Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, tammikuuta 24, 2009

No nyt niitä ristipistojuttuja

Niin ja jos joku ei ole huomannut aiempaa postaustani, niin tein tohon yläpuolelle tuollaisen pienen kyselyn, se on nyt siinä muutaman päivän ajan ja siihen saapi vastata. :)

Tänään olin ristipistotapaamisessa, ja kyllä oli taas mukavaa! :) Kiitos vain Marikalle emännöinnistä ja kaikille muille niin hauskasta seurasta! :) Oupsin naiset ovat kyllä ihan hulvatonta porukkaa, saa nauraa tapaamisissa aina itsensä kipeäksi. :D Vaikka minä kyllä tänään tirautin muutaman kyyneleenkin, kun siellä tapaamisessa ollessani minulle tuli tekstiviesti, tai oikeastaan multimediaviesti kuvan kera, joka oli kerrassaan liikuttava. :) Ilosta siis itkin, ja varmasti vielä tänä vuonna täällä valmistuu jotain aiheeseen liittyvää neulettakin... syksyksi ehkä. ;) Että kyllä monenmoista iloa on mahtunut tähän päivään, vähemmästäkin alkaa käydä ylikierroksilla. ;)


Pistelyksi otin mukaan joulukalenterin tekeleeni, josta tein plastic canvasille toista irroitettavaa koristetta. Kuvasta tuli tosi suttuinen, kun kamera alkoi valittaa patterien vähyyttä, mitä se tekee aina, jos yrittää ottaa jollain erikoisasetuksilla esim. tässä tapauksessa makrokuvauksella. No, tämäkin on mukamas otettu makroasetuksilla, mutta suttuinen tuli silti... Joka tapauksessa sain tämän toisen koristeen tehtyä siihen vaiheeseen, että enää jälkipistot ja kolme solmupistoa puuttuu. Jäihän sinne vielä muut pistelemään, kun lähdin, että olisin varmaan voinut minäkin jäädä jälkipistoja hetkeksi vielä tekemään, mutta huoli perheen hyvinvoinnista alkoi kasvaa, niin päätin lähteä kotiin siinä vaiheessa, kun sain tähän kaikki ristipistot tehtyä. :) Saanhan minä ne jälkipistot täällä kotonakin (toivottavasti) jossain vaiheessa tehtyä, ja yritän sitten ottaa paremman kuvankin. :)


Näyttää olevan jo perinne, että Oupsin tapaamisten alla tulee tehtyä tilausta Violariumista. ;) Säästäähän siinä postikuluja, kun tilaukset tulevat tapaamisiin Lennun mukana. :) Nyt en raaskinut mitään kovin isoa tilata, vain tämän yhden mallin, joka on Isabelle Vautierin "Do Ré Mi Fa Sol Musique !..." Näin itseasiassa tämän jossain toisaalla myynnissä, ja kysäisin Lennulta, että saisikohan tätä Violariumiinkin myyntiin, ja toiveeni toteutui. :) Itse asiassa aika moni muukin toiveeni on toteutunut, ja Violariumissa on vaikka mitä ihania uusia malleja. Että varmaan jatkossakin pitää Oupsin tapaamisten alla tehdä näitä pieniä tilauksia. :)

Olipas tänään tosiaan kiva päivä, ja mukava oli välillä taas pistellä. Jospa tästä innostuisi vähän kotonakin pistelemään, ettei vallan koko taito unohdu. ;) Tai sitten tulee taas tartuttua neulepuikkoihin, katsotaan mikä on fiilis sitten kun taas on aikaa puuhastella käsitöiden parissa. Nyt pitää kuitenkin mennä laittelemaan jälkikasvua Nukkumatin maille...

3 kommenttia:

 1. Teeppä kysely myös siitä paljonko ihmiset käyttää rahaa käsityö harrastukseensa esim. kuukaudessa. Joku sitä aiemmin kyselikin kommenteissa, mutta kukaan ei siihen vastannu. Kotona tulee välillä kinaa siitä, että taasko olet ostanu lankaa. Miehet voi käyttää paljonki rahaa auton osien ostoon tai kalastusharrastukseen kuukaudessa, mutta naisten ostoksiin puututaan jatkuvasti.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi voi tehdä sellaisen kyselyn omaan blogiinsa, jos asia niin kovasti kiinnostaa. Minua ei henkilökohtaisesti kiinnosta tietää toisten ihmisten rahankäytöstä yhtään mitään, se on jokaisen oma asia. Ja olen myös poistanut blogistani kaikki anonyyminä jätetyt kommentit, joissa udellaan minun raha-asioitani. Ne ovat minun henkilökohtaisia asioitani, eivätkä kuulu muille. Enkä sen vuoksi tee kyselyä tästä rahankäytöstä.

  Jos tällaisia kommentteja jätettäisiin nimen ja yhteystiedon kanssa, voisin vastata henkilökohtaisesti asiaa tiedustelleelle, mutta en ala sitä tekemään julkisesti, jos en tiedä kysyjän henkilöllisyydestä mitään. Minulle voi laittaa myös sähköpostia, osoite löytyy tuolta kirjoittajaprofiilista "tarkastele koko profiilia" -linkin takaa.

  VastaaPoista
 3. Rahaa menee...välillä vähemmän, välillä enemmän.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)