Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, maaliskuuta 14, 2009

Nuttuhaaste

Pistänpä minäkin tämän nyt blogiini, vaikka kaikki ovat varmaan tästä jo lukeneet. Mutta kun itse vasta nyt ehdin asiaan tarkemmin perehtyä - kun on tuo blogien lukeminen jäänyt vähän jälkijunaan tässä viime päivinä - niin sytyin asialle hiukan myöhemmin kuin toiset. :) Ensituntuma tästä luettuani oli että "njääh, enpä jaksa" (olen siis ollut aikasta väsynyt tällä viikolla), mutta kun huomasin, että saatavilla on ihan valmiit ohjeet ja vieläpä pyörönäkin, ja kaapista voisi löytyä sopivaa lankaakin, niin eiköhän täällä yksi nuttu saada aikaan. :)

Siis neulomaan nuttuja etiopialaisille vauvoille!

Ja heti kysymys: jos joku on jo ehtinyt nutun neuloa Woolista taikka Nallesta, niin paljonko siihen meni lankaa? Osaisin vähän arvioida, että minkä Wool-kerän tuolta laatikosta nappaan tähän tarkoitukseen. Yhden nutun lupaan siis ainakin neuloa.

Se Novita-lehtikatsauskin on vielä toivottavasti tulossa tämän viikonlopun aikana. Nyt sain viimein luettua blogit ajantasalle, mutta lauantaipäivälle on ohjelmaa ristipistelyiden merkeissä, niin tiedä sitten, milloin tässä ehtii käsityölehtejä lukemaan. Yhden neuleenkin olen tässä melkein tekaissut blogeja lukiessani (jämälankatyö, ei mitään sen suureellisempaa), ja tässä hihittelen itsekseni, että mitähän tuosta mahtaa oikein tulla. Lopputuloksen mahdan tulla myös vilauttelemaan tänne lähipäivinä... ;) Tai kenties lähiöinä (siis lähi-öinä; kantasana lähiyö, eikä lähiö, vaikka lähiössä asunkin, ja kaupungissa tulee liikuttua lähiöissä lähiöinä... ;) ), kun tätä omaa rauhaa ei näytä oikein päiväsaikaan olevan, ja viime aikoina on öisinkin ollut paljon kivempi nukkua kuin neuloa. Ehkä siksi olenkin ollut tänään (eikun eilen) niin pirteä, kun en ole tällä viikolla kasannut univelkaa yöneulomisella. ;)

Älkääkä muistuttako minua siitä Violariumin kirjekuorikilpailusta... se onneton työ ei ole edistynyt viikkoon, ja kohta se pitäisi jo lähettääkin, enkä minä sitä kuitenkaan voi huomenna pistellä, kun juryn jäsen on paikalla. ;) Tai ei kait sitä mikään estäisi, mutta haluan tehdä sen ihan salavihkaa täällä ihan itsekseni. ;)

Oisiko nyt unen aika? Hyvää yötä tai hyvää lauantaita! :)

4 kommenttia:

  1. Minulla meni Woolia koko kerä (ehkä 1-2 metriä on jäljellä saumojen ompeluun, tuo oli ensimmäinen versio ja tein sen alkuperäisen ohjeen mukaan) + varmaan noin 20 g Bambinoa sen kaveriksi. Eli puolitoista kerää saat ainakin varata per nuttu. (Puikot olivat 3,5 mm.)

    VastaaPoista
  2. luin virkkausringin blogituksesta, että sinulla olisi sen kuningatar annan tähden ohje olemassa. saisitko mitenkään siitä kopiota otettua? minä Niiin(huomaa 3 i:tä) haluaisin ohjeen niin voisin virkkailla tyttösilleni verhokapan... laitakko sähköpostia ullapulla(at)hotmail.com

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)