Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, helmikuuta 10, 2009

Kuvaton

Kuvaa ei tällä kertaa tosiaan tule. Eikä tekeillä oleva neuletakki olekaan juuri nyt kovin kuvauksellinen. Kappaleet on neulottu, ja olkasaumat ommeltu. Tänään tikuttelin kauluksen, ja nyt on työn alla nappilistat. Työ painaa ihan tolkuttoman paljon, vaikkei siinä ole vielä hihoja kiinni, mutta yritäpä siinä sitten nappilistaa tehdä ja saada koko läjä pysymään sylissä. Ei ole ihan mikään "reissuneule". ;) Pakko varmaan saada huomiselle hammaslääkärireissulle joku vähän pienempi tekele matkaan. :) Mutta toivossa elelen, että josko tuo neuletakki ehtisi Lankahamstereiden viikkoraporttiin torstaiksi...

Ei muuta, jatkan sen nappilistan tikuttamista. Olisihan tuosta neuleesta aikalailla asiaa, mutta puran mieltäni tänne sitten, kun se on valmis. :)

2 kommenttia:

  1. Jestas kuinka nopea oletkaan neulomaan! Minä en saisi noin paljon aikaan vaikka olisin päivät kotona neulomassa.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)