Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, tammikuuta 13, 2009

Pitkän odotuksen jälkeen...

On tässä odoteltukin erästä "pehmeää pakettia"! Joka kyllä olikin sitten kova paketti, kun oli pakattu isoon pahvilaatikkoon. Tuli vähän tilailtua... ;)

Niin, kaikki alkoi siitä, että olin jo jonkin aikaa kerryttänyt itselleni "Wishlistiä" Casa Ceninaan. En ollut koskaan sieltä mitään tilannut, enkä kyllä ole varma, tilaanko vastaisuudessakaan tämän episodin jälkeen... mutta blogeista olen huomannut, että moni on sieltä jos mitä kaikkea tilaillut, ja ollut vissiin ihan tyytyväinen. Ja kun siellä on kaikkea kivaa, wishlistini oli pitkä ja on kyllä edelleenkin... ;) Sitten tuossa joskus marras-joulukuun vaihteessa Oupsin naiset alkoivat puhua, että josko jostain jotain kimppatilausta. Siinä vaiheessa minä mokoma houkuttelin nuo pahaa aavistamattomat naiset ja itseni kimppatilaukseen, jonka lupasin hoitaa. Ja arvaahan sen, että kun naiset alkavat kimpassa tilata, niin ei sieltä mitään pikkupakettia tule... ;)

Mutta olipas matkassa paljon mutkia! Ensimmäinen ylläri oli se, että tein tilauksen 8.12., ihan vain siksi, että minun pankissani Visa-jakso katkeaa kuukauden 7. päivä, eli kun tilaa 8. päivä niin se menee seuraavan kuun Visa-laskuun, eli eräpäivä tuosta Casa Ceninan tilauksesta oli odotettavissa vasta tammikuun lopulla. No olipas sitten kiva jouluylläri, kun joulukuun Visa-lasku väitti minun tilanneen Casa Ceninasta 7.12. - no, ehkä silloin tilausta tehdessäni oli vielä 7. päivä jollain aikavyöhykkeellä, mutta ei taatusti Suomessa eikä Italiassa! - joten se lasku pätkähtikin sitten maksettavaksi joulukuun viimeinen päivä, ja sen jälkeen sitten mietittiinkin, että öh, mitenkäs sitä ruokaa ostetaan? No, Visalla tietysti...

Toinen ylläri oli se, että kun sieltä Casa Ceninasta tuli tilausvahvistus, niin siinä oli pari tuotetta, joita ei ollutkaan varastossa, ja sanottiin, että niiden pitäisi tulla sinne 9 arkipäivässä. Olihan siinä sitten joulu mokomakin tietysti välissä, mutta 29.12. eli kolme viikkoa tilauksen tekemisen jälkeen meinasi hermoni jo mennä, joten pistin sinne sähköpostia, että missä se mun paketti viipyy. ;) Samana päivänä laittoivat ilmoituksen, että paketti on postitettu. Tuli sellainen lähetyksenseurantakoodikin, millä voi seurata sen tilauksen etenemistä, mutta ei se koodi toiminut...

... ennen kuin viime viikon lopulla se koodi sitten toimikin. Se oli siis lähtenyt maanantaina 29.12. sieltä Casa Ceninasta, ja lähetyksenseuranta ilmoitti, että maanantaina 5.1. se lähetys oli LAJITELTU. Eli se makasi viikon verran jossain ties missä odottamassa että se vaivaudutaan lajittelemaan. No, olihan siinä tietysti taas joku uusi vuosi välissä... Kävin joka päivä sen jälkeen seuraamassa, tuleeko siihen lähetyksenseurantaan uusia merkintöjä, mutta ei tullut. Viimeksi eilen illalla kurkkasin, että joo, edelleen se on lajiteltu viikko sitten jossain päin Italiaa. Ehdin jo ilmoittaa kimppatilaajille, että ei sitä pakettia taida tulla ikinä...

... sitten tänään kun tulin esikoisen kanssa kotiin (käytiin hakemassa pojalle kierrätyskeskuksesta luistimet ja kypärä vitosella :) ), niin mies sanoi, että kurkkaapa, mitä keittiön pöydällä on. Ensimmäinen ajatukseni oli, että se LIINA on tullut takaisin. Mutta sielläpä olikin paketti!!! :) Ei voi olla totta!!! :) No, eihän tässä mennytkään kuin reilut viisi viikkoa tilaamisesta. Jenkeistäkin tulee paketit nopeammin... (paitsi se yksi viime vuonna tilaamani kangaspala, johon tarvittavaa pellavaa ei vissiin oltu edes kylvetty vielä peltoon siinä vaiheessa, kun tilauksen tein... ;) )

