti löytyi kylläkin kirjakaupasta, mutta kun se sopi aiheensa puolesta kuvaan, niin laitoin senkin. Näistä pikkuostoksista voi ehkä päätellä, millaisia käsityövisioita päässäni juuri nyt pyörii. :) Mutta enpäs kerro enempää, kun tästä pitää olla ihan hys-hys! ;) Mutta ai että, kun menikin ostokset ihan nappiin (jaahas, nyt onkin sitten sanaleikkien päivä ;) ), vaikkei ollut edes mallia mukana. Kotona vaan huomasin, että ihan oikeansävyisiä juttuja ostelin. Jospa tästä saisi intoa saattaa se hys-hys-työ valmiiksi. :)

Ai niin, onhan tuossa kuvassa mittanauhakin, kun entinen alkoi mennä poikki useammastakin kohtaan. Ihan sävysävyyn onnistuin senkin ostamaan. :D

Ei muuta, jospa sitten valmiita töitä tulisin vilauttelemaan viimeistään viikonloppuna. :)

PS. No mutta, Novitahan se tuli postista minun torstaipäivääni ilahduttamaan, päivää ennen virallista ilmestymispäivää! :) Eli lehtikatsausta on luvassa myös lähipäivinä, niiden toivottavasti valmistuneiden töiden lisäksi. ;)

PPS. KIITOS edelliseen postaukseen kommentoineille! :) Olen kyllä ehtinyt kommentit lukea, kun ne tulevat sähköpostiini, mutten ennätä aina käydä vastaamassa. Joka tapauksessa niitä on aina niin ihana lukea, kiitos kun piristätte päivääni! :)

1 kommentti:

  1. mulla PITÄISI olla kotosalla 5 mittanauhaa, mutta ne jostakin syystä aina katoavat, niin ainoastaan käytössä on yksi. Mittanauhoja on pitänyt ostaa aina juuri sen takia kun jonnekkin edellinen on kadonnut, ja jollain olisi kiva mittailla noita tekemisiään... =)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)