Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, maaliskuuta 16, 2009

Hyvää mieltä

Sain Pikeltä todella piristävän tunnustuksen. :) On ilo kuulla, että blogini tuo jollekin hyvää mieltä, ja sitä haluaisinkin lukijoilleni jakaa. Kyllä sitä valitusta ja purnausta mahtuu maailmaan muutenkin, iloa sen sijaan ei koskaan ole liikaa. ;) KIITOS Pike tästä palkinnosta, se toi myös minulle itselleni hyvän mielen. :)

Edit: Kiitos tästä palkinnosta myös Kirsille! :)

Hyvää mieltä olisi kiva jakaa eteenpäinkin, mutta koska kaikki seuraamani blogit ovat mielestäni hyvän mielen blogeja, ei aikani riitä jakamaan tätä kaikille. Olen taas kerran blogien lukemisessa ihan jälkijunassa; vielä eilen olin ajan tasalla, mutta nyt on taas kymmeniä blogeja jonossa odottamassa, että ehdin pistäytyä - eli paljon mukavaa luettavaa on odotettavissa. :) Joten annan tällä kertaa palkinnon kaikille lukijoilleni, oli teillä sitten blogia tai ei. :) Ja pyrin blogikierroksella jättämään hyvää mieltä tuottavia kommentteja, ja sillä tavoin tavallaan jatkamaan tätä palkintoakin eteenpäin. :)

Hyvän mielen viikkoa teille jokaiselle! :)

4 kommenttia:

  1. Blogissani on sinulle jotain. Olet näköjään kyllä samanlaisen saanut, mutta näitähän ei ole koskaan liikaa. Olet tämän tunnustuksen ansainnut.

    VastaaPoista
  2. Kiitos hyvästä mielestä ;)Samoin sinulle kivaa viikkoa!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, samaa toivottelen myös Marille. :)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)