Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, helmikuuta 11, 2009

Luovun leikistä

Pistän tänne saman tekstin kuin Lankahamstereihinkin.

Ilmoitan vain, että aion hypätä Lankahamstereista pois. Teen neuletakkia, johon on ilmoitettu langanmenekki väärin. Ohjeessa (Novita Talvi 2008 malli 36) ilmoitetaan langanmenekiksi 700 g Kaarnaa ja 550 g Isoveliä, mutta todellisuudessa pitäisi olla toisinpäin. Mikä tarkoittaa sitä, että minulle jäi Kaarnaa kolmatta kerää ylimääräistä, mutta Isoveli loppui kesken päättely- ja saumojenompeluvaiheessa. Yritin paikata asiaa Nallella, mutta lopputuloksesta tulee äärimmäisen ruma. Joten lähden nyt etsimään vielä yhtä kerää Isoveliä, jos satun sitä jostain löytämään, ja jos löydän, niin ostan. Luovun siis kisasta, mutta vastoin tahtoani. Ottaa päähän ja rankasti. Haluan kuitenkin tehdä neuleen kunnolla.

Nyt on pakko lähteä, myöhästyn tapaamisesta...

5 kommenttia:

 1. no voi hitsin hitsi. eikö niitä loppuhommia ois voinu tehä pelkällä kaarnalla? tai jollain ihan muulla samansävyisellä langalla?

  VastaaPoista
 2. auts. otan osaa. Ja tietenkään ei olisi jäänyt paljosta kiinni? No mut pakko sanoa sen verran, et oot tajuttoman nopee neuloja, yritä pysyä positiivisella mielellä, opimmepa kaikki sen, että pitänee varautua tästälähtien yhdellä ylimääräisellä kerällä,jos ei uskalla neuleohjeisiin luottaa... Hyvä syy shoppailla =)

  VastaaPoista
 3. Aww, harmi! Voithan silti kuitenkin kilpailla itsesi kanssa vaikket enää virallisesti lankahamstereissa olekaan? Katsoa, saatko uutta henkilökohtaista neulomisennätystä aikaan? Eihän se lankavarasto kuitenkaan siitä yhdestä kerästä kauheasti kasva, ihan varmasti saat sitä huimasti pienennettyä kuitenkin jos pitäydyt neulesuunnitelmissasi.

  Tsemppiä viimeistelyyn, ootan täällä jo malttamattomana kuvia valmiista neuleesta. :) By the way, sinun huivijutut saivat minutkin aloittamaan Fifin! :D Ostin eilen Villiinasta jo kauan ihastelemaani Marks&Kattensin Multi Mohair -lankaa - en ollut ostanut sitä aiemmin kun en tiennyt mitä siitä tekisin mutta sitten sinä sait minut muistamaan Fifin - ja aloitin neulomaan heti illalla. Siitä tulee ihana! Sinun blogista saa hyviä inspiraatioita. :)

  VastaaPoista
 4. Voihan... sanonko mikä! Pitipä olla huono tuuri. :(

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)