Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, tammikuuta 15, 2009

Pikatiedoitus

Tulin vain pikaisesti ilmoittamaan, että sain hetki sitten valmiiksi Samos Lollipop Simpukkaneuleeni hihat. Koska kello on tällä hetkellä näin paljon, tai oikeastaan siis näin vähän, ja huomenna on luvassa aikasta kiireinen ja jännittävä päivä, niin en nyt laita hihoista kuvia. Luulisin, että itse pusero valmistuu viikonloppuna, koska huomenna nyt en ainakaan ehdi mihinkään saumojen ompeluun. Perjantaina aikaisintaan alan sitä puuhaa tekemään. :)

Huomiseksi pitäisi kehitellä jotain tekemistä bussimatkalle töihin ja takaisin. :) Varmaankin sukkaa pistän puikoille...

4 kommenttia:

  1. heh, joo. kai sitä niihin tilkkuihin jäi koukkuun jo sillon kun niitä ekan kerran alotti tekeen tilkkujen yöhön sillon joskus toissa syksynä.. :) ei vaan kivojahan ne on tehä, semmosta aivotonta, voi tehä missä ja millon vaan kun ei tartte kuskata ohjeita. :)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa työpäivää ja toivottavasti olet ehtinyt jo matkatyön kehittää alulle ettei linkassa aika mene hukkaan.

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä töihin! Multa oli jotenkin mennyt ihan ohi, että olet töihin alkamassa :)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)