Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, helmikuuta 04, 2009

Tekovaiheessa

Taas on uutta puikoilla. Eilen illalla suunnilleen näihin aikoihin tätä aloitin tekemään, ja tässä mennään nyt:


Tulossa on siis neuletakki Novita Talvi 2008 -lehden ohjeella. Olen ihan ihastuksissani tämän tekemiseen! :) Siis toki jo siitä lehdestä katsoessani tykästyin vähän erilaisen näköiseen neuletakkiin, mutta tämän tekeminen on vielä ihanampaa kuin tuleva lopputulos. ;) Tai no, kyllä minä jo odotankin, että saisin kääriytyä jossain vaiheessa tähän takkiin, sillä tästä tulee taatusti vilukissan lempparitakki. ;) Uskomatonta, miten tuo Novitan Kaarna voi olla noin pehmoista - ei ikinä uskoisi, että siinä on peräti 50% akryylia, sillä se tuntuu ihan puhtaalta villalta. Isoveli taasen tuo tähän ryhtiä, ettei ole liian pehmoinen ja löperö. Ja mallineule on niin koukuttavaa! Todella simppeli itsessään, mutta ei kuitenkaan tylsä. Tässä tehdään aina 4 kerrosta Kaarnalla ja 4 kerrosta Isoveljellä; Kaarnalla ainaoikeaa ja Isoveljellä sileää. Plus sitten tässä on nostettuja silmukoita, mitkä oikeastaan tekevät tästä pinnasta niin hauskan näköisen, ja tietysti tuo Kaarnan epätasaisuus ja Isoveljen kirjavuus tuovat omaa elävyyttään. En olisi varmaan koskaan ostanut tuota Isoveli Coloria sellaisenaan, enkä taatusti Kaarnaa, koska langat itsessään eivät minua puhuttele, mutta tässä mallissa ne jotenkin yhdessä pääsevät edukseen. Toivottavasti pääsen pian näyttämään lisää kuvia tämän edistymisestä, ja ihan odotan tämän valmistumista! :) Sikälikin vielä jännää, että tämä on jotenkin erityylinen neule, mitä yleensä teen ja mistä yleensä tykkään, mutta oon nyt vain ihan myyty! :) Sanoinko jo, että tästä tulee pehmeä? :) Paksu, lämmin ja pehmeä, ihan taatusti! :)

Okei, pakko tikutella vielä ihan vähän eteenpäin, ennen kuin tätä voi valmiiksi kutsua... ;) Takakappaleella on korkeutta sentään vasta noin 40 cm. :) Onneksi tässäkin on 8 mm puikot käytössä. :)

Yritin ottaa kuvaa, millaisin "eväin" olen tähän lankahamsterikuukauteen varustautunut. Kuvausassistentti vaan ei ollut ihan tyytyväinen asetteluun:


Kyllä näitten parissa saakin paljon neuleita aikaan! :) En millään usko, että ehtisin edes kaikkia tätä neulomisen "oheismateriaalia" kahlata läpi helmikuun aikana. Täällä Pohjantähden alla -äänikirjat ovat kirjastosta lainassa, ja kussakin äänikirjassa on 24 tunnin mittaista cd-levyä... siis 72 tuntia kuunneltavaa, ja nyt olen kuunnellut vasta kolme levyä. Mutta ihanan koukuttavaa kuunneltavaa tuokin on, lukijana on edesmennyt Veikko Sinisalo, joka kyllä lukee todella elävästi, ei ole yhtään tylsää kuunneltavaa! :) Anna-dvd:t puolestaan ovat ihan omaksi ostetut. Vinkiksi muuten eräälle blogini lukijalle, joka näitä havittelee myös, että nyt Annoista näkyi olevan ilmestynyt tuollainen edullinen "Täydellinen kokoelma" -boksi, ja kun sen huomasin täällä, niin tilaussormi klikkasi aika nopeasti. ;) Tuossa boksissa olisi reilut 10 tuntia katseltavaa. Ettei lopu neulomisen oheispuuhat kesken taatusti, etenkin kun hoksasin tässä, että MM-hiihdotkin ovat kohta tulossa... jos ne vain netistä näkyvät. :) Radiosta luulisi ainakin kuuluvan.

Jaahas, olisi aika taas pienelle "pyörälenkille", joten taidan mennä sen oheispuuhan pariin seuraavaksi, jatkamaan neuletta samalla tietysti. Saa nähdä, joko huomenna valmistuu työmatkalla tuo takakappale... :)

4 kommenttia:

 1. Kuvausassistentille (huh, mikä sana) suurkiitokset, posti tuli tänään ja sai kyllä hymyn huulille. Todella onnistunut otos. Palaillaan tässä lähiaikoina sen kestoaiheen parissa...kehyksistä puhetta siis. Tuo neule on kyllä tosi nätti minkä olet tehnyt.
  t.purumuori

  VastaaPoista
 2. Sinulle jotain kivaa Blogissani!

  VastaaPoista
 3. Sulla on kyllä hurja neulomistahti :)

  VastaaPoista
 4. Villi on tahti, sen minä sanon vain! Joo...Silmukka ja kerros kerrallaan. Hyvä siitä tulee.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)