Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, helmikuuta 07, 2009

Ekstraneuletapaaminen :)

Eilen sainkin viettää perjantai-iltaa vähän eri tavalla kuin yleensä; normaalistihan se menee täällä kotona, kuten tavallisesti kaikki muutkin illat viikonpäivästä riippumatta. :) Mutta eilenpä meillä olikin ekstraneuletapaaminen! Oulun seudulla treffaillaan neuleiden kanssa tavallisesti kahdesti kuussa, toinen tapaaminen on sunnuntaina ja toinen arki-iltana, mutta perjantai-illalle ei ole ennen tapaamisia järjestetty, kun se on monelle se ilta, jolloin haluaa olla kotona perheen kanssa. Mutta eilen tehtiin sitten poikkeus, koska siihen oli hyvä syy. :) Nimittäin Kipakan käsitöitten Kirsi on tämän viikonlopun Oulussa, ja hän halusi tavata oululaisia neulojia samalla. Sovimme Kirsin kanssa jo syksyllä, että kun minä olen nykyisin noita neuletapaamisia organisoinut, ja myös ristipistoilijoitten listalle kuulun, niin yritän saada jonkinlaista käsityötapaamista aikaiseksi tai ainakin tulla paikalle itse Kirsiä tapaamaan. Lopulta meitä sitten olikin kahdeksan naista yhteensä neulomassa perjantai iltana Edenin ravintolassa. :) Herätimme selvästi mielenkiintoa muiden ravintolan asiakkaiden keskuudessa... ;) Eikä varmastikaan tarvitse erikseen mainita, että hauskaa oli! :) Kiitos vain kaikille, ketkä jaksoitte tulla paikalle ja erityiskiitokset Kirsille - oli hauska tavata sinut viimein livenä! :)

Kirsi toi minulle pienen lahjankin, ihan yllättäen:


Kiitos suunnattoman paljon tästä ihanasta yllätyksestä! :) Minulla olikin vielä yhdet haikarasakset ilman saksikoristetta, vaan ei ole enää. :) KIITOS, KIRSI! :)

Palailen vielä tässä päivän aikana näyttämään eilisillan ja viime päivien tuotoksia...

5 kommenttia:

 1. Uskon,että olette saaneet juttuseuraa. :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin uskon, että teillä on ollut hauskaa Kirsin tuntien :-)

  VastaaPoista
 3. Ja mukavaahan meillä olikin! Tuli just mieleen: ... ja siellä kaikilla oli niin mukavaa...! ;D

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta seurasta! Yöllä kotiuduttiin kahden maissa. Joten vielä on veto poissa. Mutta tosi hauskaa meillä oli.

  VastaaPoista
 5. Olisipa ollut kiva päästä mukaan, mutta päätimme lähteä mökille viikonlopuksi. Toivottavasti seuraavalla kerralla ei ole mitään menoa, kun on taas muutama neuletapaaminen jäänyt välistä :/

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)