Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, tammikuuta 24, 2009

Kysely

Oon utelias ja haluan tietää, mitä kädentaitoja harrastavat ne, jotka käyvät tällä lueskelemassa. Vastaahan tuohon yllä olevaan kyselyyn, aikaa on suunnilleen viikon verran. :)

Alkoi vain kiinnostaa, kun itse teen välillä neuleita/virkkuita, välillä taas pistelen, että mitenkähän tämä lukijakunta on jakautunut. Ja jos täällä on pitkään pelkkää neuleasiaa, niin mahtaako se kiinnostaa pistelijöitä ja taas päinvastoin. Tämän postauksen kommentteihin saa heittää ajatuksia, jos jotain haluaa tuohon kyselyyn kommentoida. :)

Niin ja tietääkseni ei minnekään tule näkymään, kuka on vastannut mitäkin, että ihan reippaasti saa laittaa rastia ruutuun. Voi valita myös useamman kuin yhden vaihtoehdon.

Kiitos vaivannäöstäsi! :) Tää lähtee nyt syömään ja sitten polkemaan kohti ristipistotapaamista! :)

3 kommenttia:

  1. Mie teen neuleitten lisäksi virkkuita, ristipistoja, ompeluksia ja huovutusta, joten kaikki aiheet kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
  2. Minun mielestä jokainen kirjoittakoon omien mieltymystensä mukaan ja jos aihe ei minua kiinnosta, harppaan sen osan yli. Se on sitten eri asia, jos aivan jatkuvasti on kiinnostamatonta asiaa, sitten voi jäädä käymättä siinä blogissa.

    VastaaPoista
  3. Kanavatyöt ja neulominen ovat lähinnä sydäntäni.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)