Ja kaiken huippu oli, kun mies kertoi, että ovikellon soidessa hän ei ollut meinannut ollenkaan avata ovea! Kun meillä on sovittu, että ovea ei avata, jos ei tiedetä kuka siellä on. No onneksi mies meni avaamaan oven tällä kertaa, ajatella, jos tuo paketti olisi lähtenyt kuriirin mukana takaisin Casa Ceninaan, kun vastaanottajaa ei tavoitettu...! Tosin aika moni on yleensä iltapäivällä yhden-kahden välillä töissä, eikä ole vastaanottamassa pakettejaan, mitäs niille paketeille silloin tapahtuu...? Siis joo, se paketti tulikin jonkun kuriiripalvelun matkassa, vaikka koko ajan olin odottanut, että se tulisi postin mukana. Olin puhunutkin miehelle suunnilleen joka päivä, että katso tarkasti postin joukosta, tuleeko pakettikorttia, ja sitten mies kehtasi väittää, etten kuulemma ollut kertonut, että odotan jotain pakettia! No olisinpa kyllä kertonut, jos olisin tiennyt, että se tänään tulee! Kun eilen vielä luulin, että se on edelleen jossain Italiassa lajiteltavana... ;)

Mutta onneksi se paketti sieltä tuli! :) En viitsi nyt laittaa tähän kuvia muiden tilaamista jutuista, mutta omat ostokseni pääsevät tietysti kaiken tämän odottelun jälkeen parrasvaloihin:


Tämmöistä pientä siis tilailin itselleni. :) Kuvassa näkyvät valkoiset paperiarkit ovat ilmaismalleja. Öhöm, tuli jokunen niitäkin tilailtua, kun kerran ilmaiseksi sai. :) Casa Ceninassa on siis osa ilmaismalleista sellaisia, että ne on vain paperiversiona eli voi tilata muiden tilausten yhteydessä postitse. Osan taas voi ladata suoraan omalle koneelle, mutta siihenkin pitää olla rekisteröitynyt. Noista ilmaismalleista en laita nyt lähempää kuvaa, kun ovat vain mustavalkokopioita. Mutta nuo muut jutut haluatte varmasti nähdä lähempääkin:


Tämän Little House Needleworksin "The Angels Sang" tilasin. Tulipas salama ikävästi pilaamaan kuvan...


Tämä oli alennuksessa parilla eurolla, ostin kun sain halavalla. ;) Bits & Peacen "Music Lover" on siis tämä. Mies tuumasi tästä, että tuollaisenhan osaisi itsekin suunnitella. No joo, eihän tämä nyt kauhean häkellyttävä ole, mutta korostan, että sain halavalla. ;)


Tästä ajattelin, että ei voi olla kovin huono, jos mallilehden nimi on "Four Seasons Angels". Jos nimittäin sattuu tykkäämään vuodenaikamalleista ja enkeleistä. :) Ehkä nuo enkelit ei oo ihan just mua, mutta varmasti tästäkin joskus jotain pisteltävää löytyy. Piti vaan saada. Niin. ;)


Sit oikeastaan näitten takia mää alunperin ajattelinkin tilauksen tehdä. Kun on tuolla jossain korvamerkittynä muutama malli, johon tarvitaan Mill Hillin helmiä. Vaikken olekaan mikään helmi-ihminen, niin ehkä sitten joskus yritän näitäkin räpeltää, kun kerran tuli tilattua... Helmien alla näkyy tilaamaani pellava-aidaa. :)


Ja sitten kolme lankarullan muotoista nappia erääseen ristipistomalliin, joka odottelee kaapissa. Nämäkin olivat siinä alkuperäisellä listallani, mitä ainakin pitää tuolta tilata. Mutta eihän sitä nyt kannata pelkkiä nappeja ja helmiä tilailla... ;) Nappien alla näkyy aivan ihanaa marmorikuvioista aidaa. Sitäkin tilasin. ;)

Niin, ja lisäksi minulle tuli paketissa lisää pahvisia lankapuolia, siis ristipistolangoille. En jaksa askarrella itse pahvista, vaikka muutaman pahvipuolan olenkin askarrellut. Säästyy vähän vaivaa, kun tilaa puolat valmiina, ja ovat "vähän" siistimpiäkin. Niistä ei ole lähikuvaa, osaatte varmaan kuvitella tähän 200 pahviläpyskää... ;)

Ja sitten ihan muihin aiheisiin, vaikkakin ristipistoaiheisia ovat nekin. Oikeastaan olen jo niin paljon näpsytellyt tekstiä tälle illalle, etten sano muuta kuin että oravannahkakaupat ja ihanat ihmiset ovat ihan kiva yhdistelmä:


