Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, helmikuuta 11, 2009

Mukana sittenkin

No niin. Tässä ihan mailailin Lankahamsteriemo-Kristelin kanssa, ja kuulemma hamsterikisassa on sallittua ostaa puuttuva kerä, jos lanka loppuu kesken. Mutta niitä puuttuvan kerän grammoja ei sitten saa laskea hamsterisaldoon. Saa nähdä, riittääkö 13 vuotta sitten saatu lyhyen matikan laudatur tuohon laskutoimitukseen, että mitä saa laskea mukaan ja mitä ei, mutta koitan siis olla mukana edelleen hamsteroimassa. Kunhan nyt ensin saan kasattua tässä itseni, ja sen keskeneräisen neuleen... ;) Piti aloittaa välillä vähän terapianeuleeksi ainaoikeaa, että saa jostakin virtaa tehdä tuon onnettoman neuletakin valmiiksi.

Oikeasti otti kyllä pannuun! Ette voi uskoa, miten raskaalta saattoi yhden ainoa lankakerän ostaminen tuntua! ;) Mietin tuossa ulkona pyöräillessäni vaikka mitä kaikkea, mitä ajattelin tänne tuosta asiasta kirjoittaa, mutta nyt ne ovat pyyhkiytyneet mielestä... Ärsytti vaan niin suunnattomasti ensin se, että kun huomasin sitä Kaarnaa jäävän yli kaksi kerää liikaa, ja sitten viime yönä just kun olin käymässä nukkumaan, huomasin, että Isoveli loppuukin kesken! Kiitos vain hyvistä ehdotuksista, että voisi käyttää jotain muuta lankaa niihin saumoihin, mutta yritin sitä - valitettavasti vain se ei näyttänyt hyvältä, eikä lankavarastostani löytynyt sellaista lankaa, joka olisi väriensä puolesta käynyt. Kun tuo beige-harmaa värimaailma ei ole mulle niin tyypillistä; lähinnähän minulta löytyy jotain kirkkaan pinkkiä, turkoosia ja vihreää tuolta laatikoista. ;) Luonnonvalkoisella Nallella yritin paikkailla, mutta sekin paistoi tosi rumasti läpi.


Tässä siis todiste siitä pakko-ostoksesta. Kuitissa ympyröity punaisella päivämäärä, että se on tosiaan tänään ostettu. ;) (ja mustalla yliviivasin jotain juttuja tietosuojan takia) En jaksanut alkaa etsiä edes halvinta Isoveli-kerää, vaan kun Anttilan liepeillä muutenkin kävin, niin sieltä vain nappasin tuon matkaan.

Nyt tuntuu sikäli hyvältä, että saan neuleeni valmiiksi ilman turhia säätämisiä, ja siitä tulee niin hyvännäköinen kuin näillä taidoilla on mahdollista. Ja saan kuitenkin vielä jatkaa hamsterointia. Ihan puhdas ei omatuntoni vielä ole, kun olen joutunut turvautumaan "dopingiin", mutta kerrankos sitä sattuu tällaista... Varmasti mieli tästä hyväksi muuttuu, kunhan saan sen neuleen valmiiksi, siitä nimittäin on taatusti tulossa ihana! :) *nuuh nuuh* Ei kai täällä omakehu tuoksahtele? ;)

Seuraavan kerran yritän palata linjoille oikeasti valmiin neuleen kanssa. :)

4 kommenttia:

 1. No onneksi kaikki meni parhain päin :)
  Kait olet laittanut Novitalle valituksen virheellisestä tiedosta, vaadi lankaa hyvityksenä :D
  Odotan innolla kuvia valmiista takistasi, tsemppiä!!!!

  VastaaPoista
 2. No en kait mää nyt lankaa vaadi hyvityksenä, kun yritän päästä noista entisistäkin eroon! ;) Siksihän se niin ottikin päähän lähteä ostamaan sitä puuttuvaa kerää... Olen laittanut palautetta kyllä, en ole vielä saanut vastausta.

  VastaaPoista
 3. Itsekin kävin viikonloppureissun Oulussa ja nyt luin teidän tapaamisesta, ehkä joskus osuisin itsekin sellaiselle päivälle kun pidätte käsityöiltaa..Kiva kohta nähdä neule valmiina, harmittaa puolestasi ostettava kerä.
  Sirpa

  VastaaPoista
 4. no hyvä ettei sun tarttenukaan tuon takia hamsterointia lopettaa. :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)