Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, helmikuuta 06, 2009

Kuvameemi

Tämä meemi on ollut melkein jo joka blogissa, mutta kukaan ei vain ole minua tähän haastanut. ;) Halusin kuitenkin tehdä tämän, koska tähän löytyy minulta tosi kiva kuva. Eli nappasin matkaan omin lupineni. :)

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.


Kuva on viime elokuulta, jolloin vietimme viikonlopun Hailuodossa. Taustalla näkyy luodon majakka sekä hotelli, jossa kävimme syömässä lämpimät ruuat, kun muuten majoituimme leirintäalueella. Vauvan päiväunien aikaan lähdin itsekseni tai siis vaunujen kanssa vähän kiertelemään ympäriinsä, ja vierailin myös käsityömyymälässä, jonne tuo kyltti osoittaa. Tyhjin käsin en siitä käsityömyymälästä ulos lähtenyt... ;)

En haasta tähän ketään, koska minuakaan ei haastettu, mutta saahan tämän mukaansa napata ken tahtoo.

Hyvää perjantaita kaikille! :) Tänään onkin luvassa vähän erilainen perjantai-illan vietto, tulen kertomaan siitä ehkä vielä tänä iltana tai viimeistään huomenna. :) Liittyy yllättäen käsitöihin ja blogimaailmaan sekin... ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanat sivut sinulla! Odotan aina innolla uusia päivityksiä. (On mulla muutakin elämää vaikka ei ehkä siltä kuulosta) Sivujesi kautta olen myös löytänyt taas kauan kadoksissa olleen innostukseni neulomiseen :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, Sanna! :) Sanasi lämmittivät todella mieltäni! :)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)