Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, maaliskuuta 13, 2009

Kevätkukkasia :)

Meidän keittiömme on saanut vielä lisää piristystä. :)

Kukkapatalaput 2 kpl
Tehty ajalla 8.-13.3.2009
Malli: Idea Novita Kevät 2007 nro 55 ja Novita Kevät 2009 nro 8; lopullinen mallin muokkaus oma
Suunnittelija: Idea Minna Metsäsen käsialaa
Lanka: Novita 7 veljestä keltainen (268) ja oranssi (278)
Langankulutus: 64 g
Virkkuukoukku: 4 mm
Koko: Halkaisija n. 15 cm
Muuta: Alkuperäinen ohje Huopaselle, mutta 7 veljekselle muokattuna piti vähän itse soveltaa, vaikka aika pitkälle noudatin ohjeen silmukkamääriä; kerrosmääriä hiukan lisäsin.

Patalappulinjalla siis jatkettiin. Itseasiassa eilen bussissa menomatkalla töihin aloitin virkkaamaan TAAS patalappua samoista langoista, ja sain ihan vähän alkua aikaan. Paluumatkalla oli niin ankara päänsärky, etten jaksanut ajatellakaan käsitöitä, ja tänään sitten purin sen eilen aloittamani patalapun tekeleen. Jotain rajaa sentään niilläkin. ;) Eihän nyt ihminen, joka ei edes tykkää ruuanlaitosta tai leipomisesta, tarvitse aivan määrättömästi patalappuja! Vaikka lähinnä keittiön koristeeksihan minä noita olen tehnyt, ja sitten jos uunista oikeasti tarvitsee jotain ottaa, niin siitä uunin viereisestä laatikosta löytyy ne kaupasta ostetut (nekin kyllä kivan väriset) patakintaat, joita voi käyttää. :) Eli päätin lopettaa patalapputehtailun toistaiseksi.

Mietinkin jo tänään, että mitäs muuta noista keltaisesta ja oranssista 7 veljeksestä voisikaan tehdä, kun ne eivät ole minun asustevärejäni, mutta sisustusvärejäni ovat kyllä. Sukkia voisi tehdä tietysti, vaan ei itselle, mutta kelles sitten? Entä sisustukseen? Kun meillä ei voi allergian takia oikein villaisia juttuja käyttää sisustuksessa... Kelta-oranssi torkkupeitto olisi kyllä muuten aikasta ihana... Aika paljon muitakin sisustusideoita pyöri ajatuksissa, mutta se villan pölyävyys on vain ongelma. :( Mitenkähän 7 veljeksestä tehty kassi toimisi käytännössä? Ja sitten tuli vielä yksi mahdollinen lahjaideakin mieleen. Että ehkäpä jätän nuo langat vähäksi aikaa hautumaan, ja palaan niiden kimppuun vaikkapa sitten Project Spectrumin keltaisella kaudella toukokuussa. :) Vihreäähän tässä pitäisi alkaa tehdä, ja ehkä sen vuoksi nuo värit alkoivat kyllästyttää, kun ajatukset ovat koko ajan pyrkimässä vihertämään. ;)

Mutta vaikkei näillä Spectrumiin mennäkään, niin Kevätsoppaan upotan ne kyllä. :)


Tänään on ollut ainakin itselläni ihan kiva päivä, ja eilinen päänsärkykin on jo mennyttä. :) Jospa sitä saisi viimein kirittyä noissa blogien lukemisessakin... sain jo toissapäiväiset päivitykset luettua; eiliset ja tämänpäiväiset vielä lukematta. Ja se eilen tullut Novitakin on vasta hätäisesti selailtu... Joka tapauksessa toivottelen teille kaikille mukavaa viikonloppua! :)

7 kommenttia:

 1. On kyllä mahtavan aurinkoiset patalaput :). Tosi kivat!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kävit kommentoimassa.
  Tosi ihanan värisiä huovutuksia. Onneksi minä en ole vielä hurahtanut, kun on niin paljon muuta. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä.

  VastaaPoista
 3. Nehän on kuin kaksi aurinkoa tuossa seinällä! :) Ihanat siis!

  Voi että, unohdin kaupassa katsoa sitä uutta Novitaa, että kannattasko ostaa. Oli nimittäin tarkoitus. Pitäisiköhän ruveta tekemään kauppalistaa?! ;D

  VastaaPoista
 4. Mukavaa viikonloppua myös Sinulle. Kivat patalaput olet tehnyt. Niinhän minullakin on keittiössä toisia patalappuja koristeena ja kaupan patalappuja käyttelen:D

  VastaaPoista
 5. Ihan aurinkoinen tunne tulee noista...;)

  VastaaPoista
 6. oih kun heti keväinen olo=)
  Kelpais meidänkin keittiöön antamaan väriä=)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)