Mulla on nyt tämmönen... :)


Ja sit minut yllätettiin tämmöisellä. :) Ja oikeastaan vielä yhdellä muullakin jutulla yllätettiin, mutta siitä ei ole nyt kuvaa. Minä taisin saada näissä oravannahkakaupoissa kokonaisen oravan... ;) KIITOS! :)

Mutta kun näitä ristipistomalleja ja tarvikkeita on minulla niin vähän, niin on se hyvä, että tuli tänään Margarethan kuvasto:


Tuostahan voisi vaikka jotain tilailla, kun loppuu kohta tekeminen... ;) No ei vaiskaan, ei nyt ihan just sattunut mitään "Pakko saada" -juttua silmään, vaikka monta ihanaa ristipistotyötä olisi tuollakin kaupan. Huomaan muuten nykyään tykkääväni meriaiheistakin, ainakin tuo Margarethan kuvaston kannen taulu näyttää niin kovin houkuttelevalta... Pitäisi varmaan kuitenkin tehdä ainakin jotain kaapista pölyttymästä, että voisi hyvällä omallatunnolla tilata lisääkin... ;)

Olipas siis kiva posti- ja kuriiripäivä! :)

8 kommenttia:

 1. Minä yritän olla tilaamatta Margarethalta mitään, minä yritän olla tilaamatta Margarethalta mitään, minä yritän... :-)

  Siis jotenkin nyt ihastuin moneen juttuun ja entisetkin on tekemättä!!

  VastaaPoista
 2. Kivoja juttuja!!
  Mulle tuli kanssa kerran paketti ulkomailta, ja kuriiripalvelulla. No, en ollut kotona kun lähetti olis sitä tuonut. Oli jättänyt lapun postilaatikkoon, että soitahan heille ja sovi aika, milloin haluat paketin perille. Ja seuraavana päivänä sain ko. paketin ja lähetti vielä pirautti hetkeä ennen kännykkääni, että paketti on tulossa,olenko varmasti kotona.
  Hyvää palvelua sanon minä!

  VastaaPoista
 3. Heips! Onpa sinulla nyt pisteltäviä. Monet ulkomailta Visalla maksetut tilaukset päivittyvät samana päivänä kun teet ostoksen, eli eivät siirry seuraavan kuun puolelle niinkuin täällä meillä yleensä tapahtuu.

  VastaaPoista
 4. Pitsisukka: Tiedän, mutta kun tein tilauksen 8. päivä, niin Visa-laskussa luki, että olin tehnyt sen 7. päivä. Milläs sen selittää?

  VastaaPoista
 5. Aivan ihastuttavia juttuja postin mukana tuli! Voi minäkin kävin niillä sivuilla! aah,oih,kuinka minä nyt maltan mieleni olla tilaamatta kaikkee kivaa!!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania juttuja olet tilannut=D

  VastaaPoista
 7. selailen tota margarethan kuvastoo täällä töissä paraikaa.. sinnekin näkjään ilmestynyt noita plastic canvas-juttuja. pitäsköhän tilata ja elvyttää tuota pistelyharrastusta mikä on ollu vähän taka-alalla viime aikoina.. :)

  VastaaPoista
 8. Siis miten mä en olekaan lukenut sun blogias näemmä sitten alkuvuoden!!?! No toisaalta tammi- ja helmikuu meni tilinpäätöskiireissä, että ehkä tää menee vaan työkiireiden piikkiin. :/ Casa Ceninasta olen tilaillut aika monestikin (PayPal-maksulla) ja olen myöskin huomannut, että se seurantakoodi ei kovin kaksisesti toimi. Kaiken olen kuitenkin aina saanut - eipäs muuten pidäkään paikkaansa! Yhtä kirjaa (tai jotain muuta) olisi joutunut odottelemaan pitempäänkin, niin korvasin sen sitten muutamilla muilla tuotteilla. Sekin järjestely kyllä toimi ihan hyvin. Palautteisiin on aina saanut vastauksen ja palvelu siellä on ollut mielestäni hyvää. Kerrankin pyysin apuja ranskalaiseen malliin, kun siinä ei ollut ollenkaan englantia ja en ymmärrä yhtään ranskaa. Vastaajan kollega osasi sen verran ranskaa, että saivat käännettyä mulle sen työn ohjeet. Eli plussaa siitä heille! :)

  Tulipas pitkä kommentti ja vielä näinkin vanhaan viestiin.. Toivottavasti kuitenkin luet... :D

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)