Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, helmikuuta 09, 2009

Uusi lelu :)

Saapas nähdä, ehtiikö tässä enää neulomaankaan... ;) Kun tässä joku päivä sitten mainitsin sellaisesta koko perheen yhteisestä haaveesta, niin nyt se haave on sitten meidän olohuoneessamme. :)Niinpä. Kuten kuvasta huomaa, niin toistaiseksi pääasiassa perheen miesväki on päässyt uuden lelun kimppuun. Minä onneton jään alakynteen tässä, vaikka minä taidan olla toistaiseksi ainoa, joka noilla osaa soittaa jotain ihan oikeastikin. ;) Perusbeat ja reggae muistuivat heti ensi-istumalta mieleen, mutta raajat sekosivat bossanovan kanssa. ;) Esikoinen soittaa melkein jo kuin vanha tekijä, mutta hänhän saikin minun vatsassa ollessani ehkä liika-annostuksen rumpukompeista, kun tein bändisoiton tentin kuukautta ennen hänen syntymäänsä. :D Muistan, miten silloin treenatessa just ja just mahduin rumpujen taakse, ja poika potki vatsassa aina tietysti eri tahtiin, että varmasti menin sekaisin. :D Siitäkin mokomasta on aikaa jo kohta viisi vuotta, enkä ole sen jälkeen päässyt rumpujen ääreen istumaan - jos ei nyt lasketa kehärumpua ja djempeä töissä ;) - joten ihan kiva, kun saapi elvytellä vanhoja taitojaan, ennen kuin kokonaan ruostuvat. Niin, siis jos nyt pääsisin ensin kunnolla tuon lelun ääreen istumaan ilman, että joku toinen on koko ajan tunkemassa väliin. :)

Ja jos jotakuta kiinnostaa, niin tämä lelu on Roland HD-1.

Jos neuleet eivät siis tämän jälkeen edisty, niin syyllinen on tuossa. Puikot kuin puikot, onko sillä nyt niin väliä. ;)


Olen minä ehtinyt neuloakin, siis ennen tuon vekottimen kotiutumista. ;) Eilen valmistuivat neuletakin etukappaleet.


Ja hihojakin olen tikutellut. Päätin poiketa normaalista tavastani, enkä teekään hihoja kokonaan yhtä aikaa, koska ensinnäkin nämä painavat samalla puikolla yhdessä tosi paljon, sitten keriä on näissä kiinni yhteensä neljä, joten tein nämä yhtä aikaa siihen saakka, että kaikki lisäykset oli tehtynä, eli sain ne taatusti samaan kohtaan molemmissa hihoissa, ja jatkan nyt molemmat hihat erikseen loppuun. Jokohan huomenna pääsisin viimeistelemään neuletakkia? Siinä onkin aika tavalla hommaa, kun vielä kaulus ja nappilistatkin on neulottava, ja se ei ole ihan pikkujuttu, mitä nyt ohjetta olen silmäillyt. Yleensä valitsenkin sellaiset neuleohjeet, missä ei ole kauheasti viimeisteltävää nappilistojen ja/tai kauluksen osalta, mutta tässä ohjeessa en sitä ajatellut pätkääkään, kun niin kovasti vain tykkäsin siitä lopputuloksesta. Eiköhän siihenkin lopputulokseen vielä päästä täälläkin. :)

Mukavaa tätä viikkoa kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. Ihana lelu. meillä on ihan tavalliset rummut vanhimmalla pojalla. on kyllä toivonut tuollaisa, mutta äiti ei raaski.

  VastaaPoista
 2. Innokkaan näköiset soittajat toimessaan.

  VastaaPoista
 3. Meillä on tollaiset koulussa, tullut vasta, ihmettelin vähän kun ennen oli ollut sellaset normit. : D

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti teillä on ymmärtäväiset naapurit. Yks ystävä osti stepperin ja johan oli naapurin mummot valittamassa metelistä; eivät saaneet nukuttua ku kitinä häiritsee.

  VastaaPoista
 5. Anonyymille tiedoksi, että noista kuuluu ääni vain kuulokkeiden avulla, ei niissä ole edes kaiutinta mukana. ;) Eli jos ei kuulu edes soittajalle itselleen ääni ilman kuulokkeita, niin tuskin häiritsee naapureita. ;)

  VastaaPoista
 6. Kyllä mun tutun taloyhtiössä tuli soittokielto noillekin "rummuille". Ilmeisesti paperiseinät ja "kalvon" lätkytys kai sitten kuului naapuriin. Tai naapuri kuvitteli niin :(

  VastaaPoista
 7. Nuo onki sopivammat kerrostalo käyttöön. Toivottavasti säkin vuoros saat soitella. Meilläki kahet perinteiset rummut yhdistettynä tuola kellarikerroksesa ja se möyke kuuluu kyll kunnolla. Kesällä rummut onki sit autotallisa ja sillo koko kylä kaikaa. Onneks maailmaan ääntä mahtuu ja ei meillä noita naapureitakaan aivan vieresä oo. Mä en kyll niihin koske, ku en osaa soittaa, mutt isäntä ja poika osaavat, isäntä vanha keikkamuusikko ja poika varmaan tuleva. Se soitti jo vuoden ikäsenä virvelillä samaan tahtiin telekkarista tuleen musiikin kans. Joillaki on rytmi veresä.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)