Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, helmikuuta 23, 2009

Välipala

Tämän kuun alussa neulomastani ponchosta jäi Mamboa jäljelle vielä sen verran, että sain aikaiseksi pitkävartiset kämmekkäät.

En viitsinyt vaivata kuvaajaa, joten otin itse kuvat kämmekkäistä, ja jouduin sen tekemään tällä tavalla erissä, kun ei kahta kämmekästä saa kerralla kuvaan, jos on toinen käsi kamerassa... ;)
Pitkävartiset kämmekkäät
Tehty ajalla: 22.2.2009 n. klo 16.30-00.00
Malli: Omasta päästä; palmikko napattu tästä ponchosta
Lanka: Novita Mambo luonnonvalkoinen (010)
Langankulutus: 74 g
Puikot: Novita sukkapuikot 8 mm
Koko: Passaa omaan käteen
Muuta: Kaikki jämät kului viimeistä senttiä myöten! Pitkät kyllä tuli varsista. Aloitin nämä tekemään "kärjestä" eli kämmenestä, ja peukalonpaikkaa varten sai monta kertaa purkaakin, että onnistui.

Näihin tosiaan upottelin jämä-Mambot, ja siksi tuli noinkin pitkät varret. :) Näitä ajattelin käyttää tämän ponchon kanssa:


Ja siksi sitten nappasin palmikkokuvion samasta ponchosta. Mitään ohjetta en tajunnut kirjoittaa ylös, mutta jos nyt vielä verekseltään muistelen, niin 20 s oli kerroksella, palmikon leveys 6 s ja palmikon molemmin puolin oli 2 n. Joustin 2 o 2 n varressa ja yläreunassa. Jonkinmoista peukalokiilaakin mallasin.

Oli nopeat tehdä, sillä joskus yhdistetyn hiihdon aikana loin silmukat ja päättelin silmukat melko tarkasti tasan puolilta öin. Välillä purinkin, kun se peukkukiilan teko oli vähän sitä ja tätä. ;) Ja yllätys yllätys en sentään koko aikaa edes neulonut illalla, vaan kyllä se jälkikasvukin ruokittiin, kylvetettiin, pisutettiin, pusutettiin, tainnutettiin uneen jne. :) Mambo on vaan niin nopeeta neuloa!

Ja hamsterigrammoja kertyi taas...

5 kommenttia:

  1. Hienoa, kun hamsterigrammat kasvavat =). Nätit on kämmekkäät! Mulla on yhdet kämmekkäät tulossa... Niistä saisi melkein puolikkaan romaanin loihdittua, heh. Ehkä tässä joskus saan ne valmiiksi. Kauaa ne ei oo työn alla olleet, mutta niiden kanssa on sattunut ja tapahtunut... Kohta kutomaan.

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis poncho! Minulla on blogissani sinulle haaste!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)